Neandertalac je napisao/la:A možda i hoće.Zenzo je napisao/la:Nece.Klasaradnicka1921 je napisao/la:Hocel biti stream kakav
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Los teren ce odgovarati njihovoj Žepa taktici, treba gledati sto prije nekako uvaliti gol, strah me da ne pregore u pokusajima, umorice ih teren.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Idemo

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mvp meča - Muris Ahmetović!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
postome je gripa zdrmala nisam pratio forum. kakav je teren s obzirom da je snjega bilo i imali prjenos da barem malo si olaksam ovu subotu
hehehehehehe kuknjava kuknjava
hehehehehehe kuknjava kuknjava
Ovo dosta solidno izgleda. Nadati se pobjedi danas. Danas sam i simpatizer Mladosti iz kaknja. Ne moraju igrati x. Biću zadovoljan i sa 1.LjoZee je napisao/la:
Samo da je jos teren uraditi i juznu tribinu sa krovom ovaj stadion bi bio bas prava bonbonica 
Zna li iko sta kad bi se moglo ocekivati da pocnu radovi na juznoj tribini. Ako bi krenuli sledeci decembar pa da se prate radovi tokom zimske pauze bilo bi fantazija.
Zna li iko sta kad bi se moglo ocekivati da pocnu radovi na juznoj tribini. Ako bi krenuli sledeci decembar pa da se prate radovi tokom zimske pauze bilo bi fantazija.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Teško je očekivati radove na jugu ove godine. Radit će se teren a prioritet bi trebao biti osim terena srediti podtribinske prostore ispod novo sagrađene tribine. To je generator novca koji je potreban za budućnost. Netreba srljati. Završi započeto pa nastavi dalje. Ako bude se bilo šta drugo radilo a ne ovako ovo što je napravljeno Počet će da propada pod utjecajima vremena.Konzerva je napisao/la:Samo da je jos teren uraditi i juznu tribinu sa krovom ovaj stadion bi bio bas prava bonbonica
i ja cekam. Vele ljudi ko ceka i naceka se.... 
moli se za link ako ima neko neka nasobraduje.
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
- PticaSelica1921
- Kontakt:
- PticaSelica1921
- Kontakt:
jel ti radi stream ?nide je napisao/la:http://sportbh.stream/mojatv.php
U srcu nosim te ja ! 1921
na zelost link ne radi trenutno
evo sad
- fanatic1991
- Kontakt:
znaci iz Kenije mozes naci stream...al iz Bosne nema sanse 
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Nema stream jer ga niko ne pravi od korisnika sto imaju Moja TV, nece se sam od sebe pojaviti a pogotovo ga nece sam operater praviti da se gleda besplatno. Ovi sto imaju Moja TV gledaju, briga ih za druge i sto bi se peglali da prave stream i opterecuju svoj internet i rizikuju tuzbu za prava ilegalnog djeljenja sadrzaja.
To sto je ranije neko pravio stream je dobra volja pojedinca, sada Bh telekom sa paznjom motri da li im neko shera prenose i prava kojim raspolazu.
To sto je ranije neko pravio stream je dobra volja pojedinca, sada Bh telekom sa paznjom motri da li im neko shera prenose i prava kojim raspolazu.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.