Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Bakir nista tu nije slagao, on nije ni precizirao hoce li ta radna mjesta biti u BiH ili u Njemackoj.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- Barbarossa
- Kontakt:
Ali kakav će upliv novca u BiH biti oko 2040te pas mater
Ova generacija sad što se spasi , i onda njihovi potomci kada budu punoljetni, koja je to samo produkcija, koliko posjeta , koliko potrošnje itd

Ova generacija sad što se spasi , i onda njihovi potomci kada budu punoljetni, koja je to samo produkcija, koliko posjeta , koliko potrošnje itd
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ako cekate da vam Bakir nadje posao onda sretno. Studirajte ove cijenjenije nauke, medecinu, kopjutere I ekoonoomiju i nesto malo engleskog I njemackog i nema problema. Ako mislite da nesto zasluzujete i da ce to samo doci od toga nema nista. Umrijet cete u bijedi I ocekivanju.
- Barbarossa
- Kontakt:
sljivo je napisao/la:Ako cekate da vam Bakir nadje posao onda sretno. Studirajte ove cijenjenije nauke, medecinu, kopjutere I ekoonoomiju i nesto malo engleskog I njemackog i nema problema. Ako mislite da nesto zasluzujete i da ce to samo doci od toga nema nista. Umrijet cete u bijedi I ocekivanju.

sljivo popio sljivu 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
dobar je to antiminus 

- Barbarossa
- Kontakt:
U Njemačkoj posao prije dođe tebi , nego ti njemu 

Ma džaba, ako je neko lelemud, može mu doći pozicija direktora u Coca Cola, neće biti ništa od njega.Barbarossa je napisao/la:U Njemačkoj posao prije dođe tebi , nego ti njemu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Završavaju Političke nauke, historiju, psihologiju, socijalni rad, neki jezik, kriminalistiku, neke obskurne smjerove na ekonomiji, sociologiju i onda kukaju nema posla.Virtu4l je napisao/la:Ma džaba, ako je neko lelemud, može mu doći pozicija direktora u Coca Cola, neće biti ništa od njega.Barbarossa je napisao/la:U Njemačkoj posao prije dođe tebi , nego ti njemu
Ne zna nista radit, ne zna mail poslat, nema ama baš nikakve vještine ni znanja i onda se nađe uvrijeđen jer mu je neko ponudio 500 km da bude nocni cuvar
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Ja imam osjećaj da je malo otoplilo.legenda reala je napisao/la:Beško jesi dobio platu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nije, nego nema vjetra noćas pa zato, al večeras najavljuju -17 najebaćemoDerdiyok je napisao/la:Ja imam osjećaj da je malo otoplilo.legenda reala je napisao/la:Beško jesi dobio platu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kasnišlegenda reala je napisao/la:Ma nije, nego nema vjetra noćas pa zato, al večeras najavljuju -17 najebaćemoDerdiyok je napisao/la:Ja imam osjećaj da je malo otoplilo.legenda reala je napisao/la:Beško jesi dobio platu

Znači večeras nindža kornjače.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- legenda reala
- Kontakt:
U mene do 7 smjena
Puna oprema
Puna oprema
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bolje nego qurato...opaska mog komsije od 75 godinaDerdiyok je napisao/la:Evo sunca u rajvosa, al ono zubato.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dodji da coknem jer ste uveli akcize.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.