FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 24 feb 2018, 16:36

tabela izgleda kriminalno......... :think:
Moramo Borac dobiti ljudi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 feb 2018, 16:36

jbg po svim parametrima nogometne igre, Sloboda danas nije zasluzila poraz

imali smo svoje sanse, pogotovo one za vodstvo i za izjednacenje u nadoknadi, primili smo traljav gol nakon prekida... zalosno jbg, no igra ohrabruje, prije svega mi je drago da su vidjeli da mogu igrat ravnopravno protiv Selje i to na Sugavici, pa neka im to bude u glavi ako se sretnemo s njima u Kup-u... siguran sam da ce sada biti svjesni da mogu osvojit Kup s ovakvom igrom i zalaganjem

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 24 feb 2018, 16:38

mali Hodžić je za Smajića izmislio fudbal

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 24 feb 2018, 16:42

Ovaj go treba pantetirati kao "Slobodin go" jer ovakve golove najvise mi primamo.
Posteno, nema se kome sta prigovoriti momci su se borili na onom krompiristu od terena. Zeljo od postignutog gola nije pogledao na nasu stranu ovo je prevelika steta da se onakav pritisak nije iskoristio.
Poraditi obavezno na prekidima ispred naseg gola ono se mora bolje graditi.
Ovu ekipu samo nadograditi sa jos jednim napadacem i sredinom tj Weitzerom i Tanzanijcem za ostalo nemam primjedbe.
S obzirom da se igralo kod rezimaca ocekivao sam masakr od sudija al treba biti posten i reci da osim nedosudjenog kornera za nas kada je lopta izasla vecu gresku sudije nisam vidio naprotiv sasvim dobro sudjenje za nase uslove.
samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 feb 2018, 16:43

Kao sto sam pisao neki dan....Tuzlanska Sloboda-mentalni patuljci....hajd sad jedno 200 postova "igrali smo dobro, nesreća,vidi se napredak,fulamo sanse bla, bla, bla"..... standardno....sad probat mlatnut Borac i onda ćemo preslikano ovako ko danas odigrati na Kosovu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 feb 2018, 16:44

Zna se najjaci sastav. Rustemovic je trenutno po meni najvazniji igrač. Danas sa njim u timu ne bi bilo ni blizu ovako. Ulijeva sigurnost u igri cijelog tima.
Danas meljavi sretno do pobjede dosli. Vise smo mi imali 100% sansi ali yebat nas kad ne znamo iskoristiti.

Ovoj djeci svaka cast ali ni Todor ni Smajic nisu nesto pokazali u ove dvije utakmice tanko skroz. Treba ih spustiti na zemlju preseliti koju utakmicu na klupu pa nek glume mangupe kome hoće.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 feb 2018, 16:47

RollingPaper je napisao/la:mali Hodžić je za Smajića izmislio fudbal
Normalno da je izmislio. Pa jel iko ikada vidio da je Smajic dobro odigrao i jednu utakmicu? Zna se zasto ga Celo forsira jer mu je nametnut. U dvije zadnje utakmice kada ga je Celo izvadio bolje smo stajali na terenu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 feb 2018, 16:50

Probisvjet je napisao/la:
RollingPaper je napisao/la:mali Hodžić je za Smajića izmislio fudbal
Normalno da je izmislio. Pa jel iko ikada vidio da je Smajic dobro odigrao i jednu utakmicu? Zna se zasto ga Celo forsira jer mu je nametnut. U dvije zadnje utakmice kada ga je Celo izvadio bolje smo stajali na terenu.
Jel'igrao Smajić :shock: :? ....znam da protiv Mladosti nije :kafa: ....al ako bude nekad igrao,samo ga forsirati i cekati...

