NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
ja posto sam vamo preko bare to na tv pratim, tako da neznam nista drugo osim Justintv.com i tu imas linkova koji prenose utakmice bilo kojeg sporta..mozda ovi momci koji su takodjer dole znaju nesto bolje od ovoga pa neka ti naljepe ovdje zacas 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
randy_moss je napisao/la:Izjava Bradya:
We'll try to avoid Revis's Island. But we'll go on Wilson's island (treci cornerback + rookie). I heard there's a lot of fish, and they're all biting.![]()
Idemo skinuti bahate decke koji se nekulturno ponasaju prema damama.
![]()
http://www.thatsfamous.com/wp-content/u ... k-Jets.jpg Ko ne bi zvizdao??

"Float like a butterfly, sting like a bee"
http://www.atdhe.netbrazzo7 je napisao/la:pozdrav!
zanima me gdje vi pratite utakmice NFL-a? redovno sam pratio ligu dok je bila na SPORTKLUB-u ali sada ništa
http://www.myp2p.eu
Na Tv-u mozes da pratis na Arenisport po kolu 4 tekme.Taktičar je napisao/la:http://www.atdhe.netbrazzo7 je napisao/la:pozdrav!
zanima me gdje vi pratite utakmice NFL-a? redovno sam pratio ligu dok je bila na SPORTKLUB-u ali sada ništa
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- randy_moss
- Kontakt:
eh @brazzo.
Ako kojim slucajem imas ESPN America ili Arena Sport, na konju si. ESPN America i Arena Sport se mislim nalaze u paketu HS Kablovske televizije i u TotalTV Paketu.
Ako nemas ove kanale, spas ti je na Internetu, ali samo ako ili sam koristis kompjuter, ili ako imas bar 15GB saobracaja. Jedno poluvrijeme otprilike skida 500 MB.
ESPN America prenosi po 4 tekme skoro svake sedmice: 3 nedjeljne i 1 Monday Night Football.
http://www.atdhe.net
http://www.iraqgoals.net
Ako kojim slucajem imas ESPN America ili Arena Sport, na konju si. ESPN America i Arena Sport se mislim nalaze u paketu HS Kablovske televizije i u TotalTV Paketu.
Ako nemas ove kanale, spas ti je na Internetu, ali samo ako ili sam koristis kompjuter, ili ako imas bar 15GB saobracaja. Jedno poluvrijeme otprilike skida 500 MB.
ESPN America prenosi po 4 tekme skoro svake sedmice: 3 nedjeljne i 1 Monday Night Football.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
-
- Kontakt:
kad sam na eksurziji cuo da je san diego izgubio od kansasa nisam mogao vjerovati. zna li neko sta se događalo?
Devil je napisao/la:Na Tv-u mozes da pratis na Arenisport po kolu 4 tekme.Taktičar je napisao/la:http://www.atdhe.netbrazzo7 je napisao/la:pozdrav!
momci , hvala za korisne informacije

randy_moss je napisao/la:eh @brazzo.
imam HS a također sam prije nekoliko mjeseci uzeo i taj novi paket na kojem ima ESPN America . Međutim nedugo nakon toga sam zamjenio TV i nisam znao naštimati onaj resiver . Servis HS sam više puta zvao ali nisu nikada dolazili tako da sam odustao od toga . Ova informacija će me definitivno natjerati da to završim ili ću se obračunati sa uposlenicima HS-a

