E pretjeraste ga vala! Vaha je neuporedljivo bolji trener od Papeta, tu nema dileme. Vaha je bio odličan napadač, vrhunski šta više, tu nema dileme. Pape je bio vrhunski igrač, bolji od Vahe (mada nisu isti profil igrača) ni tu nema dileme! Sve ostalo je šuplja.
Mislim da će Vladavić za naredne tekme dobiti poziv jer je počeo igrati i treba nam jer je brz, prodoran. To što nije bio pozvan za ove dvije tekme je sasvim normalno, momak nije igrao, čak ga ni na klupi nije bilo. Ja bih se osvrnuo na jednog drugog igrača kojeg forumaši žele u timu. Cocalić, hm. Igrao je u mladoj reprezentaciji, ništa specijalno, ništa što bi ga izdiglo od ostalih igrača-goli prosjek bh lige. Ni u želji nije bio nešto ekstra. Da li to što sada igra u grčkoj automatski znači da treba biti unutra? Ja mislim da ne! Pitam se koliko ga je ovih forumaša gledalo u dresu Panionisa(čini mi se)? Ja se moram ograditi i reći da ga nisam gledao, možda je napredovao ali onaj Cocalić kojeg pamtim iz naše lige ne može igrati u reprezentaciji ni slučajno.
Inače Papetu i zamjeram što nije pogledao naše relativno nepoznate igrače po evropi, moglo bi se tu možda naći zanimljivog materijala, prije svega nekog brzog, pokretljivog jer nam je tim užasno spor i to nam je najveći hendikep!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO