FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zenzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zenzo » 26 feb 2018, 11:04

Odgođeno za vikend, protiv Celika u narednu srijedu.
- Zeljeznicar -

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 26 feb 2018, 13:32

slika

Ocekuje se u dolini cupova do kraja marta i do +20 :cool: :ljepota:
ŽELJEZNIČAR 1921

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 26 feb 2018, 17:44

biceDUPLA je napisao/la:slika

Kakva pi..a,je.o te grob! :-D
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 feb 2018, 19:51

Odlicna odgoda. Sada se lijepo spremiti za derbi. Adzem ima vremena dobro prostudirati Zrinjski, bod nam je ko kucetina, a pobjeda da ne pricamo. Ofanzivno mi Zrinjski izgleda mocan, ali zato je defanzivno potanak.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 27 feb 2018, 09:03

sekula je napisao/la:
biceDUPLA je napisao/la:slika

Kakva pi..a,je.o te grob! :-D
:ljepota: :beba:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 27 feb 2018, 11:58

plavousrcu je napisao/la:Odlicna odgoda. Sada se lijepo spremiti za derbi. Adzem ima vremena dobro prostudirati Zrinjski, bod nam je ko kucetina, a pobjeda da ne pricamo. Ofanzivno mi Zrinjski izgleda mocan, ali zato je defanzivno potanak.
Kako bod ko kuća pa nismo GOŠK?? Bod je nešto što se podrazumijeva.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 27 feb 2018, 20:36

cruz40 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Odlicna odgoda. Sada se lijepo spremiti za derbi. Adzem ima vremena dobro prostudirati Zrinjski, bod nam je ko kucetina, a pobjeda da ne pricamo. Ofanzivno mi Zrinjski izgleda mocan, ali zato je defanzivno potanak.
Kako bod ko kuća pa nismo GOŠK?? Bod je nešto što se podrazumijeva.
Igraju dvije najbolje i najtrofejnije ekipe, a kako smo gosti, onda je bod ko kuca. Nakon toga smo kuci, a oni gosti i onda mi jos vise znacajan bod u Mostaru.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 feb 2018, 20:36

Igracemo hinjski dobicemo Zrinjski,zeno idi naruci picu uvalicemo Zrinjskom tricu,au pojavila mi se sjeda dlaka,na sudije kuka Baka,zeno sto no curi voda uzecemo 3 boda.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 feb 2018, 20:49

Mi imamo dobru ekipu, ali razlika u kvalitetu između nas i Zrinjskog nije tolika da možemo reći sve ispod tri boda je neuspjeh i to u Mostaru. U pet deka je to sve kod nas. Nama je bod ko kuća što bi se reklo, a pobjeda bi bila top top.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 27 feb 2018, 20:59

LjoZee je napisao/la:Mi imamo dobru ekipu, ali razlika u kvalitetu između nas i Zrinjskog nije tolika da možemo reći sve ispod tri boda je neuspjeh i to u Mostaru. U pet deka je to sve kod nas. Nama je bod ko kuća što bi se reklo, a pobjeda bi bila top top.
To je to. Oni su napadacki bolji nego odbrambeno. Da ne bude tu pljustalo na obje strane.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2018, 23:07

plavousrcu je napisao/la:Igraju dvije najbolje i najtrofejnije ekipe, a kako smo gosti, onda je bod ko kuca. Nakon toga smo kuci, a oni gosti i onda mi jos vise znacajan bod u Mostaru.
Upravo to. Mi imamo još pet utakmica do kraja koje moramo pobijediti i gdje bi sve osim pobjede bilo katastrofa (Čelik, Krupa x2 i Radnik x2). Sedam ostalih utakmica će biti paklene, koliko za nas toliko i za protivnike. Biće važno bar pola od tih utakmica ne izgubiti, posebno one protiv Zrinjskog, jer u takvom meču bod nikada nije neuspjeh, a poraz jeste, to su utakmice koje važe 6 bodova i ne smiju se gubiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2018, 11:16

Samo se nadam da im Bekrić neće sastavljati taktiku, u tom slučaju smo naybali.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 28 feb 2018, 11:55

Bod je minimum sto moramo osvojiti ali i tri su vrlo moguca.

