svaka čast što i ovo pratišASD je napisao/la:Zavrsila se jos jedna sezona Lige Prvaka![]()
Novi prvak Evrope je ekipa JYP iz Jyvaskyle, sjajan mec, kakav samo liga prvaka moze dati.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
svaka čast što i ovo pratišASD je napisao/la:Zavrsila se jos jedna sezona Lige Prvaka![]()
Novi prvak Evrope je ekipa JYP iz Jyvaskyle, sjajan mec, kakav samo liga prvaka moze dati.
Slazem se,atmosfera extra,bio sam na tekmi,rezultat dobarsolinas je napisao/la:Super posjeta u seheru protiv Kuvajta.........vidi se da je raja zeljna neceg novog.Kako bi bilo dobro oformiti hk Bosna opet pa se ubaciti gdje u austriju ili tako neku ligu ko hrvati.
reci mi,zašto Jokeritu nije mjesto u ovoj ligi?ASD je napisao/la:**** KHL bez ruskog komentatora.![]()
Drago mi je zbog Sochija, Jokeritu nije mjesto u ovoj ligi.
Dobro igraju nema govora, imaju jake specijalne timove (drugi power play lige i drugi penalty kill lige ako se ne varam) i odlicni su u kontrama, takodje imaju cvrstu defanzivu, svi bekovi osim Lepista i Gilroya su izraziti defanzivci.arfi je napisao/la:reci mi,zašto Jokeritu nije mjesto u ovoj ligi?ASD je napisao/la:**** KHL bez ruskog komentatora.![]()
Drago mi je zbog Sochija, Jokeritu nije mjesto u ovoj ligi.
ipak ide Jokerit dalje..ide na CSKA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.