Evo vec par utakmica vi nas opiciteAlipasino je napisao/la:Posto je tema opcenito sutra cemo opicit Slobodu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Evo vec par utakmica vi nas opiciteAlipasino je napisao/la:Posto je tema opcenito sutra cemo opicit Slobodu.
fukara87 je napisao/la:Evo vec par utakmica vi nas opiciteAlipasino je napisao/la:Posto je tema opcenito sutra cemo opicit Slobodu.![]()
![]()
![]()
Da mozda ne pada ali su tereni prekriveni koliko sam ja uspio pogledati slike. I kad ovi specijalci to ociste bice prava blatna kaljuza.firefirefirely je napisao/la:Sta ce se odgadjat pahulje nigdje nema.. Sad od Sarajeva do Zenice isao, nijednim dijelom puta ne pada..
Ma care zrinjski je bio jaci i vjerovatno bi vas dobili i da su igrali posteno,ali ipak oni su igrali na sigurno,sredili su tu utakmicu odmah poslije utakmice sa Radnikom da ne bi bilo bilo kakvih iznenadjenja jer su pozvali i mlado i staro na stadion na proslavu(zamisli da su odigrali nerijeseno a toliki svijet dosotuzlak1987 je napisao/la:A pustili ih mi i Vladika, bas smo bili sila nebeska tad bas.rodjak je napisao/la:Lani sampioni namjestili zadnja 2 kola protiv Radnika u gostima i zadnja protiv Slobode pod BB ,100% provjereno(Protiv Radnika je bio preokret i mislim da je ovo jedna od tih utakmica pod istragom )
6 postova, a Želju konstantno spominješZenickiLC je napisao/la:A sta i ako padne sutra se igra na kvalitetnim terenima.Eto naprimjer na grbavici to najlonom pokriju noc prije,nema brige za odgadanje tekme![]()
Analiziro si profil , svaka cast.Samo haman ne znas brojat il vam je u krvi da preuvelicavate .hajde popi kafu i na tekmu,ostavi brojanje drugima.Rokoko87 je napisao/la:6 postova, a Želju konstantno spominješZenickiLC je napisao/la:A sta i ako padne sutra se igra na kvalitetnim terenima.Eto naprimjer na grbavici to najlonom pokriju noc prije,nema brige za odgadanje tekme![]()
Papak jedan sta si se digao?hskzmostar je napisao/la:S kim Vehlez igra danas?
Eno Ibru tuze ostao duzan i Bogu i narodu sa Emenom,jel istina druze Rodijak?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.