Safet Sušić - Pape

kimbo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kimbo » 17 sep 2010, 12:20

Probisvjet je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Nadam se da je Pape danas opet gledao evropske kupove. U utakmici Dinama mogao je stosta nauciti posmatrajuci Vahu ... Safete lozi se i kopiraj Vahu a ne osobenjaka Domeneka :D :D
Ali to je za njega vjerovatno malo VISI KURS ne moze on to ukapirati ....
Cuj ba Vaha je bio i igrac kompletniji od Papeta! Imao je inteligenciju, a ne samo tehniku!
Kao trenere ne treba ih ni dodirnuti. Tu je Vaha velicina.
Sto se tice igranja nogometa po meni je Vaha bio bolji i igrac! Rekao sam inteligentniji!
Pape je nema toliko ni da reprezentaciju spasi od neuspjeha! Na nacin da ode ili pobjegne! :?
Znam ja to sve gledao sam ih kao igrace pod BB milion puta, slazem se ... al je ovaj forum nekopmententan i previse klubski obojen da ulazim u te disusije ;)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 sep 2010, 12:26

carina je napisao/la:Pa moj Dzakalibu, kad vec spominjes Vladavica i Spaniju, onda se i vrati malo unatrag, kad su nas ti isti Spanci dobili na ciganluk...One prosle kvalifikacije....Pa kad pogledas snimak, vidices sta je taj Vladavic....I onda je bio aninomis naspram Dzeke, Misketa i ekipe, ali je bio JEDINA prijetnja spancima...Dva prolaza kroz Puyola, sa loptom, za 90 minuta nemaju ni mnogo zvucnija imena od covjeka koji grije klupe, kako ga vi tretirate.....
To su cinjenice, a stvari koje kod nas prolaze i koje se broje, ne zavise od igre i volje, nego do onoga sta kazu oni koji nas vode, sa npr; Papetom na celu, kojeg ga od pocetka i ne brojim kao trenera, jer nikad trener nije ni bio, nego samo "neko zvucno fudbalsko ime" koje je popunjavalo prazna mjesta u Prcajlisporima i Guzisporima....
Da te imalo interesuje zasto je taj Vladavic grijao klupu, pogledao bi ko je trener Salzburga, i ko je zauzeo njegovo mjesto u prvom sastavu....
Nazalost, Vlada jos uvijek nema extra ljude koji ga trebaju gurati, ali bit ce to ok...Repka ga i ne treba zanimati, jer kakva je sad, ni mene nesto puno ne zanima....
Stipu to bola Carina eto Vaha (koga su ovdje toliko crnili)i Vlada nista ne valjaju iz raznoraznih razloga. Ne treba vise argumentovati ovdje ...al zato svake druge sedmica upalis kupove da gledas i sve je tu jasno .... iz slicnih razloga ni Colic nikada nije dobio ozbiljnu sansu mada je 100% profil igraca koji nam treba ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 sep 2010, 12:33

kimbo je napisao/la:
carina je napisao/la:Pa moj Dzakalibu, kad vec spominjes Vladavica i Spaniju, onda se i vrati malo unatrag, kad su nas ti isti Spanci dobili na ciganluk...One prosle kvalifikacije....Pa kad pogledas snimak, vidices sta je taj Vladavic....I onda je bio aninomis naspram Dzeke, Misketa i ekipe, ali je bio JEDINA prijetnja spancima...Dva prolaza kroz Puyola, sa loptom, za 90 minuta nemaju ni mnogo zvucnija imena od covjeka koji grije klupe, kako ga vi tretirate.....
To su cinjenice, a stvari koje kod nas prolaze i koje se broje, ne zavise od igre i volje, nego do onoga sta kazu oni koji nas vode, sa npr; Papetom na celu, kojeg ga od pocetka i ne brojim kao trenera, jer nikad trener nije ni bio, nego samo "neko zvucno fudbalsko ime" koje je popunjavalo prazna mjesta u Prcajlisporima i Guzisporima....
Da te imalo interesuje zasto je taj Vladavic grijao klupu, pogledao bi ko je trener Salzburga, i ko je zauzeo njegovo mjesto u prvom sastavu....
Nazalost, Vlada jos uvijek nema extra ljude koji ga trebaju gurati, ali bit ce to ok...Repka ga i ne treba zanimati, jer kakva je sad, ni mene nesto puno ne zanima....
Stipu to bola Carina eto Vaha (koga su ovdje toliko crnili)i Vlada nista ne valjaju iz raznoraznih razloga. Ne treba vise argumentovati ovdje ...al zato svake druge sedmica upalis kupove da gledas i sve je tu jasno .... iz slicnih razloga ni Colic nikada nije dobio ozbiljnu sansu mada je 100% profil igraca koji nam treba ...