Ne racunajuci ovu utakmicu u LZP bi sad potpisao jednu pobjedu i nerjeseno u dvomecu koji nas ceka.

slika
- Zeljeznicar -

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 28 feb 2018, 14:51

Svi bi najsretniji bili da tri boda iz Mostara donesemo,ali ništa nije pod moranje, i nakon ove tekme se ništa ne mjenja, bez obzira na rezultat. Siguran sam da niti oni, a niti mi nećemo srljati, i glumiti neke favorite, i juripati na pobjedu. Očekujem lošu tekmu, i igru na bod sa obje strane. U svakoj varijanti nama je ova tekma najmanje bitna, jer porazom su oni samo bod ispred nas, koji se već može u slijedećoj tekmi neutralizovati. Naša pobjeda i +4 bi nam donijela odličnu psihološku prednost, i veliki iskorak pred ligu 6. Neriješeno bi najviše odgovaralo Širokom, ali i nama, jer nismo zijanili kod najvećeg rivala za titulu, i nastvili smo odličan niz pod Bijelim Brijegom.
Ja tipujem 2x, dakle prvo očekujem pobjedu, sa nerješenim nisam nezadovoljan. Siguran sam da će ekipa dati sve od sebe, a vidjećemo šta će izaći iz toga.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 feb 2018, 18:35

slika

Prvih 11 je dosta drugačije u odnosu na prethodnu utakmicu sa Zrinjskim kad smo izgubili na Grbavici. Tad u prvih 11 nisu bili Zec ni Graovac, zatim Vojo, Vranješ i Mehremić nisu bili uopšte tad naši igrači. Tu je i Hajdarević kojeg tad nije bilo, a koji se kasnije pokazao u jačim utakmicama. Zec je tek u drugom dijelu polusezone ušao u formu. Ramović se također tražio.

Drugo, nije razlika samo u igračima tada u odnosu na sad već i na taktičkom i fizičkom planu dosta bolje stojimo nego tada. Kolo prije tog poraza izgubili smo od Slobode i sigurno da je moral ekipe opao za razliku od sada kao lideri tabele gostujemo Zrinjskom. U međuvremenu smo tukli 3 put Širokog i jednom pitare tako da smo dokazali da se se možemo nosit sa svima. Ono što je dobro za Zrinjski, a loše po nas je povratak Jovića s kojim je napad Zrinjskog dosta bolji u odnosu na postavku sa Handžićem kao centarforom.

Naravno najjači adut im je ta ofanziva gdje su Todorović, Bilbija, FIlipović koji je u životnoj formi i Jović. Dosta su brzi i rotacijom pozicija u toku utakmice mogu dosta biti opasni po protivnika. Tako da me je najviše strah kako će reagovati naša odbrana protiv njih koja i nije bila baš najbolja u posljednjim utakmicama.

Ipak naša prednost je u dobroj centralnoj veznoj liniji jer je po meni veći kvalitet imati Vranješa, Blagojevića, Šabana i Hajdara nego Jamaka, Pezera, Perišića i Hairalahovića. Plus su po meni oslabljeni i na štoperskoj poziciji odlaskom Kataneca koji je dosta bolji igrač od Barišića. Kako god slažem se sa vama da ni bod ne bi bio loš, a ni poraz smak svijeta ali ako su oni nas mogli dobiti na Grbavici, možemo i njih pod Bijelim brijegom.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 mar 2018, 16:35

slika

Gdje naši puleni tu i snijeg :)
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2018, 11:48

Zna li neko kad će se ozvaničiti ta saradnja sa ZiraatBank ?
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 02 mar 2018, 11:53

Na zvanicnom sajtu dugu vremena stoje kao sponzori i to među glavnima, sad ne znam da li ima neki novi ugovor sa njima.
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2018, 11:57

Zenzo je napisao/la:Na zvanicnom sajtu dugu vremena stoje kao sponzori i to među glavnima, sad ne znam da li ima neki novi ugovor sa njima.
Čuo sam od nekih ozbiljnih ljudi da će se saradnja sa njima proširiti, možda i do generalnog sponzora i da bi se vrlo brzo trebalo ozvaničiti.
Voli te tvoje Sarajevo.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 mar 2018, 14:06

Virtu4l je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Na zvanicnom sajtu dugu vremena stoje kao sponzori i to među glavnima, sad ne znam da li ima neki novi ugovor sa njima.
Čuo sam od nekih ozbiljnih ljudi da će se saradnja sa njima proširiti, možda i do generalnog sponzora i da bi se vrlo brzo trebalo ozvaničiti.
navodno bi mogli graditi i zapadnu tribinu, koja bi se onda zvala po njima
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, MukiBek i 14 gostiju.