FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izdrzati nekako do proljeca da temperature porastu i suho vrijeme bude, da se teren oporavi a onda do kraja sezone cemo prezivjeti.
U Mostaru se moski potuci za bodove sa onim ciganima.
U Mostaru se moski potuci za bodove sa onim ciganima.
- Zeljeznicar -
-
- Kontakt:
U Mostaru dati drugoj ekipi da igra. Sudija ce nas masakrirati kartonima.
Djetta mi u pravu 100%Neandertalac je napisao/la:Kakve veze imam ja sa bilo čim? Napisao sam da je najbitnije kako smo uzeli tri boda, da se niko nije povrijedio i da je suspendovan.
Ti napišeš ne valja teren nemojte ih pljuvat. A jesenas bili majstori i super heroji kojima odgovara teren. Jos mene napadas sto si zaboravan i dvolican.
Nemoj, nema potrebe.

A da pitam, ima li ko od VAs problem sa telefonom kada zove jarane navijače torpeda, meni stalno nešto izbacuje

Zadnja izmjena: Monci, dana/u 24 feb 2018, 19:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Nafakasi ste teski
Sloboda je pogodila s pojacanjima i ovakva da je od pocetka sigurno bi igrala u Ligi za prvaka. Ovako, vama sretno u borbi za titulu, a mi cemo se opet popitati u finalu Kupa 

Niko, niko, samo Sloboda
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne treba ni Siroki otpisati. Ako bude remi u Mostaru eto ih na minus 4, a mi imamo se dva puta potuci s komsijama. Pobjeda je vazna, ali da smo danas podbacili jesmo. Moze i mora bolje.
e sto ne volim kad ljudi jedu .ovna
Pa brate mozetel bit malo realni cuj nama teren ne odgovaara a navikli igrat u blatu.
Pa brate mozetel bit malo realni cuj nama teren ne odgovaara a navikli igrat u blatu.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Mi nismo Divevi da dajemo sebi za pravo da nam ne odgovara bilo kakav teren.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Definitivno, željni su i oni titule, i kod njih je "suša" odavno. Po meni imaju odličnu ekipu, ali nemaju širinu. Sada ne znam je li sreća ili ne, ali od ekipa iz vrha, jedino mi igramo kup još uvijek, i pitanje je kako se tu postaviti. Prošle godine smo popušili foru, pitanje je kakav je plan ove godine. Iskreno odavno sam zagovornik da bi 10 kupova za jednu titulu dao. Nekako mi kup izgleda kao "lažna utjeha" kad se titula popuši. Nikada neću zaboraviti kada smo u trci sa Leotarom, porazom u ŠB popušili titulu, i odmah negdje poslije ih uzeli u finalu kupa. Emocije oca mi kao da sam sa rajom na terminu pobjedio, nikakve. Zato samo jako tekmu po tekmu prema titulu, yebo sve ostalo.plavousrcu je napisao/la:Ne treba ni Siroki otpisati. Ako bude remi u Mostaru eto ih na minus 4, a mi imamo se dva puta potuci s komsijama. Pobjeda je vazna, ali da smo danas podbacili jesmo. Moze i mora bolje.
Meni se od ovih sa foruma samo Sabinho javlja na FBMonci je napisao/la:A da pitam, ima li ko od VAs problem sa telefonom kada zove jarane navijače torpeda, meni stalno nešto izbacuje![]()
![]()
nije valjda da je tako hladno oko kobilje glave -12, pa pucaju veze
![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U kupu mozda sa ovom postavom
Fejzic
Besirevic
Graovac
Osmankovic
Hadzic
Hajdarevic
Sabanadzovic
Modic
Zajmovic
Mujagic
Zakaric
Fejzic
Besirevic
Graovac
Osmankovic
Hadzic
Hajdarevic
Sabanadzovic
Modic
Zajmovic
Mujagic
Zakaric
Virtu4l je napisao/la:Meni se od ovih sa foruma samo Sabinho javlja na FBMonci je napisao/la:A da pitam, ima li ko od VAs problem sa telefonom kada zove jarane navijače torpeda, meni stalno nešto izbacuje![]()
![]()
nije valjda da je tako hladno oko kobilje glave -12, pa pucaju veze
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ovdje ako nije pjano jeste napuseno.
A možda i jedno i drugosamoposmatram je napisao/la:Ovdje ako nije pjano jeste napuseno.

