Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma nismo imali sreće u četvrtak ćemo im pokazati kako se igra lopte.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ako je iz Zenice, vjerujem.Jack je napisao/la:Sa vise zara jedna Tea meni pusilabega_afc je napisao/la:Jeb.em li im majke. S vise zara ljudi nargile puse.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ovaj mali je prekucao tekmu danas. Nisi ti mali jos uvijek svjestan koji klub pratis, bice ti sve ovo smijesno za koju godinu.

Stvarno ne razumjem upravu Arsenala , propada im ime , brend radi ovog tvrdoglavog kretena( Wengera) koji odavno je ispao iz modernog nogometa.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Marsal
- Kontakt:
Što je najgore ne propada, na poslovnom planu im ide bolje nego ikad.paulus je napisao/la:Stvarno ne razumjem upravu Arsenala , propada im ime , brend radi ovog tvrdoglavog kretena( Wengera) koji odavno je ispao iz modernog nogometa.
A vlasnici Arsenala su Wengera zadužili za apsolutno sve, jučer baš slušam na ESPN-u kako komentatori govori kako je možda i žalosna činjenica da je najmoćniji čovjek u klubu Wenger... bukvalno je on osoba od povjerenja za vlasnike.
Otići će kad se njemu ćefne...
Mada eto postoji neko zrno nade da mu je ovo zadnja sezona...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Svaka je ovdje čedna i poštena, čim pređe Vjetrenice ili Perin Han yebe se kako se stignebega_afc je napisao/la: Ako je iz Zenice, vjerujem.

Pogledajte koliko su Koss i Chambers daleko od Mustafija

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kunem se da odbrana prosjecne ekipe BiH premijer lige ne bi iz ovoga primila gol.
Haj sto ovako siroko stoje ali ovaj Mustafi je najveca prevara od stopera ikada, ovo govedo kojeg kepec Aguero poslije duge lopte golmana otrese ko slinu zasluzuje samo prezir, yebo ga onaj ko ga je doveo i oni koji su nesto ocekivali od ovog rahiticnog pekara i poslasticara kad je dosao za velike pare.
Haj sto ovako siroko stoje ali ovaj Mustafi je najveca prevara od stopera ikada, ovo govedo kojeg kepec Aguero poslije duge lopte golmana otrese ko slinu zasluzuje samo prezir, yebo ga onaj ko ga je doveo i oni koji su nesto ocekivali od ovog rahiticnog pekara i poslasticara kad je dosao za velike pare.
Zadnja izmjena: japa, dana/u 26 feb 2018, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Kod nas ti je kad igramo s 3 stopera jedan je nazad
kod drugih kad igraju 3 stopera 5 igraca su nazad
Gledaj Balerine gdje je i Monreala
Ne znam koji uticaj i da li ima onaj Bould ali bolju odbranu smo igrali sa losijim igracima prije nego kako je on dosao
kod drugih kad igraju 3 stopera 5 igraca su nazad
Gledaj Balerine gdje je i Monreala
Ne znam koji uticaj i da li ima onaj Bould ali bolju odbranu smo igrali sa losijim igracima prije nego kako je on dosao
Miljenik admina i ostale moderacije
Na stranu kiksersku odbranu još veči problem Arsenala su šetači u veznom redu,.Ozil,Ramsey,Xhaka,ne zna se koji je manje trčao jučer,.
Jeste li vi primijetili kako Xhaka vise ne zna ni najobicniji pas pruziti kako treba? O ovim dugim dijagonalnm da ne pricamo. Od svih igraca on je najvise grohnuo ove sezone, nije bio neka klasa ni do sada ali je postao najkriminalniji na terenu.
Od kako je Koss postao ****, sve u toj odbrani je postalo ****. Dok je on igrao, to je nekako i bilo podnosljivo. Bilo je i tada kikseva ali ne kao sada jer ovo sada je horor, amaterizam...chily-rz je napisao/la:Na stranu kiksersku odbranu još veči problem Arsenala su šetači u veznom redu,.Ozil,Ramsey,Xhaka,ne zna se koji je manje trčao jučer,.
Ozil je klasicni šetač, Xhaka ne moze brze i da hoce a Ramiz moze ali nece.
Ne mozes protiv Citya ovako siroko igrati, kako si glup Wengeru pleme ti yebem

