BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ja se nadam de ce Mirza ovo okrenuti i dobiti, to bi mu puno znacilo nakon osvajanja turnira
Al ovi ameri na ovim njihovim chelegerima su isto Rafa i Roger,kao da igras protiv njih dvojice
Al ovi ameri na ovim njihovim chelegerima su isto Rafa i Roger,kao da igras protiv njih dvojice
ljudi ja ovdje ne vidim preokret, ovaj berankis ubi sa svih strana..
ako se mirzet izvuce nekako, titula je na vidiku:-)
ako se mirzet izvuce nekako, titula je na vidiku:-)
Losa organizacija turnira, bolje Brcko organizuje Prohema open, sudije katastrofa, bacaci lopti jos gori
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
mozel mirza koji retern u teren. stvarno je los, mora ovo bolje. moze on puno bolje... Mislim da nije motiviran.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
i to bi bilo to, ne vjerujem da ce preokrenuti ovo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ne znam sta me vise iritira ovaj negledljiv tenis ili sudac.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nema tu sta gubi on ovo,jednostavno on je drugi igrac na CH, a potpuno drugi igrac na ATP touru i protiv jacih protivnika,ma da mislim da ipak Mirzi najvise odgovara dvorana
Basic ocajan , steta sad bi trebalo da eksplodira al igra sa previse rizika , milion poena poklanja sa greskama na 2 il trecij razmjeni
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 27 feb 2018, 21:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ma sudija je kritican, iritantan glas totalno, meni bi povadio sve zivce da igram na terenu i da ga moram slusati.
ma smijesan je, realno.
ovo je mirza kojeg gledamo godinama.
napisao sam i poslije sofije da ga ono ne smije zavarati da je sad igracina jer ono je realno bio los turnir generalno a on odmah najavljuje top 50, nece da ide bas tako lako.
i da, on ne bi trebao izlaziti iz dvorane sve dok ima mogucnosti za to.
napisao sam i poslije sofije da ga ono ne smije zavarati da je sad igracina jer ono je realno bio los turnir generalno a on odmah najavljuje top 50, nece da ide bas tako lako.
,itui treba strpljenje jer ima ubitacan forhend , samo ih koristi brzpleto , ni Federer neve napast aku nema idealnu situaciju , Nas zasad napada sve.ronaldo99 je napisao/la:Nema tu sta gubi on ovo,jednostavno on je drugi igrac na CH, a potpuno drugi igrac na ATP touru i protiv jacih protivnika,ma da mislim da ipak Mirzi najvise odgovara dvorana
Ja sam konto evo ha dobio Warneiku skocio je u igri , kad tamo za dvije sedmice Warnwika izgubi od 269 igracababino je napisao/la:ma smijesan je, realno.
Jel moguce da je ovako bio los danas. Ovaj i onaj Mirza iz Bugarske je nebo i zemlja.
Steta imao sam puno veca ocekivanja od ispadanja u prvom kolu ali izgleda da jedan turnir i sada dvocifren broj na ATP listi ne mijenja puno. Danas ga cak ni servis nije isao, skroz drugi igrac u odnosu na Sofiju jedina pozitivna stvar je sto se ošišao i doveo u red.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Iskreno raznio ga 129 igrac i to lakom nada his nije gitici ak Nurzuba ugra se sastoji od nekontrolisanih napada i fula po metar. Steta drag mi je mimak al Damir je bolji tenisersro ne znaci da se to ne moze promjenuti
Ma losa organizacija turnira vjerovat cu da je to. Mirza sam ide po peskir to nema ni na terminu, a u Sofiji je bio kralj, plus malac je sve pogadjao, krivo mi jest, obori me na kladionici al nema veze.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Mirzin vrlo loš nastup protiv prosječnog protivnika
Jarane, ako ovako nastavis trebat ce nam neko da desifrira sta pisespaulus je napisao/la:Iskreno raznio ga 129 igrac i to lakom nada his nije gitici ak Nurzuba ugra se sastoji od nekontrolisanih napada i fula po metar. Steta drag mi je mimak al Damir je bolji tenisersro ne znaci da se to ne moze promjenuti

bas sam sa nestrpljenjem cekao njegov prvi mec poslije titule i ovog historijskog uspjeha.
mene nikako nije ubijedio da je sazrio za stalnog top 100 igraca i ovo danas me bas razocaralo.
posralo ga je kvalitetno u sofiji, i neka je, zasluzio je...samo bas me strah da ovo nece dugo trajati. nadam se da grijesim jer malo sta me u individualnom sportu obraduje u zadnje vrijeme kao uspjeh tenisera, posebno mirzetov.....uh, ovo danas je bas bilo negledljivo.
mene nikako nije ubijedio da je sazrio za stalnog top 100 igraca i ovo danas me bas razocaralo.
posralo ga je kvalitetno u sofiji, i neka je, zasluzio je...samo bas me strah da ovo nece dugo trajati. nadam se da grijesim jer malo sta me u individualnom sportu obraduje u zadnje vrijeme kao uspjeh tenisera, posebno mirzetov.....uh, ovo danas je bas bilo negledljivo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije išlo protiv Kozlova, treba mu dati malo i vremena, nije lako se ponovo vratiti u takmičarsku formu. A danas Kozlov odlično odigrao a Mirzu nije išao servis. Neka se spremi za kvale za IW.
Damir očekivano, Mader nije nimalo loš igrač, baš igra onako kako može Damira namučiti.
Damir očekivano, Mader nije nimalo loš igrač, baš igra onako kako može Damira namučiti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.