hvala ti za informaciju

P.S. comeon GIANTSSSSSSSSSSSSSSSS

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Danas je veliki test za Bears offense line.. ako ovo uspiju odraditi solidno, bez obzira ako izgube sigurno ce biti i onih zadovoljnih
... ja se nadam da nas nece ljudi rasut, jer oni nakon sto su sami sebe pobjedili prosle sedmice, moraju igrati ko ludi pred svojim navijacima....necu se puno nadati, ali nebi skodilo i jedno iznenadjenje ove sedmice
...samo bogami ove sedmice ima puno dobrih utkamica, covjek stvarno nije siguran stabi gledao
...naranvo ja znam sta gledam, ali za one neutralne navijace ebiga 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Live :Dallas-Chicago 1Q 0 - 3
Utakmica je pocela i sudija nas je malo sjebao na samom pocetku... Cutler izgleda da ce imati los dan, jer offense line mu ne daje neku sigurnost... u dva pokusaja , cak jednom su ga oborili i ako je ono bio ocigledan face mask, ali sudije nisu sudile... samo kako je moguce da ono nisu vidjeli, jer vuko ga je podugo za masku... drugi put je bacio loptu ali opet su ga srusili
Odbrana je odlicna, evo odmah u startu uzese loptu
... sva sreca pa imamo ove zivotinje u odbrani inace nebi mi imali ni 2 pobjede u sezoni....Cutler zaista nema nikakve pomoci evo ponovo ga oborise u pm
...ebem ti offense line i sve nije normalno...neznam jeli se ovo broji kao sack, kada Cutler trci i obore ga, jer zaista nema druge mogucnosti...bilo kako bilo u prvom napadu su ga izgleda 3 puta oborili, a bilo je jedno 5-6 pokusaja.... Bearsi ipak su uspjeli povesti sa 0:3
Offense line je izgubio i Williamsa evo povrijedi se, pa sad se pitam kako dalje, jer on je ipak visok pick i kao nas najbolji u offense line, ali koji je takodjer katastrofa sa ostalim...nek nam je dragi bok na pomoci, samo se uzdam u ovu odbranu...nama bi sad samo Vick odgovarao kao QB, jer Cutler pored ovih ne moze nista zao mi ga u pm
Utakmica je pocela i sudija nas je malo sjebao na samom pocetku... Cutler izgleda da ce imati los dan, jer offense line mu ne daje neku sigurnost... u dva pokusaja , cak jednom su ga oborili i ako je ono bio ocigledan face mask, ali sudije nisu sudile... samo kako je moguce da ono nisu vidjeli, jer vuko ga je podugo za masku... drugi put je bacio loptu ali opet su ga srusili
Odbrana je odlicna, evo odmah u startu uzese loptu

Offense line je izgubio i Williamsa evo povrijedi se, pa sad se pitam kako dalje, jer on je ipak visok pick i kao nas najbolji u offense line, ali koji je takodjer katastrofa sa ostalim...nek nam je dragi bok na pomoci, samo se uzdam u ovu odbranu...nama bi sad samo Vick odgovarao kao QB, jer Cutler pored ovih ne moze nista zao mi ga u pm
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 sep 2010, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Čuj znamo li mi!?sandiegochargers je napisao/la:kad sam na eksurziji cuo da je san diego izgubio od kansasa nisam mogao vjerovati. zna li neko sta se događalo?
Pa mi čekamo već nekoliko dana da se ti pojaviš sa objašnjenjima

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Joj ljudi odbrane ovo nije normalno... pa nemam rijeci ludi su svi do jednog
... Urlacher je tito majkemi... zaista ja im skidma kapu,steta je sto ovaj offense line ne valja qurcu, a sa ovakvom odbranom Bearsi bi bili prvi kandidati za super bowll 100%
Vazno je nama ako je ikako moguce doci u poziciju da sutamo za 3 poena, jer ovakva odbrana tesko da ce dozvoliti cesce dati priliku da postigne eventualni TD...daj boze da ovaj offense maalo se probudi ovo sto gledam je presmjesno sto se tice samo njih
edit:
Nema sanse svkai put barem budu blizu da obore Cutlera... ja mu skidam kapu ljudi nek je on meni ziv i zdrav poslije ove utakmice..aaj jeli moguce da uvjek imamo jednu poziciju kriticnu u pm... .. evo TD return za Dallas i ovo je gotovooooo... nema sanse da mi postignemo vise nista.... ovo nije znaci krivica odbrane
Izgubili smo vec dva igraca haman i za sezonu u ovoj utakmici... daj boze da se samo na ovome zavrsi...evo prvi put Cutlera da pokriju dobro i odmah baci 25 yardi
... hajdeeeeeee malo pomozite covjeku ebo vas pihhh
TAKTICARR SAMO ZA TEBE JER SI UZEO OLSENA U TIM........... OLSENNNNNNN TD .. BRAVOOOOOOOOOOOOO
Ovako treba u 3 poteza smo napad okoncali sa TD....Cutler nije cekao ni sekundu a loptu je morao bacati
... druge mu nema mora sam sebe unistavati sada je 10:7
Major Wright i Williams su vec povredjeni i nece se vracati u utakmicu, a izgleda i za sezonu kako stvari stoje.. uzas a obojica su nam jako potrebna