ko je crnio vahu? covjek nece da bude selektor,mozemo mi laprdat vaha nece...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 17 sep 2010, 12:49

E pretjeraste ga vala! Vaha je neuporedljivo bolji trener od Papeta, tu nema dileme. Vaha je bio odličan napadač, vrhunski šta više, tu nema dileme. Pape je bio vrhunski igrač, bolji od Vahe (mada nisu isti profil igrača) ni tu nema dileme! Sve ostalo je šuplja.
Mislim da će Vladavić za naredne tekme dobiti poziv jer je počeo igrati i treba nam jer je brz, prodoran. To što nije bio pozvan za ove dvije tekme je sasvim normalno, momak nije igrao, čak ga ni na klupi nije bilo. Ja bih se osvrnuo na jednog drugog igrača kojeg forumaši žele u timu. Cocalić, hm. Igrao je u mladoj reprezentaciji, ništa specijalno, ništa što bi ga izdiglo od ostalih igrača-goli prosjek bh lige. Ni u želji nije bio nešto ekstra. Da li to što sada igra u grčkoj automatski znači da treba biti unutra? Ja mislim da ne! Pitam se koliko ga je ovih forumaša gledalo u dresu Panionisa(čini mi se)? Ja se moram ograditi i reći da ga nisam gledao, možda je napredovao ali onaj Cocalić kojeg pamtim iz naše lige ne može igrati u reprezentaciji ni slučajno.
Inače Papetu i zamjeram što nije pogledao naše relativno nepoznate igrače po evropi, moglo bi se tu možda naći zanimljivog materijala, prije svega nekog brzog, pokretljivog jer nam je tim užasno spor i to nam je najveći hendikep!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 17 sep 2010, 14:37

kimbo je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Nadam se da je Pape danas opet gledao evropske kupove. U utakmici Dinama mogao je stosta nauciti posmatrajuci Vahu ... Safete lozi se i kopiraj Vahu a ne osobenjaka Domeneka :D :D
Ali to je za njega vjerovatno malo VISI KURS ne moze on to ukapirati ....
Cuj ba Vaha je bio i igrac kompletniji od Papeta! Imao je inteligenciju, a ne samo tehniku!
Kao trenere ne treba ih ni dodirnuti. Tu je Vaha velicina.
Sto se tice igranja nogometa po meni je Vaha bio bolji i igrac! Rekao sam inteligentniji!
Pape je nema toliko ni da reprezentaciju spasi od neuspjeha! Na nacin da ode ili pobjegne! :?
Znam ja to sve gledao sam ih kao igrace pod BB milion puta, slazem se ... al je ovaj forum nekopmententan i previse klubski obojen da ulazim u te disusije ;)
ti ocito nisi kluPski obojen, ti samo onako realno pricas...a tek sto si kompetentan :? takodje, cim si nesto napisao usao si u diskusiju ;)

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 17 sep 2010, 15:27

harishp je napisao/la: Jedan hoce da se isproba Merzic iako je ovaj drapao utakmica i utakmica u repci.
Ovaj sad izvaljuje bankinu sa provalom godine."da sazna ko je Vladavic a cova ga vec i zvao''
Boze sacuvaj i sakloni. :shock:
U kojoj ga je utakmici to isprobao Sušić ???
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 sep 2010, 15:42

@giannini

Da sam klubski obojen kao pojedinci ovdje sada bih imao 10 trenerski imena ovdje u opticaju koji su svi realno bolji od Susica a ponikli su u Velezu ...

A ne bih kao nekih 20-ak "pizza face supcica" i "bordo obojenih" realnih navijaca sto su od pocetka branili Susica ovdje i probili mozak sa njim. Sada se svi isparili lagano i ne javljaju se .... al sta ces kakav im idol (bez kicme) takvi i oni.

Zato postove svodim na povremeno "povrsno" skretanje paznje u nadi da ce se neki malo i nauciti o barem osnovama ove igre zvane fudbal.

