japa je napisao/la:Kakve frustracije voajeroljubaca
Pozivam sve voajeroljupce da daju begi umjetno disanje, na aparatima je a kisika je sve manje

mislio sam da će izvaditi bar 100 postova kad ono jedva 5,6 za svakoga

koji klauni,a sad da vidimo rambo16 aka jack

od najvećeg vojaerovog fana,debilizma s vojaer out do bilića kao trenera prćije

ili ovo da nekupujemo tuđe otpadke

ozil mu bio wc
rambo16 WroteColonpa jbte nismo mi klub koji će kupovat otpatke koje bilo koji klub baci...zajebi to jarane više....možda je vrijeme da se više ne "rizikuje" ....decenija bez trofeja se bliži a vi bi da se "rizikuje" ....
rambo16 WroteColonu januaru nećemo dovodit napadača.....u to sam ubijeđen......šta ste se prepali liverpoola? jer vidim već neke priče da nam treba "3-4 igrača"....treba nam samo napadač i ništa više...pa do prije par dana ste to govorili..otkud sad odjednom da nam trebaju 3-4 nova?
ambo16 WroteColonhttp://
www.****/sport/fudbal/kolaps-arsena ... r-nemocan/ joj j***m li ih u usta ona prljava....pazite naslova "kolaps arsenala"....da ne povjeruješ šta ljudi pišu.....fujjjj
rambo16 WroteColonizgleda da je Viviano otišao nazad u Palermo,a da se OX I Lord vraćaju protiv Fulhama 18-og.....Diaby se haman povrijedio prilikom rehabilitacije....nepoznata težina povrede
mada sam vjerov'o da ima šanse za njega...al' ako je ovo istina...Bgmi teško....znači tek bi mogao biti u timu nekad za godinu dana
rambo16 WroteColonkako bi se ja "isprsio" sa nekih 15-ak miliona za Remy-a.... ako i bude flop,bit ćeš donji "samo" 15 a to je u današnjem fudbalu sitnica...
rambo16 WroteColonmislim da Wenger nema izbora nego da dovede nekog napadača jer nemamo zdravog nijednog,a Podolski ne može igrat kao CF....pošto je januarski rok,treba tražit nešo za posudbe i onda na ljeto tražit WC napadača...ne znam kako stvari stoje što se tiče Carlosa Vele,al bilo bi ga dobro imat sad kad je zagustilo
rambo16 WroteColonJackie majstor....odmah mirnije spavam kad vidim one njegove ČISTE klizeće startove al vraća se Arteta maestro protiv Fulhama.....bit će to jedna ziheraška tekma u kojoj Arteta ima kao i uvijek 2 zadatka
rambo16 WroteColon
Seamane....jesi ti siguran da navijaš za Arsenal? od kako sam se prijavio na ovaj forum ,od tebe nisam pročito nijedan pozitivan post što se tiče Svetinje....
Seaman
09 jan 2014, 20:06
najbolje je biti navijač i perom po guzici gladiti taktičara wengera koji u desetljeće osvojio sve moguće,možda za dječicu koje ovdje ima nabacanje,takvi bi dobri bili u vojsci.
rambo16 WroteColonkoji Arsenalovi igrači na vrhuncu karijere su otišli i propali? tebi Owen WC igrač?
al Cesc nije "propao" ...igra extra ove sezone jer ima prostora....pa Bergkamp je slavu stekao u Arsenalu gdje je i postao WC igrač...ne ne...nisam reko da je Costa WC igrač....kako će Bog te bit WC igrač ako 6 mjeseci igra extra....jel iko ikad od nas čuo ime Diego Costa prije ove sezone....ja sam ga znao samo po tome što je pljuvao igrače Reala i ništa više....prelako se daju te ocjene WC igrača...to se stiče godinama a ne odjednom neko lupi "evo ga WORLD CLASS"
rambo16 WroteColonWC igrač nikad ne može bit rizik..tipa Ozil,Falkao,Kavani,Suarez etc. etc 99,9% će igrat onako kako uvijek igra.....tako da ne vjerujem da je svaki igrač rizik
rambo16 WroteColonLiverpool bez Sakha,Glena i Aggera..iskreno njihov vezni red i odbrana su šuplji ko sir....pobjeda nebi trebala doći u pitanje jer smo daleko kvalitetnija ekipa
rambo16 WroteColon
Sagna je POTREBNIJI ekipi od Rozze pa će 99% napustit Arsenal....po kojoj logici stvarno ne znam
rambo16 WroteColon"Santi Cazorla is set to sign a new deal at Arsenal." o ovom ja pričam...održat kostur ekipe i dovest jednog,dva igrača na ljeto...dominacija neće izostat samo je pitanje vremena
rambo16 WroteColonovaj
Campbell je bolji CF od Žirua
rambo16 WroteColon
vidim priprema se transparent sa natpisom "Wenger out" i slični debilizimi....da hoće više i otić pa da i mi osjetimo čari sredine tabele jer poznavajući ovaj skup igrača, poslije Wengera će nam trebat 10-ak godina da opet vidimo Evropu...
rambo16 WroteColon
iako sam najveći Wengerov fan,mislim da ako ne uzme FA CUP ,da mu se treba zhvalit na svemu i krenut dalje bez njega....
rambo16 WroteColonjoš sam primjetio nešto..već danima...na ovoj temi se uopšte ne čeka neki dobar rezultat Arsenala...traže se konstatno crnjaci,loše taktike,loši pojedinci....i kad se pobijedi,priča se o nečemu drugom skroz desetom....bravo Seamene,"Navuko" si većinu na tvoju filozofiju
Seaman
12 apr 2014, 23:51
nije to nikakva filozofija nego **** realnost,neznam jel si ti ćorav pa da ne vidiš šta se događa? i da osvoji fa cup treba dati ostavku bez obzira hoće biti među 4 ili ne,previše se sranja nakupilo da bi se to tolerilo još sezonu-dvije,od taktičkog plana,ozljeda do transfera
rambo16 WroteColon
hajd da budemo realni....
Wilshere je daleko od kreativca

...Cazorla od 10 dodavanja za gol ima 2 tačna ...Ramiz nije kreativac...Ramiz je zvijer u svim drugim segmentima ali u kreativnosti nije...uostalom...ako se otvori prilika za vraćanje Fabregasa onda ne vidim razlgo zašto to Wenger nebi uradio
rambo16 WroteColonnije
da branim seamena..daleko od tog...ali lik je strašno objektivan u svojim postovima...istina to nekad zna bit iritirajuće jer se ponavlja iz dana u dan skoro sve isto,ali on je od kako ja znam govorio da Wenger treba da ide,da Žiru nije WC,da nam treba DM,RB etc.etc....ne može niko pričat da je on nekog "otjer'o sa foruma" jer nikom ništa lično ne piše...to što nekom smeta 80% istine koje ima u njegovim postovima to je drugi par cipela
ČAK ME BRANIO OD PODIVLJALIH VOJAEROLJUBACA 13 maj 2014
rambo16 WroteColon
Bega je klasa iznad Woje i svih naših golmana u zadnjih 15-ak godina
rambo16 WroteColonne vrijedi 40,al' pošto se u fudbalu danas sve preplaćuje,jeftinije ne možemo proći
Alexis ne vrijedi 40
rambo16 WroteColon
Iskeširat sve za Carvalha i vozdra!! Davno sam pisao da bez pravog DM-a nemamo šta tražit u borbi za titulu!
rambo16 WroteColon
Jel Wenger kriv što su nas igrači napuštali zbog malih plata u Arsenalu?
rambo16
Moje želje: Vertonghen,W.Reid ili Vlaar.
rambo16 WroteColon
Chubica je produžio ugovor,javlja BBC. Već sada je bolji igrač od Welbecka!
rambo16 WroteColon
@seamene,kako nisi vidio napredak kad su prekidi u pitanju?
Seaman
to je **** dim a ne napredak,u odnosu na druge klubove to je kita od ovce
rambo16 WroteColon
Cuj van Gaal miljama ispred Wengera,a covjek igra najjadniji fudbal u Premiershipu. I to sa onakvim igracinama...
Jedina 2 lika koja bi razmatrao poslije Wengera su Simeone i Bilic
rambo16 » 21 jan 2016, 22:09
rambo16 je napisao/la:Hoces se kladit u trajni nestanak sa foruma?
Ako Arsenal uzme titulu naredne sezone,nestani. Ako ne uzme ja cu nestat. OK?
Bez obzira na transfere. . .
Schneiderlin je napisao/la:prihvaćam, to je sigurna oklada u moju korist,ali titula,nemoj mi pisati trofej samo mi nemoj onda s drugim profilom uletiti voajer je nekad osvajao a sad je smežurani **** koji čeka da ga se pospremi u staklenku jer mu je rok trajanja davno istekao
BigBigBang je napisao/la:Ako Arsenal osvoji titulu sa Giroudom prvim spicem i Coqelinom DMFom spreman sam da se obrisem jer znam da je to nemoguce da se desi...