Vazno je nama ako je ikako moguce doci u poziciju da sutamo za 3 poena, jer ovakva odbrana tesko da ce dozvoliti cesce dati priliku da postigne eventualni TD...daj boze da ovaj offense maalo se probudi ovo sto gledam je presmjesno sto se tice samo njih
edit:
Nema sanse svkai put barem budu blizu da obore Cutlera... ja mu skidam kapu ljudi nek je on meni ziv i zdrav poslije ove utakmice..aaj jeli moguce da uvjek imamo jednu poziciju kriticnu u pm... .. evo TD return za Dallas i ovo je gotovooooo... nema sanse da mi postignemo vise nista.... ovo nije znaci krivica odbrane
Izgubili smo vec dva igraca haman i za sezonu u ovoj utakmici... daj boze da se samo na ovome zavrsi...evo prvi put Cutlera da pokriju dobro i odmah baci 25 yardi

TAKTICARR SAMO ZA TEBE JER SI UZEO OLSENA U TIM........... OLSENNNNNNN TD .. BRAVOOOOOOOOOOOOO
Ovako treba u 3 poteza smo napad okoncali sa TD....Cutler nije cekao ni sekundu a loptu je morao bacati

Major Wright i Williams su vec povredjeni i nece se vracati u utakmicu, a izgleda i za sezonu kako stvari stoje.. uzas a obojica su nam jako potrebna
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 sep 2010, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Eto vidiš, rekoh ti ja da tu ima još igre 
Olsen mi se odužuje za ukazano povjerenje

Olsen mi se odužuje za ukazano povjerenje

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Taktičar je napisao/la:Polahko ba Salty, nije još ni poluvrijeme. Ko vam je povrijrđen?
Ja gledam trenutno Atletico-Barce, ali računam da ću pogledati cijelo drugo poluvrijeme iz Dallasa.
ma znam da je tek pocelo, ali brate los offense line , a odbrana ja mislim da je Dallas sad tek prvi put uzeo first down...Williams i Major Wright se povrijedili u pm haman i za sezonu...ma oni su nam jako potrebni steta u pm
Sad kako nam se Wright povrijedi, sad smo suplji jos vise na pasing ... Dallas evo ne moze nista da trci, pored nase odbrane.... vidjet cemo sta ce na kraju biti, nadam se najboljem
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 sep 2010, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dallas je prošle hefte imo velikih problema u napadu i ne vjerujem da tako brzo mogu izgladiti to, tako da odbrana Bearsa komotno može odigrati odlučujuću ulogu danas.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Taktičar je napisao/la:Dallas je prošle hefte imo velikih problema u napadu i ne vjerujem da tako brzo mogu izgladiti to, tako da odbrana Bearsa komotno može odigrati odlučujuću ulogu danas.
ma vratila su im se dva igrac au offense line, prije svega nas bivsi igrac Columbo... evo sad pokusavaju nas proci na nasu bojku to jeste pas def. gdje ih evo ne mozemo zaustaviti kost vidi.Wright ce nam nedostajati u pm... sto se tice trcanja evo Dallas jos nista nije napravio.. evo uzeli smo haman loptu cekat cemo da vidimo dali smo na vrijeme ovo pokupili ili poslije njegovog prizemljenja

edit;
ipak nista od uzete lopte, jer je prije dotakao zemlju ebiga

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga 1 inch uzese 1 down
... imaa sad veliku priliku, ali Pappers se bacio na RB Barbera
... ebiga TD Romo baci
... nisu mogli ipak otrcati j 14:10 za Dallas

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mi cemo sami sebe pobjediti izgleda
... ponovo penali glupi u pm...Cutler baci Olsenu 40 yardi, a ovi u offense line prave penale neka idu u pm svoju
Jojjjjjjjj baci Cutler 60 yardi za Johny Knoxa
... na 3th down 

Jojjjjjjjj baci Cutler 60 yardi za Johny Knoxa

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 sep 2010, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.