Šalio sam se , ne budi hotharden je napisao/la:Ne voli moja, al vole me druge mameBarbarossa je napisao/la: Tebe ni mama ne voli
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: Chat
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
sljivo je napisao/la:Postoji li udruga za zaštitu kokoši?
za kokoske ne znam,znam da ima udruženje za zastitu komaraca
https://www.facebook.com/groups/2597673 ... 6/?fref=nf
- legenda reala
- Kontakt:
Naspavo se, jesu te grijale kolegice noćasDerdiyok je napisao/la:A ja, sad mi naumpade.legenda reala je napisao/la: Reže
Jesam
Pa spavaj

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakve ste vi neznalice ako mislite da je ono pas uradio. Strašno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- legenda reala
- Kontakt:
Sta je ćorak onda on ovako ostavlja samo popije krv, psi bi pojeli sve i čula bi se vriskaBrokula je napisao/la:Kakve ste vi neznalice ako mislite da je ono pas uradio. Strašno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Neozbiljan si ko Beskolegenda reala je napisao/la: Naspavo se, jesu te grijale kolegice noćas

® GONGASHI POWERHOUSE ®
ThanksAerials je napisao/la:Kažu da je Mazalović u plavo-bijeloj zgradi kod stadiona dobar, pa vidi kod njega. Brat je radio nešto drugo kod njega i prezadovoljan je.Sveti je napisao/la:Raja trebao bih bleaching zuba da odradim, pa posto je ovde u njemackoj cijena u visini moje mjesecne plate, zanima me ima li neko nekog zubara u tuzli da preporuci
naprijed rejal
sutra čeresenica Dantesu
40 dana da je preselio u Banoviće

- Marsal
- Kontakt:
Moje seloVijadukt je napisao/la:http://visoko.co.ba/psi-lutalice-zaklal ... iz-tetova/
sta cemo sad o veliki zastitnici džukela? Hocete li vi skupiti pare da pomognete covjeku?

Mada Elvir mi je sumnjičav do boga, da vidite samo tu cuznu lopovsku

A ima takve sinove d je siniša Zrnić (policajac i bivši sudija) rekao da jedva čekaju da navrše 18 da ih prevaspita u marioli

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- legenda reala
- Kontakt:
Zašto Derdiyoče
Zar nisi grijo malo ruke kod kolegica

- alan_kardec
- Kontakt:
FoSte95 je napisao/la:sutra čeresenica Dantesu![]()
Slava mu!

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:sutra čeresenica Dantesu![]()
Slava mu!

kako je zivot okrutan, pored jednog legende oni banuju ljudinu dantesa, pardon je.baca dantesa.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
legenda reala je napisao/la:Zašto Derdiyoče
Za sta li ti mene smatras da mi je znati

Odoh se obuci, moram krenuti za 10min

"Vidimo" se ujutru.

Prosječna plata: 862 KM
(minimalna plata: 403 KM)
Mjesečni prihodi: 1724 KM (dvije plate)
Potrošačka korpa: 2100 KM
(četveročlana porodica, puna potrošačka korpa)
Stambeni kredit: 415 KM
(stan površine: 50m2, cijena m2: 1508 KM, rok otplate: 20 godina, kamata: 3%)
Ukupni rashodi: 2515 KM
Ovakvom računicom dolazimo do minusa od 791 KM mjesečno, s tim da u troškove potrošačke korpe nisu uračunati sljedeći troškovi: školovanje, odmor, zdravstvene usluge, odijevanje, kulturne i sportske aktivnosti, kupovina automobila (kredit) i sl. Realno stanje je zasigurno drugačije, jer mnogi građani mogu samo sanjati o potrošačkoj korpi u iznosu od 2100 KM, te velika većina njih radi za platu od 400-500 KM. Moderna ekonomija zasniva se na poduzetništvu, dok ovakva računica ne ostavlja apsolutno nikakvog prostora građanima da se okušaju na tom polju, ona čak šta više klasifikuje prosječni budžet jednog domaćinstva kao egzistencijonalni.
Dodajmo tome da je u državi trenutno 1026337 (43%) radno sposobnih, dok je 1380994 (57%) radno neaktivnih (djeca, penzioneri, invalidi i dr.). Od radno sposobnih, njih 815659 je zaposleno što postotak od 43% obara za dodatnih 9%, a to znači da je tek 34% stanovništva zaposleno. Svim navedenim poražavajućim podacima u prilog ne ide i trenutni trend odlaženja iz države, pa je tako prema nezvaničnim podacima državu u posljednje 3 godine napustilo 15000 osoba.
Kada sve saberemo i oduzmemo, bilo kakva polemika o vjerskim, nacionalnim i ostalim ugroženostima gubi svaku smisao, jer zapravo ovi podaci treba da budu najveća briga građana ove zemlje, posebice pred nastupajuće opće izbore.
** Podaci preuzeti od Agencije za statistiku BiH, zaključno sa 31.12.2017. **
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 27 feb 2018, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ooooo legendo srbendo, obiđeš li kad jarana Dantululegenda reala je napisao/la:Zašto Derdiyoče
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znamo koje promjenio 3-4 profila na forumu
Eno Danto uhvaćen s nekim Palestincima gore na granici

Eno Danto uhvaćen s nekim Palestincima gore na granici
Heroji žive vječnoalan_kardec je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:sutra čeresenica Dantesu![]()
Slava mu!

Ma sta ja znam ko je, vidis da nisam upucen u desavanja. Slucajno sam naletiorio_Ferdy88 je napisao/la:Ejs ne znaš za bagrčavoghodža je napisao/la:Koji si tiLinija je napisao/la:
vidi ovog hodže levata![]()

FORZA MARŠAL !!!
- Barbarossa
- Kontakt:
Ovi su zglajzali . Jest možda u livanjskom kantonu 500 KM, u KS je prosjek 900KM , da ne govorimo o nekim boljim pozicijama.Derdiyok je napisao/la:
Za sta li ti mene smatras da mi je znati
Odoh se obuci, moram krenuti za 10min
"Vidimo" se ujutru.
Prosječna plata: 862 KM
(minimalna plata: 403 KM)
Mjesečni prihodi: 1724 KM (dvije plate)
*
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- legenda reala
- Kontakt:
Beško jesi dobio platu
100.000 radnih mjesta. 

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Slatinash_7 i 5 gostiju.