Petkom tejemmum pa na džumu.Virtu4l je napisao/la:Ima se, može se.skoroalen je napisao/la:Da im Bojan nije račun platio, kiselom bi se tuširali.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Petkom tejemmum pa na džumu.Virtu4l je napisao/la:Ima se, može se.skoroalen je napisao/la:Da im Bojan nije račun platio, kiselom bi se tuširali.
Malo poznata cinjenica da je Ajaxova skola totalnog fudbala zapravo svoje temelje dobila na Kosevu, tako da odlicna ideja, Ajax i njihov sitni vez od noge do noge je zapravo samo Holandska jeftina kopija Diveva.Virtu4l je napisao/la:Evo Ajax počinje na SK 2, odlična uvertira pred derbi na Koševu, taman da me Amsterdam Arena malo privikne na ono što me čeka kasnije.
A oni malo stariji će se sjetiti upoređivanja Ajaksove čuvene akademije sa livadom na Butmiru.Osim13 je napisao/la:Malo poznata cinjenica da je Ajaxova skola totalnog fudbala zapravo svoje temelje dobila na Kosevu, tako da odlicna ideja, Ajax i njihov sitni vez od noge do noge je zapravo samo Holandska jeftina kopija Diveva.Virtu4l je napisao/la:Evo Ajax počinje na SK 2, odlična uvertira pred derbi na Koševu, taman da me Amsterdam Arena malo privikne na ono što me čeka kasnije.
Jos uvijek se na Istocnoj tribini stadiona Kosevo prica o legendarnom Krojfu koji je dolazio na Butmirske poljane na seminar, 2 sedmice ostao, covjek zatecen ostao fudbalskim znanjem...doduse samo tim, ali i to je dosta.Virtu4l je napisao/la:A oni malo stariji će se sjetiti upoređivanja Ajaksove čuvene akademije sa livadom na Butmiru.Osim13 je napisao/la:Malo poznata cinjenica da je Ajaxova skola totalnog fudbala zapravo svoje temelje dobila na Kosevu, tako da odlicna ideja, Ajax i njihov sitni vez od noge do noge je zapravo samo Holandska jeftina kopija Diveva.Virtu4l je napisao/la:Evo Ajax počinje na SK 2, odlična uvertira pred derbi na Koševu, taman da me Amsterdam Arena malo privikne na ono što me čeka kasnije.
nisu mu vala nešto ćevapiskoroalen je napisao/la:Pa Rinus Mihels je odrast'o gledajući rahmetli Haseta kako prevrće ćevape lijevo desno.
Bolji nego vaši u svakom slučaju.Linija je napisao/la:nisu mu vala nešto ćevapiskoroalen je napisao/la:Pa Rinus Mihels je odrast'o gledajući rahmetli Haseta kako prevrće ćevape lijevo desno.
Jeste im vi ovo sprej posudiliLinija je napisao/la:a spremna je i posuda u kojoj će se grijati voda za tuširanje. odličan potez ažurne bordo uprave.![]()
Lakoste je napisao/la:HOCEMO BABUKU NA TEREN
irfo je napisao/la:Lakoste je napisao/la:HOCEMO BABUKU NA TEREN
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.