FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Megamon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Megamon » 17 sep 2010, 11:00

arapinho1 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ipak je doslo do zaokreta u slucaju Kerla, ipak nije produzio i prekomandovan je u drugi tim!
Sta vise on hoce koji k*****!!!
Prvo sto je otiso na probu Kaiserslauterna kad je bio najpotrebniji i sad on hoce nekakve specijalne uslove za ugovor!!
Svaka cast Amare tako se to radi
Hoce covjek u inostranstvo a nece ga niko :lol:

Edit:Evo dosao vam je Velibor Vasilic ;)
jesam li za mustuluka :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 17 sep 2010, 11:54

Znal ko sta je sa stadionom.Nista se neprica o onome Njemci grade Grbavicu ako neko zna jesul se dogovorili plz javite !! :D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 sep 2010, 12:47

jeli ko gledo ovog lika na treningu?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 sep 2010, 12:55

nick je napisao/la:jeli ko gledo ovog lika na treningu?
Netreba ga niko gledat na treningu provjeren igrac sto se nase lige tice, nudjen je jos prije pocetka sezone ali smo vec imali dovoljan broj igraca na poziciji stopera tako da je u razgovoru sa njim odluceno da ne potpisuje, danas je situacija posve drukcija Bogija nece biti zadugo a sa kerlom se jos uvijek nista nezna i fakticki smo ostali sa Mesicom i Gancevom na stoperima.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 17 sep 2010, 12:57

Kerla neće na dvije godine da potpiše vjerovatno :?: Opet se pravi indijanac, hoće da ide vani :?: Ne kontam fakat lika, ovako će propasti. :roll:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 sep 2010, 12:58

pile87 je napisao/la:
nick je napisao/la:jeli ko gledo ovog lika na treningu?
Netreba ga niko gledat na treningu provjeren igrac sto se nase lige tice, nudjen je jos prije pocetka sezone ali smo vec imali dovoljan broj igraca na poziciji stopera tako da je u razgovoru sa njim odluceno da ne potpisuje, danas je situacija posve drukcija Bogija nece biti zadugo a sa kerlom se jos uvijek nista nezna i fakticki smo ostali sa Mesicom i Gancevom na stoperima.
ma znam nego pitam zbog spremnosti,vidim izvisio u iranu pitanje koliko je trenerio i koliko nam moze pomoci prije proljeca,trenutno imamo dovoljno mrtvaca u ekipi :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 17 sep 2010, 14:03

Ja kerle i govana sta glumi u pm, steta dobar je igrac ali nemoze se tako ponasati u svetom dresu svaka cast Amaru odma mrs u drugi tim sam je zasro stvar kad je otisao u kajzer na probu i to kad nam je najvise trebao. po meni netreba ga vise ni vracati u tim kad se tako ponasa zeljo je napravio od njega igraca i on tako vraca pa nemoze moj kerla nije ovo radnik :evil:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 17 sep 2010, 14:07

Vasilic dobar igrac igrao za repku mislim da smo dobili kvalitetnog stopera na njemu je da se dokaze, imate clipove na youtube ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 17 sep 2010, 14:18

e nek mu sad menadzer salje kasete sa utakmica Željo-Rudar(B), Željo-Famos...

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 17 sep 2010, 14:40

Evo pregledo na youtube ovoga Vasilica,joj youtube je cudo...koliko se da primjetiti nije los,pozrtvovan,bori se a takvi nam trebaju :D hajd ne bi li bog dao...
...nisu mogli da te ugase!!!

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 17 sep 2010, 14:42

ma da sam na Amarovom mjestu Kerli nebi dao više šansu da potpiše, treba se okrenuti drugim igračima, pa nije rio ferdinand, možda je dobar za našu ligu ali ko ne želi da igra i ko nije spreman dati 100% za sveti dres može odma OUT!!!
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 17 sep 2010, 14:55

Ma treba decka humano odj3bat iz kluba!Dobar je igrac i sve,al NIKO ne moze tako da se odnosi prema Zelji...
Shvatam ja da on hoce vani,al jbg ne moze na silu.Ne mozes se ti nikome "ugurat" :? Samo se bezveze preserava i ovako moze sebi jedino zajebat karijeru.
Po meni je dovoljno rekao ovim svojim ponasanjem...ja se nista ne pitam,al da se pitam on vise ne bi oblacio sveti dres.

P.S. Velibore dobro nam dosao :)
Zadnja izmjena: Jamaica, dana/u 17 sep 2010, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 17 sep 2010, 14:59

Jamaica je napisao/la:Ma treba decka humano odj3bat iz kluba!Dobar je igrac i sve,al NIKO ne moze tako da se odnosi prema Zelji...
Shvatam ja da on hoce vani,al jbg ne moze na silu.Ne mozes se ti nikome "ugurat" :? Samo se bezveze preserava i ovako moze sebi jedino zajebat karijeru.
Po meni je dovoljno rekao ovim svojim ponasanjem...ja se nista ne pitam,al da se pitam on vise ne bi oblacio sveti dres.

Ne zelim da ga branim,ali decko toliko mizerno trebao dobiti od Zelje za produzenje ugovora da je spreman i da ne igra do isteka ugovora.Nije ovo prvi put da Amar ucjenjuje ljude koji nemaju pozadinu u klubu i da im daje mizeriju da produze ugovor i da nemogu zivjeti.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 sep 2010, 15:02

Ako cemo posteno i realno, Kerla je najbolji stoper u Zelji i neopravdano se gura u drugi plan.
Isto tako ako cemo posteno i realno, lik je najveci krivac za ispustanje trofeja u kupu i to mu nikad halaliti necu.

