Ne seri koji **** forsira 0/6 i suta i daljeLloriS je napisao/la:Magarac, valjao ti je zadnju utakmicu jelde ?? Fuj kakvi smo ljudilegenda reala je napisao/la:Ma mrs Gordiću
Ovo je sramotno dva poena smo dali samo pa ti pričaj sta hoces
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ne seri koji **** forsira 0/6 i suta i daljeLloriS je napisao/la:Magarac, valjao ti je zadnju utakmicu jelde ?? Fuj kakvi smo ljudilegenda reala je napisao/la:Ma mrs Gordiću
Taman krenuo to da napisem. Nisu nam sudije krive ni 2%.MElloo je napisao/la:Ljudi mi zicere masimo.ovo nema.veze sa sudijama
I mislis da bi s njima ovdje ishod bio drugaciji?Wandelanoite je napisao/la:Nemoj zvat Mitrovica i Alibegovica, pa i Roberta Rikica ej moj Dule kakvo razočarenje.
what he said.Tracy3McGrady je napisao/la:Yebo vas grob sve redom koji hejtate. Pa jbt igramo bez par igrača protiv države koja jedno 200x veća od nas i koja je jedno 1000x bogatija i imaju sve živo a mi nemamo ni grijanja. I neki ovdje imaju obraza vrijeđati igrače. Ma gonite se hejteri u ....
Ne nego bi s Loncarom i HasandicemStevieG8 je napisao/la:I mislis da bi s njima ovdje ishod bio drugaciji?Wandelanoite je napisao/la:Nemoj zvat Mitrovica i Alibegovica, pa i Roberta Rikica ej moj Dule kakvo razočarenje.
sljivo je napisao/la:Ovo sa trećom četvrtinom se mora proučavati, kako je moguće da se svaki jbn protivnik prilagodi nama a mi ništa ne pokušamo promijeniti ili igrati jače, bilo sa dobrog ili sa lošeg, nakon poluvremena.
Strasno......delinjo je napisao/la:Vrabac je nesto najgore sto sam gledao na kosarkaskim terenima....
Al redovno dobija pozive iako nikakve koristi od njega nema ama bas nikakve.delinjo je napisao/la:Vrabac je nesto najgore sto sam gledao na kosarkaskim terenima....
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, dzemil, J1897, JHam, lumani, MElloo, SHZ82, StevieG8, TripleThreat i 24 gosta.