A koliko sam realan je jedostavno provjeriti:Pogledas utakmice Evropskih kupova: Dinamo , Zilina, Ajek .... e onda posmatras utakmice repke eto vec imas sansu protiv Albanije (super zabava jer tek tada nastupa show zvani Dr. Pape).

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 17 sep 2010, 15:58

kimbo je napisao/la:@giannini

Da sam klubski obojen kao pojedinci ovdje sada bih imao 10 trenerski imena ovdje u opticaju koji su svi realno bolji od Susica a ponikli su u Velezu ...

A ne bih kao nekih 20-ak "pizza face supcica" i "bordo obojenih" realnih navijaca sto su od pocetka branili Susica ovdje i probili mozak sa njim. Sada se svi isparili lagano i ne javljaju se .... al sta ces kakav im idol (bez kicme) takvi i oni.

Zato postove svodim na povremeno "povrsno" skretanje paznje u nadi da ce se neki malo i nauciti o barem osnovama ove igre zvane fudbal.

A koliko sam realan je jedostavno provjeriti:Pogledas utakmice Evropskih kupova: Dinamo , Zilina, Ajek .... e onda posmatras utakmice repke eto vec imas sansu protiv Albanije (super zabava jer tek tada nastupa show zvani Dr. Pape).
:D

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 sep 2010, 16:13

giannini je napisao/la:
kimbo je napisao/la:@giannini

:D
super si ti to sve napisao...samo jedno me cudi ...GDJE SU TI SVI TRENERI NASI SILNI STRUCNJACI kad treba staviti potpis na mjesto trenera reprezentacije BIH ???? odjednom kao nece da se petljaju, nemogu... ovo ono .... a sve patriote....

malo sutra ,svaki ceka da uzme milioncic jos koji pa da ga sa sobom strpa u grob...malo ce im biti ,a ovaj narod ,ova zemlja su im svedali...SVE, jer da ovog naroda nije bilo,nit bi igraci postali a ni treneri,da ovog naroda nije njihovih oceva,majki i djedova sta bi i ko bi bili??? al et ipak je zanimljivije biti necija igracka nego odvesti svoju zemlju na veliko takmicenje... pozz za sve "patriote" trenerske..- a Bosna ih ima MAŠALA
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 sep 2010, 18:42

super si ti to sve napisao...samo jedno me cudi ...GDJE SU TI SVI TRENERI NASI SILNI STRUCNJACI kad treba staviti potpis na mjesto trenera reprezentacije BIH ???? odjednom kao nece da se petljaju, nemogu... ovo ono .... a sve patriote....

malo sutra ,svaki ceka da uzme milioncic jos koji pa da ga sa sobom strpa u grob...malo ce im biti ,a ovaj narod ,ova zemlja su im svedali...SVE, jer da ovog naroda nije bilo,nit bi igraci postali a ni treneri,da ovog naroda nije njihovih oceva,majki i djedova sta bi i ko bi bili??? al et ipak je zanimljivije biti necija igracka nego odvesti svoju zemlju na veliko takmicenje... pozz za sve "patriote" trenerske..- a Bosna ih ima MAŠALA
teško da će i jedan od takvih trenera pristati da trenira BiH u ovakvoj situaciji možda Baždarević ali nezz ni za njega nije stvar u tome što oni ne žele nego je problem da im se ne desi isto što i Kodri ili Antiću.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 sep 2010, 19:42

džakailibu je napisao/la:još ne mogu sa sebe otresti sramotu sa koševa, ima li neko link da skinem tekmu tek da smirim svoj mazohizam. vladavic nikada nije bio standardan u repki i malo je glupo ga sad hvaliti kao da je ribery (kad nije). Niti mi je ikada bio neki igrac. protiv spanije je bilo lako krenuti kad su spanci vodili 5-0 i to zadnjih pet minuta. imamo mi dobru ekipu ali nazalost loseg trenera.
Prica se o utakmici protiv Spanije u gostima kad je bilo 1:0. A zar mora bit Ribery da bi izgurnuo Lulica iz ekipe???
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 sep 2010, 20:23

