Potpis ću skinut čim istekne al avatar mi je gotivan drama.MocMahale444 je napisao/la:Neka te potpis i avatar ti cuce vopra.skoroalen je napisao/la:Ja bih samo da se čekiram, da ispunim normu zbog opklade.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Potpis ću skinut čim istekne al avatar mi je gotivan drama.MocMahale444 je napisao/la:Neka te potpis i avatar ti cuce vopra.skoroalen je napisao/la:Ja bih samo da se čekiram, da ispunim normu zbog opklade.
Ovo je opomena svima, nemoj da se kladite sa Mahalom.skoroalen je napisao/la:Potpis ću skinut čim istekne al avatar mi je gotivan drama.MocMahale444 je napisao/la:Neka te potpis i avatar ti cuce vopra.skoroalen je napisao/la:Ja bih samo da se čekiram, da ispunim normu zbog opklade.
Penaltiky je napisao/la:Ako ti tako kazes babuka. Ubijanje bilo kakvih muslimana u krugu od 1000 km je genocid nad bošnjacimasolinas je napisao/la:Helleru edukuj se malo rodjeni ako mislis o tim stvarima pisati...
Ne poznajes historiju svoje zemlje tu ti ja ne mogu pomoci...uglavnom uzmi tu cirilicu i obrisi du pe sa njom.![]()
Opet dominiraš u svojoj beskrajnoj mudrosti babuka
![]()
![]()
@avenija znas kako se sad husein kapetan i kotoromoanici okrecu, mogo si komotno i kokardu stavit na taj grb, isti ****
Fks je takodjer ucestvovao u organizaciji vjencanja a da ni sami toga nisu svjesni. Prodase im Malezijci najtalentovanije igrace i svu zaradu proslijedise na muziku za vjencanje te kupovinu najljepseg bidermajera ikad.biceDUPLA je napisao/la:dok Radnik uzima bod , Adzo utopio kcerkicu i uvalio 10Mil u svadbu.![]()
![]()
![]()
https://sportsport.ba/magazin/glamurozn ... ana/269301
kome prodase klub ebo te
Pazi ovo,Eisenbahner1921 je napisao/la:Fks je takodjer ucestvovao u organizaciji vjencanja a da ni sami toga nisu svjesni. Prodase im Malezijci najtalentovanije igrace i svu zaradu proslijedise na muziku za vjencanje te kupovinu najljepseg bidermajera ikad.
Bravo, komsije !
mzoes ti to bolje tobe... vidis da ne pali vise fora...bihuzur je napisao/la:i dalje prosjaci pisu o parama
nije nikakva fora..imate +11, prvi ste na tabeli, mi se borimo za cetvrto mjesto itd.. znaci milion razloga za prcanje, a ovi (koji nikad utakmicu uzivo nisu pogledali) nasli da pisu o parama i akademiji tj akademcima, jer uvjek pisu o onom sto ih boli.grbavicka je napisao/la:mzoes ti to bolje tobe... vidis da ne pali vise fora...bihuzur je napisao/la:i dalje prosjaci pisu o parama
Nidje Irme.. Ko da je u zemlju propalasviunapad1010 je napisao/la:Tobeti nađe li Irmu šta bi
Hum94 je napisao/la:Prva bura i nesta je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.