PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Teren ce presuditi ocito danas ali ocekujem iznenadjenje i pobjedu domacina nad favoritom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Neandertalac
- Kontakt:
Navukli su krov i zaštitili teren. Igra se.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Haj sto su krov navukli,al sto ce ih jos i Radnik navuc.
-
- Kontakt:
Jesu li uključili i grijače terena sta kažuNeandertalac je napisao/la:Navukli su krov i zaštitili teren. Igra se.

Ovi u BL izgleda traktorima yebali grijače terena, ja budala mati mila

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- hskzmostar
- Kontakt:
Manijaci prozvali savez i Zrinjski za penale.
Koliko je ono lani suspendirano sudaca radi Zelje?!

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- Evolution87
- Kontakt:
Tako ti je to kad se nema ni stida ni srama.hskzmostar je napisao/la:Manijaci prozvali savez i Zrinjski za penale.![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Neandertalac
- Kontakt:
sviunapad1010 je napisao/la:Jesu li uključili i grijače terena sta kažuNeandertalac je napisao/la:Navukli su krov i zaštitili teren. Igra se.
Ovi u BL izgleda traktorima yebali grijače terena, ja budala mati mila
Sloboda je ispala iz Premijer lige. Dogodio se najgori mogući scenarij, poraz od dva gola razlike i pobjede svih direktnih konkurenata za opstanak. Sloboda u utakmici protiv Slavije nije uputila nijedan udarac u okvir gola.
"Veoma smo tužni... kazao je za Klix.ba trener Slobode Abdulah Ibraković.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sibirsko vrijeme u većem dijelu BiH, na Kobiljoj Glavi izmjereno minus 12 stepeni.

ŽELJEZNIČAR 1921
-
- Kontakt:
Zovi prijatelje iz Trebinja. Pa zajedno na lavor podrzite Radnik.Neandertalac je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Jesu li uključili i grijače terena sta kažuNeandertalac je napisao/la:Navukli su krov i zaštitili teren. Igra se.
Ovi u BL izgleda traktorima yebali grijače terena, ja budala mati milaSloboda je ispala iz Premijer lige. Dogodio se najgori mogući scenarij, poraz od dva gola razlike i pobjede svih direktnih konkurenata za opstanak. Sloboda u utakmici protiv Slavije nije uputila nijedan udarac u okvir gola."Veoma smo tužni... kazao je za Klix.ba trener Slobode Abdulah Ibraković.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Eto vi iz Međugorja nesto drugačijihskzmostar je napisao/la:Manijaci prozvali savez i Zrinjski za penale.![]()

De ba smanjite ovo,ukini atletsku stazu,svakako niko vise ne trci,spusti tribine,smanji ovo preveliko brate,ma isto vulkan Remze mi moje.
- Neandertalac
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Sibirsko vrijeme u većem dijelu BiH, na Kobiljoj Glavi izmjereno minus 12 stepeni.
...Neka se ori naš fanatični Sjever, i naš analitični Istok, i naš mudri Zapad i naši Bordo prijatelji na jugu, neka se čuju pjesme ljubavi prema bordo Divu...
mi smo ipak prodali FK Sarajevo!

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:Navukli su krov i zaštitili teren. Igra se.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
samo jakutsk hladniji od kobilje vušaglaOsim13 je napisao/la:Sibirsko vrijeme u većem dijelu BiH, na Kobiljoj Glavi izmjereno minus 12 stepeni.

S ponosom se prodaliNeandertalac je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Sibirsko vrijeme u većem dijelu BiH, na Kobiljoj Glavi izmjereno minus 12 stepeni....Neka se ori naš fanatični Sjever, i naš analitični Istok, i naš mudri Zapad i naši Bordo prijatelji na jugu, neka se čuju pjesme ljubavi prema bordo Divu...
mi smo ipak prodali FK Sarajevo!

Dobro ovi grijaci rade, bice od noge do noge

Kakva sramota znalo se za ovaj snijeg prije 20 dana da ce padati i oni opet nisu zastitili teren... nek se ugledaju na gospodu i velikana sa grbavice koji je kupio zastitni najlon i uradio sve po propisima... doduše nisam iznenađen javaslukom sa koseva...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 25 feb 2018, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
Čeka se Benja i bordo kurave da donesu najlone i lopate...ide to jako brzo, pichkin dim je ovo za bordo žegalice..
Ne ne, sramota za Savez ovo je bila namjerna diverzija protiv Diveva, pratitel vremensku prognozu kriminalci iz Saveza?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.