U jedenju govana protiv selektora u medjuvremenu.Nebi bilo lose procitati u danima intervju Misketa.Malo duzi ali koji sve kaze u vezi tekme protiv Francuske.Sam Miske je rekao da se nisu drzali dogovora sa Papetom i da je najveca krivica poraza njih sami a ne samo selektora.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 sep 2010, 21:10

harishp je napisao/la:U jedenju govana protiv selektora u medjuvremenu.Nebi bilo lose procitati u danima intervju Misketa.Malo duzi ali koji sve kaze u vezi tekme protiv Francuske.Sam Miske je rekao da se nisu drzali dogovora sa Papetom i da je najveca krivica poraza njih sami a ne samo selektora.
ajd mi send link od intervjua ako imas da procitam ;) moze na PP
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 sep 2010, 21:18

Vjerovatno mislis ovaj interview: http://www.bhdani.com/default.asp?kat=t ... ekst_rb=22

Ali on nije pristupan osim ako se ne pretplatis na BH-dani.
Inace ako ti nije mrsko mozes malo sta prepisati ili kao PDF kopirati. Moze i preko PP. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 sep 2010, 21:29

neko_iz_mase je napisao/la:
harishp je napisao/la: Jedan hoce da se isproba Merzic iako je ovaj drapao utakmica i utakmica u repci.
Ovaj sad izvaljuje bankinu sa provalom godine."da sazna ko je Vladavic a cova ga vec i zvao''
Boze sacuvaj i sakloni. :shock:
U kojoj ga je utakmici to isprobao Sušić ???
Da ga isproba,sigurno je na treningu bi ''prekrasan''kao sto je bio i dvije godine u Red Bullsu.
Uostalom bilo bi u slucaju poraza odmah kritika dana.Kao koji klinac stavlja Vladavica kad ovaj nije sastavio u dvije 90 cijelih devedeset minuta.
i to 100%.
P.S u vezi Misketovog intervjua budem stavio nesto skracenije ili makar ono sto sam vec i spomenuo.
Ima tu jedna provala Misketova.Na pitanje da li ce mu nedostajati Dzeko,ovaj odgovorio kroz smijeh i salu.Vise cu ja nedostajati Dzeki nego on meni. :mrgreen: Naravno to je bilo u sali,ali u sali i opali. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 sep 2010, 21:33

Pa Diego ce masirati loptu, padati sam od sebe, dok Dzeko bude cekao na jedan pas... :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 17 sep 2010, 21:36

Hajde sto vas pola ne zna pisati,ali sto ne zna ni citati to je tek problem. Vladavic ispade ko Ronaldo,pa niko nije rekao da je los nego frajer godinu dana nije igrao utakmice.Neko rece igra odmah za Zilinu,pa nije isto klub i repka hebo ga ti koja igra 2 tekme u 6 mjeseci,pa niko ga ne bi stavio.

Kimbo druze ,odmori malo umorio si mi se. Zovi nam Vahu za 5 tisuca da nas trenira,ja sam za.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 sep 2010, 21:39

Principatus je napisao/la:Pa Diego ce masirati loptu, padati sam od sebe, dok Dzeko bude cekao na jedan pas... :D
A jos i Mandzukic kobajagi umjesto Gentnera ili tako ti folovi.
Nista drugo nego se dobro :lol: pa onda :cry:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jastreb73
Kontakt:

Post Postao/la jastreb73 » 17 sep 2010, 23:02

Denizmare je napisao/la:Hajde sto vas pola ne zna pisati,ali sto ne zna ni citati to je tek problem. Vladavic ispade ko Ronaldo,pa niko nije rekao da je los nego frajer godinu dana nije igrao utakmice.Neko rece igra odmah za Zilinu,pa nije isto klub i repka hebo ga ti koja igra 2 tekme u 6 mjeseci,pa niko ga ne bi stavio.

Kimbo druze ,odmori malo umorio si mi se. Zovi nam Vahu za 5 tisuca da nas trenira,ja sam za.
Druze, vece je sramota potrosit 5 tisuca a nedobit nist, nego kao Antica platit stoju a satrat omrzle Svabe na SP . Sto to nama treba? Platit 5 tisuca ,jer se vise nema i polemisat do besvijeti ili odrijesit kesu i uzivati u pobjedama?. **** se nama koliko tko dobiva, kad mi ne dobivamo nista....

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 17 sep 2010, 23:05

Pandza zabio gol danas u 85. Minuti, za pobjedu od 1:0.
Mislim da ce ga Pape probati kao napadaca protiv Albanaca a Dzeku i Vedu bi mogao na krilo :mrgreen: :mrgreen:

Pape vec ti je odavno vrijeme doslo da odes, ali ne pobjedimo li protiv Aljbanaca letis naglavacke :twisted:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.