Da sam ja neko, kaznio bih ga novcano i ukljucio u prvi tim, i potpisao ugovor za produzenje, ovako gubimo igraca, gubimo pare, gubimo sve. :roll:
Ne kazem da je ovo moje rjesenje ispravno i lako je biti general poslije bitke ali mi se cini logicnije.

Vasilic :roll: hajmo reci da je dobar, da je perspektiva i nije, da je u formi i nije uglavnom postadosmo tim koji kupi otpatke iz Gradacca, uzas.
Ostadosmo na jednom stoperu koji je totalno van forme, katastrofa.
Kerli je vjerovatno puko film nakon igranja pripremnih tekmi na kojima je uvijek bio najbolji a uvijek ga nigdje na tekmama.
Prosle godine smo imali istu situaciju sa Cocalicem i opet nismo nista naucili, a od toga se jezim, sa tim da je Coca bio jos bezobrazniji i usput kapiten na kup tekmi :roll:
Cuva Bog Zelju svog!

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 17 sep 2010, 15:05

ekii je napisao/la:
Jamaica je napisao/la:Ma treba decka humano odj3bat iz kluba!Dobar je igrac i sve,al NIKO ne moze tako da se odnosi prema Zelji...

Ne zelim da ga branim,ali decko toliko mizerno trebao dobiti od Zelje za produzenje ugovora da je spreman i da ne igra do isteka ugovora.Nije ovo prvi put da Amar ucjenjuje ljude koji nemaju pozadinu u klubu i da im daje mizeriju da produze ugovor i da nemogu zivjeti.
Pa eto onda nek sjedi za nista, kad vec nije htio da igra za mizeriju...Ne znam samo sta on umislja.Nema nijedan fudbaler kod nas neke extra uslove....Takva nam je drzava,takav nam je sport,takva nam je liga...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 sep 2010, 15:07

ekii je napisao/la:

covjek nas pred najvazniju utakmicu izlavati u svakom normalnom klubu ne bi igro ni na pripremnim,da smo kojim slucajem ostali bez evrope on bi bio najveci krivac,ako nece da potpise nek ide i to je to...vidjeo bogi povrijedjen mesic nije u formi pa misli neko ce letat za njim,eno mu hotica pa nek ga on placa...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 17 sep 2010, 15:10

mirzza je napisao/la:Ako cemo posteno i realno, Kerla je najbolji stoper u Zelji i neopravdano se gura u drugi plan.
Isto tako ako cemo posteno i realno, lik je najveci krivac za ispustanje trofeja u kupu i to mu nikad halaliti necu.

Da sam ja neko, kaznio bih ga novcano i ukljucio u prvi tim, i potpisao ugovor za produzenje, ovako gubimo igraca, gubimo pare, gubimo sve. :roll:
Ne kazem da je ovo moje rjesenje ispravno i lako je biti general poslije bitke ali mi se cini logicnije.

Vasilic :roll: hajmo reci da je dobar, da je perspektiva i nije, da je u formi i nije uglavnom postadosmo tim koji kupi otpatke iz Gradacca, uzas.
Ostadosmo na jednom stoperu koji je totalno van forme, katastrofa.
Kerli je vjerovatno puko film nakon igranja pripremnih tekmi na kojima je uvijek bio najbolji a uvijek ga nigdje na tekmama.
Prosle godine smo imali istu situaciju sa Cocalicem i opet nismo nista naucili, a od toga se jezim, sa tim da je Coca bio jos bezobrazniji i usput kapiten na kup tekmi :roll:
A vidi kako se ploča okrenu. Do juče smo mi kupili vaše otpadke a sad se okrenulo :mrgreen:
Nadam se da će se vratit u formu, jer radi se o veoma kvalitetnom igraču i bit će vam dobro pojačanje. Kako znam uvijek je bio bolji od Bogičevića, a on kod vas bio starter.
Dragon Town

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 17 sep 2010, 15:16

Sjecam se ja ovog Vasilica, samo zasto je van forme? Nisam ga dugo pratio, ja mislim da bi ovo trebalo biti pojacanje.

Velibore DOBRO NAM DOSAO u sveti klub! :)

FORZA ZELJO!!!
BAS SVE TI DAJEMO.....

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 17 sep 2010, 15:34

Delimir Bajic je odbio potpisati ugovor i bio uvrjedjen, kad su mu ponudili 3000 KM na ruke + 1500 KM platu+ stanarinu+ hranu. Na to idu i premije , to je jos 5-6 stoja mj. za recimo 2 pobjede. To je otprilike prosjek 2-2500KM.Zar je to malo u drzavi gdje ljudi mjesecima ne primaju plate, gdje je prosjek 7-8 stoja. Željo nikad u svojoj istoriji nije mogao igracima obezbjediti zivotnu egzistenciju al je sigurno medju 10 najboljih fudbalskih izloga na ex-Yu prostorima, sto ovi tipa Kerli , Cocalica i sl. tupana ne svataju. Cisto sumnjam da bi recim Coca otisao u Panionis da je bio igrac npr. NK Travnika i to je ono sto Željo pokusava da naplati od igraca. Jednom nasem igracu nudjeno je 20 000 dolara mjesecno, ugovor na 6 mjeseci u nekom Vijetnamskom klubu , al sto on rece : Gdje cu posle Vijetnama? :D

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 17 sep 2010, 15:37

Ja sam govorio poslije borca da kerla moju podrsku i naklonost nikad vise nece steci, ali u zadnje vrijeme sa se bio nekako smekso, jer sam vidio da momak radi i da zasluzuje novu sansu pogotovo jer je sad mogo igrati umjesto bogicevica, ali poslije ovog treba ga **** i gotovo, pa neznam kako je ocekivo neki veliki ugovor, valjda se prvo treba izboriti za mjesto prvotimca i steci neko ime za veci ugovor...
Uglavnom daleko mu kuca od Svetinje

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.