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Moze i Henry na klupu samo da se zamijeni drtina stara. Ako bi bio los lahko ga je zamijeniti a ovog puskom otjerati ne mozes.
Sto se ekipe tice ja bih ostavio samo Jacka, Ozila, Remzija, ovu dvojicu jer su tek dosli i Monreala. Ostalo prodati sve redom i promijeniti skroz ekipu ali sta je se otpada nakupilo treba ti decenija da ocistis sve ovo
Sto se ekipe tice ja bih ostavio samo Jacka, Ozila, Remzija, ovu dvojicu jer su tek dosli i Monreala. Ostalo prodati sve redom i promijeniti skroz ekipu ali sta je se otpada nakupilo treba ti decenija da ocistis sve ovo

Ma Wenger je tu jedini pravi škart budimo realno. Igrači polovnjaci ili ne, rade ono kako im menadže (ne)kaže da rade. Neko reče kako je Bould došao, odbrana je još gora, i izgleda da je istina.
I šta je najbolnije od svega, odbrana nam je uvijek bila komedija, al smo napadom razvaljivali svaku ekipu. Ne tako davno, nije postojala ekipa koja će nas nadigrati na terenu. Mi smo bili ti koji su dominirali, al zbog smiješne odbrane smo ispaštali. Sad se ne zna šta je gore..
I šta je najbolnije od svega, odbrana nam je uvijek bila komedija, al smo napadom razvaljivali svaku ekipu. Ne tako davno, nije postojala ekipa koja će nas nadigrati na terenu. Mi smo bili ti koji su dominirali, al zbog smiješne odbrane smo ispaštali. Sad se ne zna šta je gore..
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
najjace kad ga pitaju za ovo kaze da je vazda ispostovao svaki ugovor u zivotu i da ne vidi razlog sto i ovaj do 2019. ne biMarsal je napisao/la:
Mada eto postoji neko zrno nade da mu je ovo zadnja sezona...

poklon u cetvrtak dvojka i 3+ na city jer mostarski monstrum nece nista promjeniti od jucer isto ce postaviti sve

- Marsal
- Kontakt:
Znaš koja će mu promjena biti... izbacit će Wilšira jer se previše trudio i stavit Iwobija.QUARTERBACK je napisao/la: najjace kad ga pitaju za ovo kaze da je vazda ispostovao svaki ugovor u zivotu i da ne vidi razlog sto i ovaj do 2019. ne bi
poklon u cetvrtak dvojka i 3+ na city jer mostarski monstrum nece nista promjeniti od jucer isto ce postaviti sve

https://sportsport.ba/fudbal/konacni-od ... era/269341
Al' vidi ovih naivaca

Pa prije će ovaj portal ugasit se nego što će Profa otići.

U cetvrtak i kvota 1,10 na City je poklon, nisu normalne ove kladionice ako stave uopste u ponudu Arsenal.
Evo vidim 1,70 kvota na City.
Da imam milju i da imam muda da je stavim nikad lakse pare uzeti.
Evo vidim 1,70 kvota na City.

Da imam milju i da imam muda da je stavim nikad lakse pare uzeti.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da sam krenuo da citam ovoMarsal je napisao/la:Znaš koja će mu promjena biti... izbacit će Wilšira jer se previše trudio i stavit Iwobija.QUARTERBACK je napisao/la: najjace kad ga pitaju za ovo kaze da je vazda ispostovao svaki ugovor u zivotu i da ne vidi razlog sto i ovaj do 2019. ne bi
poklon u cetvrtak dvojka i 3+ na city jer mostarski monstrum nece nista promjeniti od jucer isto ce postaviti sve![]()
https://sportsport.ba/fudbal/konacni-od ... era/269341
Al' vidi ovih naivaca![]()
Pa prije će ovaj portal ugasit se nego što će Profa otići.

Dal su ljudi svjesni kako je to voljeti i navijati za ovaj klub, dal shvataju kroz sta mi prolazimo

Kod kuce sarma, u gostima punjene paprike.Marsal je napisao/la:Svaka je ovdje čedna i poštena, čim pređe Vjetrenice ili Perin Han yebe se kako se stignebega_afc je napisao/la: Ako je iz Zenice, vjerujem.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.