PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Evo me ba, tek ust'o, syeba me faks.MocMahale444 je napisao/la:Skoro jesi ziv, hajde nemoj se stiditi pisati. Napisi makar 2 slova.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- svrakino1921
- Kontakt:
ON JE LUD ON JE JAK ON JE ZELJIN MANIJAK
Ko, Čolo Simeone?svrakino1921 je napisao/la:ON JE LUD ON JE JAK ON JE ZELJIN MANIJAK

-
- Kontakt:
Prije da joj je belegija dobra među noge upalabihuzur je napisao/la:Nidje Irme.. Ko da je u zemlju propalasviunapad1010 je napisao/la:Tobeti nađe li Irmu šta bi

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Kakav faks nemoj raju lagati, udaras bong s necijom tetkomskoroalen je napisao/la:Evo me ba, tek ust'o, syeba me faks.MocMahale444 je napisao/la:Skoro jesi ziv, hajde nemoj se stiditi pisati. Napisi makar 2 slova.

Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 28 feb 2018, 05:06, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MocMahale444 je napisao/la:Kakav faks nemoj raju lagati, udaras bong s necojom tetkomskoroalen je napisao/la:Evo me ba, tek ust'o, syeba me faks.MocMahale444 je napisao/la:Skoro jesi ziv, hajde nemoj se stiditi pisati. Napisi makar 2 slova.

-
- Kontakt:
Rigo je po pravom tati Bosanac Tuzlak, po mami Hercegovac to oni zbog njega i rade.MortemHz je napisao/la:Rigi na aparatima![]()
Nakon Sarajeva / Postavlja se ogromna zastava BiH iznad Mostara
Jarbol za ogromnu zastavu BiH postavlja se na brdu Fortica iznad Mostara.
Zastava koja bi trebala biti jedna od najvećih u BiH, ako ne i najveća, bit će postavljena povodom Dana neovisnosti BiH iznad ranije postavljenog natpisa ''BiH volimo te''.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
sviunapad1010 je napisao/la:Rigo je po pravom tati Bosanac Tuzlak, po mami Hercegovac to oni zbog njega i rade.MortemHz je napisao/la:Rigi na aparatima![]()
Zastava koja bi trebala biti jedna od najvećih u BiH, ako ne i najveća, bit će postavljena povodom Dana neovisnosti BiH iznad ranije postavljenog natpisa ''BiH volimo te''.

-
- Kontakt:
Valja se pomiriti sa istinom, sta će tako mu je kako je.MocMahale444 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Rigo je po pravom tati Bosanac Tuzlak, po mami Hercegovac to oni zbog njega i rade.MortemHz je napisao/la:Rigi na aparatima![]()
Zastava koja bi trebala biti jedna od najvećih u BiH, ako ne i najveća, bit će postavljena povodom Dana neovisnosti BiH iznad ranije postavljenog natpisa ''BiH volimo te''.gotivi vas u zadnje vrijeme nesto.
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Tobetu zena polomila prste zbog Irme. Ne moze jadnik tipkat do daljnjeg. Ili su mu guzovi toliko okupirali misli da je ostao bez teksta
Tobe crnogorac čita ceka za repliku.

Za onakve guzove ne bi zalio da mi 2-3 prsta polomi samo da je se dokopamsviunapad1010 je napisao/la:Tobetu zena polomila prste zbog Irme. Ne moze jadnik tipkat do daljnjeg. Ili su mu guzovi toliko okupirali misli da je ostao bez teksta![]()

- MocMahale444
zvucis ko levat koji nikad nije vidio dobru picku
**** te irma, onakvih na bacanje ima
bavi se plesom i dize tegove

evo ti tobe live link

**** te irma, onakvih na bacanje ima

bavi se plesom i dize tegove

evo ti tobe live link
- MocMahale444
Nasao sam novi poligon prepucavanja, Tobe i sviunapad1010, moramo tamo otici vec ima smogovaca na hepi linku.
Bahati anamo oni nebeski, ima da im zadamo zadacu, pripremi par acc i cekaj.
Helco i tebe bi zvao ali znam da ti neces protiv svojih
Bahati anamo oni nebeski, ima da im zadamo zadacu, pripremi par acc i cekaj.
Helco i tebe bi zvao ali znam da ti neces protiv svojih

IZDRŽI !!!
#nimilimetra #jesuissaric #nisammenadzerskiigrac
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tjeraju ga dušmani, kao eto nema pojma, uzima mjesto talentovanim akademcima, menadžerski igrač, itd... sramota.Zenzo je napisao/la:Sta je to sa Sarom ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dok se vi prepirete oko gluposti, htio bih da upozorim na jednu važnu stvar za svoje kolege sa foruma.
Napunite flaše i kanistere: Danas bez vode pola Sarajeva
Napunite flaše i kanistere: Danas bez vode pola Sarajeva
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.