Moramo Borac dobiti ljudi.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Normalno da je izmislio. Pa jel iko ikada vidio da je Smajic dobro odigrao i jednu utakmicu? Zna se zasto ga Celo forsira jer mu je nametnut. U dvije zadnje utakmice kada ga je Celo izvadio bolje smo stajali na terenu.RollingPaper je napisao/la:mali Hodžić je za Smajića izmislio fudbal
Jel'igrao SmajićProbisvjet je napisao/la:Normalno da je izmislio. Pa jel iko ikada vidio da je Smajic dobro odigrao i jednu utakmicu? Zna se zasto ga Celo forsira jer mu je nametnut. U dvije zadnje utakmice kada ga je Celo izvadio bolje smo stajali na terenu.RollingPaper je napisao/la:mali Hodžić je za Smajića izmislio fudbal
Ajde ne seri vise pun mi te k...c ovdje ako je ko mentalni patuljak to si ti, baljezgo si juce cijeli dan skinuli gace na sickom, momci su otisli i uopste se nisu branili cak sta vise ravnopravni su bili sa Zeljom...U realizaciji smo zakazali ali boze moj, nismo otisli na grbavicu da se branimo kao sto si pisao i kao sto se ovdje mislilostaragarda je napisao/la:Kao sto sam pisao neki dan....Tuzlanska Sloboda-mentalni patuljci....hajd sad jedno 200 postova "igrali smo dobro, nesreća,vidi se napredak,fulamo sanse bla, bla, bla"..... standardno....sad probat mlatnut Borac i onda ćemo preslikano ovako ko danas odigrati na Kosovu
Pa ovako mi cesto odigramo....dobro,fino,super i na kraju MušanovSmajilKaric je napisao/la:Ajde ne seri vise pun mi te k...c ovdje ako je ko mentalni patuljak to si ti, baljezgo si juce cijeli dan skinuli gace na sickom, momci su otisli i uopste se nisu branili cak sta vise ravnopravni su bili sa Zeljom...U realizaciji smo zakazali ali boze moj, nismo otisli na grbavicu da se branimo kao sto si pisao i kao sto se ovdje mislilostaragarda je napisao/la:Kao sto sam pisao neki dan....Tuzlanska Sloboda-mentalni patuljci....hajd sad jedno 200 postova "igrali smo dobro, nesreća,vidi se napredak,fulamo sanse bla, bla, bla"..... standardno....sad probat mlatnut Borac i onda ćemo preslikano ovako ko danas odigrati na Kosovu
staragarda je napisao/la:Kao sto sam pisao neki dan....Tuzlanska Sloboda-mentalni patuljci....hajd sad jedno 200 postova "igrali smo dobro, nesreća,vidi se napredak,fulamo sanse bla, bla, bla"..... standardno....sad probat mlatnut Borac i onda ćemo preslikano ovako ko danas odigrati na Kosovu
Vidimo da si stigao....hoces neko cvijeće da ti urucimo,jbt75000 je napisao/la:Stigao je babun...
Idi bolan opusti se malo, jel moguce da ti je toliko dosadno u zivotu pa ovdje visis na ovom forumu po cijeli dan i smisljas komentare negativne, pa covjece ti si negativan oko Slobode, otkaci se malo od ovog bice ti lakse vjeruj i posjeti malo psihologa trebat ce ti nemoj se stidit, ti si jedini ovdje koji siri negativu svaki dan bilo to dobro ili lose, idi bolan navijaj za Slogu odstrani se sam odavde, samobanuj sestaragarda je napisao/la:Kao sto sam pisao neki dan....Tuzlanska Sloboda-mentalni patuljci....hajd sad jedno 200 postova "igrali smo dobro, nesreća,vidi se napredak,fulamo sanse bla, bla, bla"..... standardno....sad probat mlatnut Borac i onda ćemo preslikano ovako ko danas odigrati na Kosovu
Ma sta odigramo cesto, prvi dio polusezone sa Jagodicem patnja ziva nismo se mogli sastaviti sa loptom, po meni ova danasnja utakmica me je podsjetila na neke utakmice kada smo se borili za prvaka i definitvno ovoj ekipi samo malo treba, nadati se da ce Weitzer uskoro dobiti dozvolu da moze nastupati kao i onaj crnjo jer mislim da ce to sa njima jos bolje izgledati...staragarda je napisao/la:Pa ovako mi cesto odigramo....dobro,fino,super i na kraju MušanovSmajilKaric je napisao/la:Ajde ne seri vise pun mi te k...c ovdje ako je ko mentalni patuljak to si ti, baljezgo si juce cijeli dan skinuli gace na sickom, momci su otisli i uopste se nisu branili cak sta vise ravnopravni su bili sa Zeljom...U realizaciji smo zakazali ali boze moj, nismo otisli na grbavicu da se branimo kao sto si pisao i kao sto se ovdje mislilostaragarda je napisao/la:Kao sto sam pisao neki dan....Tuzlanska Sloboda-mentalni patuljci....hajd sad jedno 200 postova "igrali smo dobro, nesreća,vidi se napredak,fulamo sanse bla, bla, bla"..... standardno....sad probat mlatnut Borac i onda ćemo preslikano ovako ko danas odigrati na Kosovu
Dobro je....j e b e s poraz,idemo daljePenaltiky je napisao/la:Sva sreca pa smo izgubili da smo dobili staragardu bi morali na aparate prikljucit
Pa mi se i jesmo branili gotovo citavo vrijeme dok nismo primili gol, pogotovo od pocetka 2 poluvremena do primljenog gola.SmajilKaric je napisao/la:Ajde ne seri vise pun mi te k...c ovdje ako je ko mentalni patuljak to si ti, baljezgo si juce cijeli dan skinuli gace na sickom, momci su otisli i uopste se nisu branili cak sta vise ravnopravni su bili sa Zeljom...U realizaciji smo zakazali ali boze moj, nismo otisli na grbavicu da se branimo kao sto si pisao i kao sto se ovdje mislilostaragarda je napisao/la:Kao sto sam pisao neki dan....Tuzlanska Sloboda-mentalni patuljci....hajd sad jedno 200 postova "igrali smo dobro, nesreća,vidi se napredak,fulamo sanse bla, bla, bla"..... standardno....sad probat mlatnut Borac i onda ćemo preslikano ovako ko danas odigrati na Kosovu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.