Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
japa je napisao/la:Seamene sjecas li se ti komentara ovdje za Iwobija kad ga voajer poce forsirati? voajeroljupci u ekstazi veliki talenat a gle sada komentara![]()
![]()
Inace Armenski Zidane i kepec na golu sinoc najbolji bili naravno uz potencijale Iwobija i novog Zelalema pardon crnog Inieste Maitlanda Nailesa.
kažu mega talent

Postao/la frankqqqqq
25 srp 2015, 17:22
Iwobi odličan, agilan i upiso se u listu strijelaca odličnim golom. Imao je onaj potez kad je trojicu otreso na našoj polovici i faul napravili na njemu. Ugl, velik potencijal.
Postao/la Marsal
25 srp 2015, 17:18
Btw kakav je Iwobi, čini se kao veliki talenat. Neki dan sam tek saznao da je malac nećak velikog Jay Jay Okoche.
Postao/la Gunner4
15 srp 2015, 13:00
Ovaj Iwobi je zivina.
Postao/la AllGunsBlazing
05 srp 2015, 21:30
Piplsi, kakva su vaša očekivanja po pitanju Wellingtona za ovaj transfer rok? Hoće li gdje na posudbu? Tu su zatim i Toral, Illiev, Iwobi, Crowley, Bielik... To bih ja sve na posudbe

Postao/la QUARTERBACK
07 tra 2015, 19:59
bice zayeban neki igrac ovaj Iwobi.. 1996 godište, a već yebe keve za U21.
Postao/la anell
09 sij 2016, 16:21
Nije loš ovaj Iwobi
Postao/la AA23
30 sij 2016, 17:23
Iwobi je odličan, mali trči ko da je tek krenuo meč
Postao/la anell
30 sij 2016, 16:29
Al Iwobi brat dere

nema jednog poštenog talenta u čitavoj akademiji

Pokušavam da shvatim u glavi da čovjek ismijava komentare da je neko talenat. Neshvatljivo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hoćemo li kopati komentare Paje za Wengera ili ćemo pusiti begu da to uradi ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja sam izgleda jedini koji bez zahebacije misli da mozemo Milan dobiti I da prolazimo dalje 

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Marsal
- Kontakt:
Pa mozemo ako budemo imali svoj dan, a moze i Milan ako bude imao svoj dan, a mozemo i mi.Murga je napisao/la:Ja sam izgleda jedini koji bez zahebacije misli da mozemo Milan dobiti I da prolazimo dalje
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Objektivno Milan nije nista manje smece od Arsenala tako da ce tu pobjednika odluciti sreca, ko bude imao svoj dan ili bude u boljoj ili bolje reci manje losijoj formi.
Koji je qrac tebi i Marsalu, gdje je sastav?anell je napisao/la:Igramo za pola sata.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ospina brani ostali su nebitni.bega_afc je napisao/la:Koji je qrac tebi i Marsalu, gdje je sastav?anell je napisao/la:Igramo za pola sata.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Hajmo braćo cigani
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta ce nam tri stopera? 

Pa da im nema ko smetati na sredini i da nas mogu pritisnuti do besvijesti.VGS je napisao/la:Sta ce nam tri stopera?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Kako naši igrači ne znaju bit šupci ko sad Walker npr.. Zavali ga laktom i još dobije prekršaj
Pa daj malo jače na loptu Auba, Kane bi došao tri puta do nje prvi
I ovaj Bravo nogom istom 2 puta skide yebote
I ovaj Bravo nogom istom 2 puta skide yebote
Wow...
Pokraj Bellerina je dovoljno da odlučiš proći, i sigurno ćeš proći.
Mamu yebo samo još Pep nije utrčao teren i prošao ga u ovih 10 minuta
Mamu yebo samo još Pep nije utrčao teren i prošao ga u ovih 10 minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.