PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bravo sportsport.ba, napokon da neko progovori. Jbt, dvije utakmice i pet grešaka u njihovu korist.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Mi smo Saraj'vo, izvolite se braniti
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen.
"Bordo brod je isplovio 1946. godine i konačno je došlo vrijeme da spusti svoje sidro i dobije dom na čijoj će palubi odzvanjati pjesme vjernih navijača. Kroz dizajn smo se vodili slikom broda i iz tog razloga dio gdje će se nalaziti hotel i šoping centar izgleda poput pramca na brodu, a dio gdje je fudbalski teren izgleda kao središnji dio broda", dodaje Saračević.
Bešiktaš, Fenerbahče, PAOK, Young Boys i Dinamo žele Duljevića, Sarajevo traži milion eura.
Tan je prvi ozbiljni novac zaradio na hamburgerima, a obogatio se na igrama za sreću i lutriji
a sad je presao na pitu
cizburger bez sira.
http://www.magazinplus.eu/sve-tajne-vin ... -sarajevo/
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen.
"Bordo brod je isplovio 1946. godine i konačno je došlo vrijeme da spusti svoje sidro i dobije dom na čijoj će palubi odzvanjati pjesme vjernih navijača. Kroz dizajn smo se vodili slikom broda i iz tog razloga dio gdje će se nalaziti hotel i šoping centar izgleda poput pramca na brodu, a dio gdje je fudbalski teren izgleda kao središnji dio broda", dodaje Saračević.
Bešiktaš, Fenerbahče, PAOK, Young Boys i Dinamo žele Duljevića, Sarajevo traži milion eura.
Tan je prvi ozbiljni novac zaradio na hamburgerima, a obogatio se na igrama za sreću i lutriji

cizburger bez sira.
http://www.magazinplus.eu/sve-tajne-vin ... -sarajevo/
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
71 nijansa Menstrualne boje:
Ljubav
Sreća
Pobjeda
Naprijed
Grad
Jedini
Prvi
Žar
Istorija
Hase
Koševo
Bordo
Pape
Vjernost
Plemenitost
Respekt
Keli
Borba
Zastava
Divovi![]()
Čaršija
Život
Grla
Dlanovi
Šalovi
Porodica
Snaga
Šampioni![]()
Mladost
Iskustvo
Uzor
Grb
Slavlje ????
Prijatelji
Vječnost
Poštenje![]()
Brže
Bolje
Jače
Vedran
Ljiljan
Pjesma
Osmijeh
Pravda
Poštivanje
Dom
Šoja
Zakletva
Smisao
Istok
Sjever
Zapad
Srce
Svjetlo
Ponos
Uspjeh
Kup
Radost
Vrh
Svijet
Trofej![]()
Ismir
Željko
Pitari
Titula![]()
Dres
Vuja
Torpedo
Akademija![]()
Horde zla
FK Sarajevo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Samo Guza Said može da donese titulu na Koševo!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Strumfovi,kostat ce vas na kraju zajebancija. Previse samuvjereni, juce zamalo da kiksate. Dlaka je falila. 

-
- Kontakt:
Citav igracki kadar FK Sarajevo se prijavio za sigurnu kucu.
Životni saputnik! 1921
Pravda za igrace i upravu fks, dosta je vise torture nad slabijima od sebe!Eisenbahner1921 je napisao/la:Citav igracki kadar FK Sarajevo se prijavio za sigurnu kucu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Meni ih žao, iskreno. Prvo su ih izigrali u pregovorima jer su im rekli da dolaze u "veliki" klub. Pa im dali neku siću, desetak, dva`est milja ovih naših maraka i očekuju da lete za te pare. Kao šlag na tortu napadaju ih navijači a osvojili bod pošteno.Eisenbahner1921 je napisao/la:Citav igracki kadar FK Sarajevo se prijavio za sigurnu kucu.
Nema smisla. Jedan Said, legenda kluba da vrati platu? Zaboravio se Levski i još dva gola što je dao.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
eh da je teren dozvolio igru od noge do noge...
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Pavlovic jadni koji vas je spasio blamaze da vam vraca pare?
Jel vas stid?
Jel vas stid?
Pjeni, kaze nije toliko do igraca koliko je do terena. Moj djipke mi to govorimo ovdje ima 2 sedmiceVirtu4l je napisao/la:Gdje si djipke legendo.

Čudna je to sorta, uvijek nešto mora da ih opali po glavi da bi shvatili da smo u pravu.
Koliko su se junaci sprdali pred derbi i nakon problema sa snijegom, i evo sve im se vrati sa kamatom.
Koliko su se junaci sprdali pred derbi i nakon problema sa snijegom, i evo sve im se vrati sa kamatom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo Allah zna ko' je u pravu i kako ce biti a ne neki strumfovi. Sta vas spasi sa Slobodom ?
Golcina Graovca jesi vidio majstorije?fks74 je napisao/la:Samo Allah zna ko' je u pravu i kako ce biti a ne neki strumfovi. Sta vas spasi sa Slobodom ?
Osim13 je napisao/la:Golcina Graovca jesi vidio majstorije?fks74 je napisao/la:Samo Allah zna ko' je u pravu i kako ce biti a ne neki strumfovi. Sta vas spasi sa Slobodom ?

@svrakino sad sam ti bio u naselju, jeste se izgradili k'o Real Madrid.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MocMahale444
Samo mi nije jasno kako oni ocekuju od igraca da ostavljaju srce na terenu o.O
Pa morate vec jednom shvatit da ste vi igracima samo prolazna stanica,udbaska tvorevina od tribine i kluba ko ce tu doc da igra srcem?Ljudi dodju da uzmu pare i cao.Klub nema harizmu i sto pirje to shvatite bice bolje za vas
Pa morate vec jednom shvatit da ste vi igracima samo prolazna stanica,udbaska tvorevina od tribine i kluba ko ce tu doc da igra srcem?Ljudi dodju da uzmu pare i cao.Klub nema harizmu i sto pirje to shvatite bice bolje za vas
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.