- Neandertalac
- Kontakt:
Mi pijemo i duvamo
Joint Union smo mi
Joint Union je najbolji
To će uvijek ostati
...
Joint Union smo mi
Joint Union je najbolji
To će uvijek ostati
...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Muris bolje puca penale od Džeke.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Mehremić je odličan prema naprijed, mene je baš pozitivno iznenadio u Krupi i danas. Momak je izuzetno fizički spreman i može špartati cijelu tekmu gore-dole bez problema. Problem je što je u odbrani loš, onako kad se organizovano brani ok je, al' je 1 na 1 sa protivnikom vrlo loš, zna ispasti lako, al' sve to se da srediti, mene najviše nervira što voli birati komplikovana rješenja tipa gdje treba izbiti loptu što dalje od sebe prema naprijed, on se nešto gradi pokušava mirno da iznese loptu i vrlo često je zna izgubiti na opasnom mjestu, to mora popraviti.narodniheroj je napisao/la:Dobro ovo prođe kako je moglo biti. Pomalo sam se pribojavo ove utakmice jer slobodanka uvijek daje maksimum protiv nas a vidjelo se da smo malo lakše ušli u utamicu sa razmišljanjem dobićemo ih svakako. PLBIH po ko zna koji put pokazuje da je nenadyebiva liga, najtrofejniji klub na jedvite jade kući dobije najnetrofejniji klub u istoriji ove ligeUtakmicu što prije zaboraviti i odma se početi pripremati za gostovanje kod ovih što otimaju iz očiju.
PS Mehremić nije za Želju, ono je poluigrač sa vidnim nedostatcima na tehničko taktičnom planu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cuj nije za Zelju. hahahahahahahha Kakvih ljudi ima..druga covjeku tekma i on zakljucio???? Pa cekaj bolan sekund da se covjek uklopi...Dobili dvije tekme i to prvu jedan od bolji bio mEHREMIC I ON ZAKLJUCI NIJE ZA ZELJU HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Pa bolan Dzeki trebala sezona da proradi u Romi a danas bi Ronaldo los bio na ovoj njivi. Muka mi od ovakvih atomskih fizicara sto se u sve razumiju.Raonffa je napisao/la:Mehremić je odličan prema naprijed, mene je baš pozitivno iznenadio u Krupi i danas. Momak je izuzetno fizički spreman i može špartati cijelu tekmu gore-dole bez problema. Problem je što je u odbrani loš, onako kad se organizovano brani ok je, al' je 1 na 1 sa protivnikom vrlo loš, zna ispasti lako, al' sve to se da srediti, mene najviše nervira što voli birati komplikovana rješenja tipa gdje treba izbiti loptu što dalje od sebe prema naprijed, on se nešto gradi pokušava mirno da iznese loptu i vrlo često je zna izgubiti na opasnom mjestu, to mora popraviti.narodniheroj je napisao/la:Dobro ovo prođe kako je moglo biti. Pomalo sam se pribojavo ove utakmice jer slobodanka uvijek daje maksimum protiv nas a vidjelo se da smo malo lakše ušli u utamicu sa razmišljanjem dobićemo ih svakako. PLBIH po ko zna koji put pokazuje da je nenadyebiva liga, najtrofejniji klub na jedvite jade kući dobije najnetrofejniji klub u istoriji ove ligeUtakmicu što prije zaboraviti i odma se početi pripremati za gostovanje kod ovih što otimaju iz očiju.
PS Mehremić nije za Želju, ono je poluigrač sa vidnim nedostatcima na tehničko taktičnom planu.
ŽELJEZNIČAR 1921
Imam neki osjećaj da se ponovo nećeš dugo zadržati na forumu.biceDUPLA je napisao/la:Cuj nije za Zelju. hahahahahahahha Kakvih ljudi ima..druga covjeku tekma i on zakljucio???? Pa cekaj bolan sekund da se covjek uklopi...Dobili dvije tekme i to prvu jedan od bolji bio mEHREMIC I ON ZAKLJUCI NIJE ZA ZELJU HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Pa bolan Dzeki trebala sezona da proradi u Romi a danas bi Ronaldo los bio na ovoj njivi. Muka mi od ovakvih atomskih fizicara sto se u sve razumiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Za ofenzivnu igru stoji, ali bek igrac mora uvijek biti jaci defenzivno. Ovo je ujedno i glavni razlog zasto nije igrao u bivsem klubu.Raonffa je napisao/la:Mehremić je odličan prema naprijed, mene je baš pozitivno iznenadio u Krupi i danas. Momak je izuzetno fizički spreman i može špartati cijelu tekmu gore-dole bez problema. Problem je što je u odbrani loš, onako kad se organizovano brani ok je, al' je 1 na 1 sa protivnikom vrlo loš, zna ispasti lako, al' sve to se da srediti, mene najviše nervira što voli birati komplikovana rješenja tipa gdje treba izbiti loptu što dalje od sebe prema naprijed, on se nešto gradi pokušava mirno da iznese loptu i vrlo često je zna izgubiti na opasnom mjestu, to mora popraviti.narodniheroj je napisao/la:Dobro ovo prođe kako je moglo biti. Pomalo sam se pribojavo ove utakmice jer slobodanka uvijek daje maksimum protiv nas a vidjelo se da smo malo lakše ušli u utamicu sa razmišljanjem dobićemo ih svakako. PLBIH po ko zna koji put pokazuje da je nenadyebiva liga, najtrofejniji klub na jedvite jade kući dobije najnetrofejniji klub u istoriji ove ligeUtakmicu što prije zaboraviti i odma se početi pripremati za gostovanje kod ovih što otimaju iz očiju.
A pazi, mi već godinama nemamo lijevog beka koji može biti konstantna opasnost na protivničkoj polovini, Mehremić je što se toga tiče pravo osvježenje, barem ovo što je do sada igrao. Defanziva šteka al' me tješi što mislim da se ove greške mogu ispraviti, samo mu malo treba skrenuti pažnju na neke stvari.samoposmatram je napisao/la:Za ofenzivnu igru stoji, ali bek igrac mora uvijek biti jaci defenzivno. Ovo je ujedno i glavni razlog zasto nije igrao u bivsem klubu.Raonffa je napisao/la:
Mehremić je odličan prema naprijed, mene je baš pozitivno iznenadio u Krupi i danas. Momak je izuzetno fizički spreman i može špartati cijelu tekmu gore-dole bez problema. Problem je što je u odbrani loš, onako kad se organizovano brani ok je, al' je 1 na 1 sa protivnikom vrlo loš, zna ispasti lako, al' sve to se da srediti, mene najviše nervira što voli birati komplikovana rješenja tipa gdje treba izbiti loptu što dalje od sebe prema naprijed, on se nešto gradi pokušava mirno da iznese loptu i vrlo često je zna izgubiti na opasnom mjestu, to mora popraviti.
On je stamen, jak, brz i za našu ligu može biti odličan bek u oba pravca.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"