Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Davis Cup
Bravo za Setkica, a i za Delica. Dobro je se borio, steta sto nije uspio skroz preokrenut.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
to govori da bi uz "pristojne" uvjete za treniranje i neku podršku več sada bi među 100...ovako mora se boriti,možeš i otici linijom manjeg otpora(kao Dodik npr.) ovo je več sada veliki rezultat a pobjeda nad Portugalom bi promjenila odnos prema tenisu u BiH...bar se nadam{Horde ZL@}1987 je napisao/la:sad ispada da je aldin 124 igrac a on 330ekii je napisao/la:dobio 1 set 6-4
drugi 5-2 vodi![]()
brw kralju samo napred
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- legenda reala
- Kontakt:
Jeli mi ako pobijedimo Portugal idemo u prvu euro-afričku zonu i šta slijedi dalje ovaj Davis cup mi je nešto nejasan jeli play of za svjetsku grupu .
Što nema nigdje nikakv link zar ni jedna portugalska tv ne prenosi meč il da se prati rezultat na stranicama saveza nema ništa rezultat stoji pola sata.
Što nema nigdje nikakv link zar ni jedna portugalska tv ne prenosi meč il da se prati rezultat na stranicama saveza nema ništa rezultat stoji pola sata.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Banova me onaj tamo . Ja mu reko da je faker 

3:0 u cetvrtom setu za Aldina...
- legenda reala
- Kontakt:
Kaž sad 4:0
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Evo i 5:0, bravo Aldine...legenda reala je napisao/la:Kaž sad 4:0
Dobro je, moze Delic njega poderatilegenda reala je napisao/la:Kaž sad 4:0

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Mozda, ali onaj koji je pobjedio Amera ce mozda pobjediti Aldina... Neznas...
Ovo ce zavrsiti 3-2 za nekoga. Ako pobjedimo u parovima, prolazimo.
Ovo ce zavrsiti 3-2 za nekoga. Ako pobjedimo u parovima, prolazimo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- legenda reala
- Kontakt:
6:1 za Aldina ,Rezultat 1:1,sutra po pobjedu
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 17 sep 2010, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Gotovo, Setkic je pobjedio zadnji set 6-1! Bravo!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
ekii je napisao/la:{Horde ZL@}1987 je napisao/la:opet nas mora aldin vracati u zivot
Tesko!
ekiii brate nemoj ti nista vise prognozirat molim te

Svaka cast majstore
.

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Zasto neigra Dzumhur? Da nije njega nebi ni igrali protiv portugalaca. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
http://www.daviscup.com/shared/images/s ... iagram.gif
Struktura Davis Cupa. Mi smo u Grupi II Euro-africke zone.
Dva finalista idu dalje.
Evo dokle smo dogurali. Najvjerovatnije cemo igrati protiv Slovenaca. Ali samo vazi da pobjedimo Portugal i bit cemo u prvoj diviziji EA zone. (sto dodje kao treca liga odprilike)
http://www.daviscup.com/results/ea2.asp?lstYear=2010
Struktura Davis Cupa. Mi smo u Grupi II Euro-africke zone.
Dva finalista idu dalje.
Evo dokle smo dogurali. Najvjerovatnije cemo igrati protiv Slovenaca. Ali samo vazi da pobjedimo Portugal i bit cemo u prvoj diviziji EA zone. (sto dodje kao treca liga odprilike)
http://www.daviscup.com/results/ea2.asp?lstYear=2010
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Zato jer mu nije ni dvadeset godina (nije fizicki spreman a nema ni iskustva) i zato sto su ova dvojica bolji od njega..sajo10 je napisao/la:Zasto neigra Dzumhur? Da nije njega nebi ni igrali protiv portugalaca.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Bio sam na prvom mecu danas Troicki-Stepanek ovaj drugi nisam vise mogao sediti.
Nazalost Novak zbog iscrpljenosti nije mogao da igra ovaj mec protiv Stepaneka kojeg bi siguran sam iskucao jer Stepanek stvarno lose igrao danas.Viktor odlicno usao u mec,prvi set 6:4 uz odlicnu igru,Stepanek se nije mogao sastati lepo sa lopticom,nije licio na sebe uopste.Od drugog seta krece pad u igri Troickog,sto smo i navikli da gledamo kod njega,momak jednostavno nema konstatnu da igra citav mec na velikom nivou.Nastavak meca vise je izgledao kao da gledam neki slow motion nego ozbiljan tenis,previse sporo je igrao,trebao je mozda malo vise ici na snagu jer ni Stepanek nije bio nista jaci od njega.Na kraju 3:1 za Stepaneka za prvi bod Ceha u ovome mecu.
U drugom mecu koji se trenutno igra Janko vodi BErdycha sa 2:0 u setovima uz odlicnu igru,Berdycha kao i da nema na terenu,uporpunosti su i Stepanek i Berdych ispali iz forme i ovo bi trebali na kraju resiti u svoju korist.
U drugom polufinalu Llodra uzeo Monaca 3:1,a Monfils Nalbandiana takodje 3:1.
Ono sto treba reci je da Srbija ako prodje dalje protiv Francuza igra u Areni a ako Argentinci prodju dalje odlucuje zreb.

Nazalost Novak zbog iscrpljenosti nije mogao da igra ovaj mec protiv Stepaneka kojeg bi siguran sam iskucao jer Stepanek stvarno lose igrao danas.Viktor odlicno usao u mec,prvi set 6:4 uz odlicnu igru,Stepanek se nije mogao sastati lepo sa lopticom,nije licio na sebe uopste.Od drugog seta krece pad u igri Troickog,sto smo i navikli da gledamo kod njega,momak jednostavno nema konstatnu da igra citav mec na velikom nivou.Nastavak meca vise je izgledao kao da gledam neki slow motion nego ozbiljan tenis,previse sporo je igrao,trebao je mozda malo vise ici na snagu jer ni Stepanek nije bio nista jaci od njega.Na kraju 3:1 za Stepaneka za prvi bod Ceha u ovome mecu.
U drugom mecu koji se trenutno igra Janko vodi BErdycha sa 2:0 u setovima uz odlicnu igru,Berdycha kao i da nema na terenu,uporpunosti su i Stepanek i Berdych ispali iz forme i ovo bi trebali na kraju resiti u svoju korist.
U drugom polufinalu Llodra uzeo Monaca 3:1,a Monfils Nalbandiana takodje 3:1.
Ono sto treba reci je da Srbija ako prodje dalje protiv Francuza igra u Areni a ako Argentinci prodju dalje odlucuje zreb.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 17 sep 2010, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.