Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vas je već jednom ugasio taj AIK.Linija je napisao/la:ugasiće ih aik neće ni biti u prilici da igraju kup
A taj real ste viirfo je napisao/la:Zar se stvarno nadaju tuzlaci necemu? Po to je isto ko da Eibar ocekuje da ce pobjedit Real Madrida.
Nisi ti slučajno zapeo za Ljubu Aličića, garant ostavlja dobar bakšiš.staragarda je napisao/la:A taj real ste vi![]()
.....sta uradi od vas ona istočna tribina
![]()
.... doduše,sad kad ljuba alicic opet bude pravio koncert na bernabeu moci Ce se vise karata pustit u prodaju....a bježi real,djeca vam se smiju
Zamisli koliko zarađuju oni što voze bogate rome, kao npr. staragarda.MortemHz je napisao/la:Pricajte vi sta hocete ali taxisti razvaljuju posao, makar u Sarajevu. I pored svega sto placaju sami sebi zarade cisto oko 3 prosjecne plate u BiH.
Virtu4l je napisao/la:Zamisli koliko zarađuju oni što voze bogate rome, kao npr. staragarda.MortemHz je napisao/la:Pricajte vi sta hocete ali taxisti razvaljuju posao, makar u Sarajevu. I pored svega sto placaju sami sebi zarade cisto oko 3 prosjecne plate u BiH.
Nema bolje klijenteleVirtu4l je napisao/la:Zamisli koliko zarađuju oni što voze bogate rome, kao npr. staragarda.MortemHz je napisao/la:Pricajte vi sta hocete ali taxisti razvaljuju posao, makar u Sarajevu. I pored svega sto placaju sami sebi zarade cisto oko 3 prosjecne plate u BiH.
I sokic ces da popijesMortemHz je napisao/la:Pricajte vi sta hocete ali taxisti razvaljuju posao, makar u Sarajevu. I pored svega sto placaju sami sebi zarade cisto oko 3 prosjecne plate u BiH.= staragarda vodi na ćevape kad dođe u Sarajevo.
Bio sam u diznilendu, ništa posebno, prođeš Šićki, imaju neki veliki dimnjaci, bijeli dim izlazi iz njih, e stara česma mi se jedino svidjela... diznilend k'o diznilend.staragarda je napisao/la:nesto poput diznilenda![]()
staragarda je napisao/la:I sokic ces da popijesMortemHz je napisao/la:Pricajte vi sta hocete ali taxisti razvaljuju posao, makar u Sarajevu. I pored svega sto placaju sami sebi zarade cisto oko 3 prosjecne plate u BiH.= staragarda vodi na ćevape kad dođe u Sarajevo.
Jarugo moja dobra,fina... nemoj da se ljutis al nije to bio diznilend....to je tebi samo tako izgledalo posto nisi dugo sa planine sisaoVirtu4l je napisao/la:Bio sam u diznilendu, ništa posebno, prođeš Šićki, imaju neki veliki dimnjaci, bijeli dim izlazi iz njih, e stara česma mi se jedino svidjela... diznilend k'o diznilend.staragarda je napisao/la:nesto poput diznilenda![]()
U kakva stanja?staragarda je napisao/la:Jarugo moja dobra,fina... nemoj da se ljutis al nije to bio diznilend....to je tebi samo tako izgledalo posto nisi dugo sa planine sisao....ima i ta neka bolest od duge izolacije i zivota sa zivotinjama kada covjek upadne u neka halucogena stanja....
Ma, objasnim ti na cevapimaVirtu4l je napisao/la:U kakva stanja?staragarda je napisao/la:Jarugo moja dobra,fina... nemoj da se ljutis al nije to bio diznilend....to je tebi samo tako izgledalo posto nisi dugo sa planine sisao....ima i ta neka bolest od duge izolacije i zivota sa zivotinjama kada covjek upadne u neka halucogena stanja....
halucogenaVirtu4l je napisao/la:U kakva stanja?staragarda je napisao/la:Jarugo moja dobra,fina... nemoj da se ljutis al nije to bio diznilend....to je tebi samo tako izgledalo posto nisi dugo sa planine sisao....ima i ta neka bolest od duge izolacije i zivota sa zivotinjama kada covjek upadne u neka halucogena stanja....
A sta da mu napisem Mortema moj fini,posteni,preposteniMortemHz je napisao/la:Joj teme![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.