Mene ne mrze, mene patoloski mrze @skoro

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
skoroalen je napisao/la:Yebat ih brate, mrze i mene pa me to ne dotiče.belosevic28 je napisao/la:...a fino smo se druzili.![]()
belosevic28 je napisao/la:Mene ne mrze, mene patoloski mrze @skoro
zato sam ja omiljenskoroalen je napisao/la:Yebat ih brate, mrze i mene pa me to ne dotiče.![]()
MocMahale444 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Yebat ih brate, mrze i mene pa me to ne dotiče.belosevic28 je napisao/la:...a fino smo se druzili.![]()
Nesto sam se predomislio za onaj avatar i potpis. 23
23 dana Skoro legendo u ranoj fazi.skoroalen je napisao/la:
Nista to je puno brate 23 dana, necemo to eto oduzmi 12skoroalen je napisao/la:Timeo Danaos et dona ferentes.![]()
Dobro Muha, pošteno. Pošto smo tek sat i kusur u 25.2., mislim da je fer da opklada traje 23 dana računajući i današnji 25. Dakle, Do 19.3.?
Al' lajk za avatar Bgm.
Valja onda, to dođe do 07.03. Zahvaljujem na drugostepenoj presudi.MocMahale444 je napisao/la:Nista to je puno brate 23 dana, necemo to eto oduzmi 12skoroalen je napisao/la:Timeo Danaos et dona ferentes.![]()
Dobro Muha, pošteno. Pošto smo tek sat i kusur u 25.2., mislim da je fer da opklada traje 23 dana računajući i današnji 25. Dakle, Do 19.3.?
Al' lajk za avatar Bgm.znaci 23 je bilo -12.
skoroalen je napisao/la:Valja onda, to dođe do 07.03. Zahvaljujem na drugostepenoj presudi.MocMahale444 je napisao/la:Nista to je puno brate 23 dana, necemo to eto oduzmi 12skoroalen je napisao/la:Timeo Danaos et dona ferentes.![]()
Al' lajk za avatar Bgm.znaci 23 je bilo -12.
Jest, nisam zaboravio to. A ima materijala ovih dana, pisao bih svakako.MocMahale444 je napisao/la:Znaci pasa moj 23 - 12 = svaki dan pisati na temi. To je u sklopu ugovora pisano malim slovima. Sitni vez.
Ovaj ker je prikazivao Slobodu kad se primakla trofeju, prošle a i ove godine to će biti Kmeljo.Linija je napisao/la:jel ovo onaj kreten mostarski napravioMocMahale444 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.