FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Klasicna Sloboda. Umjesto da imaju bodova kao Radnik mi cemo se peglati za opstanak do zadnjeg kola. A ne ispada ko je los vec ko je navikao.
-
- Kontakt:
Ovo je katastrofa koji baksuzi u pm. Pa nema ovo nigdje. Treba ucit nafile na Tusnju pocet pod hitno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Steta. Nije ovo bilo lose. .
- FrantoBauzek
Dolazim kući na kraj utakmice. Jesmo li stvarno bili ovoliko bolji koliko ss.ba piše?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
**** ti sunce i napad. Dolazi pred go, ima loptu kad paf, paraliza **** ti krv i loptu i chokere mrtve.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Zalosno kako mi gubimo utakmice, nema se sta reci momcima, borili su se, zeljo nas nije uopste nadigrao
-
- Kontakt:
Cigani imali sreće. Raduje sto je igra puno bolja.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
4 100% sanse i ne das gol. Zeljo je imao mozda 2 sanse kao mi ove 4. Baksuzi ili neznanje ista stvar, ali ovo se morao izvuci bog ako ne i sva 3.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
glup go primamo.........
Nema se sta prigovoriti,igrali su momci,borili se,samo brate moraju poraditi na realizaciji,katastrofa.

Nema se sta prigovoriti,igrali su momci,borili se,samo brate moraju poraditi na realizaciji,katastrofa.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bjezi ba ovaj tuzlanski sport ti samo smuci i dan i zivot. Zalosno zalosno citav zivot isto.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 24 feb 2018, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Koji smo peh , hladno smo mogli dati 2 gola !!! Valjda nas sreca posluži u nastavku prvenstva i kupu !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
ja se nadam da ce se ovo sve vratiti u kupu protiv zelje u finalu 

+ Todor, odbrana, mali Hodzic.
- Graha, Smaja, Osmanagic
Ostali tu i tamo..
Poraz
- Graha, Smaja, Osmanagic
Ostali tu i tamo..
Poraz

-
- Kontakt:
Ako nista drugo mene ova igra ohrabruje i kako smo igrali prvu polusezonu ovo je napredak od 200% i sa ovakvom igrom ja mislim da opstanak nece doci ni najmanje u pitanje
- Probisvjet
- Kontakt:
Smajic nije za ozbiljne ekipe jos. Ostali nisu lose odigrali. Ovo ce biti dobra ekipa ako...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
i da... Svaka cast svima na borbenosti, kao i na postavci igre
Steta, imali smo svoje prilike koje nismo iskoristili, dobra postavka bice nesto od ove ekipe.
- zlatnakoka
- Kontakt:
Dobra partija, ali nam hitno trebaju bolja krila.
Smajić ubjedljivo najgori, osim onog centarsuta kad Bekic pogodi stativu nije imao tacnog pasa. Hodžić je više napravio za ovo malo minuta.
Poslije njega Todorović, ono je užas, da li misli da je igrač sad radi poziva u reprezentaciju pa se ufurao ili jednostavno nikad nije naučio nego bljesnuo par utakmica.
Bekić se trudi ali nema podrške krila. Ovo ostalo prolazne ocjene.
Defanzivni prekidi su nam preloši.
Sudija je sudio za njih i to je to.
Teren loš i nikakav da je bio bolji, mi bi izvukli makar bod, gol bi dali sigurno, i to je to. Europska Grbavica, više Grbavica nego europska.
Smajić ubjedljivo najgori, osim onog centarsuta kad Bekic pogodi stativu nije imao tacnog pasa. Hodžić je više napravio za ovo malo minuta.
Poslije njega Todorović, ono je užas, da li misli da je igrač sad radi poziva u reprezentaciju pa se ufurao ili jednostavno nikad nije naučio nego bljesnuo par utakmica.
Bekić se trudi ali nema podrške krila. Ovo ostalo prolazne ocjene.
Defanzivni prekidi su nam preloši.
Sudija je sudio za njih i to je to.
Teren loš i nikakav da je bio bolji, mi bi izvukli makar bod, gol bi dali sigurno, i to je to. Europska Grbavica, više Grbavica nego europska.
-
- Kontakt:
Ma yebes vise i to. Izgubis utakmicu koju si po broju prilika trebao da dobijes. Da oni budu sretni sa nerjesenim. Katastrofa kako ne znamo dati gol ili baksuzi oni teski nema dalje. Ybt nebo koliko smo ovecsezone bodova izgubili ovako pa nije normalno.SmajilKaric je napisao/la:Ako nista drugo mene ova igra ohrabruje i kako smo igrali prvu polusezonu ovo je napredak od 200% i sa ovakvom igrom ja mislim da opstanak nece doci ni najmanje u pitanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.