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 24 feb 2018, 16:51

Stigao je babun... :D

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 24 feb 2018, 16:51

staragarda je napisao/la:Kao sto sam pisao neki dan....Tuzlanska Sloboda-mentalni patuljci....hajd sad jedno 200 postova "igrali smo dobro, nesreća,vidi se napredak,fulamo sanse bla, bla, bla"..... standardno....sad probat mlatnut Borac i onda ćemo preslikano ovako ko danas odigrati na Kosovu
Ajde ne seri vise pun mi te k...c ovdje ako je ko mentalni patuljak to si ti, baljezgo si juce cijeli dan skinuli gace na sickom, momci su otisli i uopste se nisu branili cak sta vise ravnopravni su bili sa Zeljom...U realizaciji smo zakazali ali boze moj, nismo otisli na grbavicu da se branimo kao sto si pisao i kao sto se ovdje mislilo

vedex
Kontakt:

Post Postao/la vedex » 24 feb 2018, 16:52

Nazalost, danas je Todorovic bio najlosiji. Nepotreban faul kod gola Zelje, a kasnije nije iskoristio dobru sansu. Nadam se da ce se iskupit vec u srijedu. Ko malo prati Slobodine tekme, zna da Smajic posjeduje najmanje fudbalskog znanja od igraca iz prve postave, tako da ne cudi slaba partija. Ostali su korektno odigrali. U srijedu je pobjeda imperativ.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 feb 2018, 16:53

SmajilKaric je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Kao sto sam pisao neki dan....Tuzlanska Sloboda-mentalni patuljci....hajd sad jedno 200 postova "igrali smo dobro, nesreća,vidi se napredak,fulamo sanse bla, bla, bla"..... standardno....sad probat mlatnut Borac i onda ćemo preslikano ovako ko danas odigrati na Kosovu
Ajde ne seri vise pun mi te k...c ovdje ako je ko mentalni patuljak to si ti, baljezgo si juce cijeli dan skinuli gace na sickom, momci su otisli i uopste se nisu branili cak sta vise ravnopravni su bili sa Zeljom...U realizaciji smo zakazali ali boze moj, nismo otisli na grbavicu da se branimo kao sto si pisao i kao sto se ovdje mislilo
Pa ovako mi cesto odigramo....dobro,fino,super i na kraju Mušanov

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 feb 2018, 16:53

"idemo dalje" :mrgreen:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 24 feb 2018, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 feb 2018, 16:55

75000 je napisao/la:Stigao je babun... :D
Vidimo da si stigao....hoces neko cvijeće da ti urucimo,jbt :?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 feb 2018, 16:56

Idi bolan opusti se malo, jel moguce da ti je toliko dosadno u zivotu pa ovdje visis na ovom forumu po cijeli dan i smisljas komentare negativne, pa covjece ti si negativan oko Slobode, otkaci se malo od ovog bice ti lakse vjeruj i posjeti malo psihologa trebat ce ti nemoj se stidit, ti si jedini ovdje koji siri negativu svaki dan bilo to dobro ili lose, idi bolan navijaj za Slogu odstrani se sam odavde, samobanuj se :thumbup:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 24 feb 2018, 16:57

staragarda je napisao/la:
Pa ovako mi cesto odigramo....dobro,fino,super i na kraju Mušanov
Ma sta odigramo cesto, prvi dio polusezone sa Jagodicem patnja ziva nismo se mogli sastaviti sa loptom, po meni ova danasnja utakmica me je podsjetila na neke utakmice kada smo se borili za prvaka i definitvno ovoj ekipi samo malo treba, nadati se da ce Weitzer uskoro dobiti dozvolu da moze nastupati kao i onaj crnjo jer mislim da ce to sa njima jos bolje izgledati...
Po meni Terzic fenomenalan desni bek, momak je pun pogodak ni efendic u najboljim danima nije ovako igrao kao ovaj momak

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 24 feb 2018, 16:57

Sva sreca pa smo izgubili da smo dobili staragardu bi morali na aparate prikljucit
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 feb 2018, 17:00

Penaltiky je napisao/la:Sva sreca pa smo izgubili da smo dobili staragardu bi morali na aparate prikljucit
Dobro je....j e b e s poraz,idemo dalje :urnebes:
Navijači melje totalno nezadovoljni a pobijedili... navijači Slobode ,zijan.....a zadovoljni :urnebes: :rol:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 24 feb 2018, 17:27

Kad prije divizionaru obrisa post :mrgreen:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 24 feb 2018, 17:30

Pa mi se i jesmo branili gotovo citavo vrijeme dok nismo primili gol, pogotovo od pocetka 2 poluvremena do primljenog gola.
Terzic opet jedan od boljih fino pojacanje ce on da bude :thumbup:
Smajic antitalenat :thumbdown:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.