Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Najjaci post jest kad je analiticar napiso da je ahmu ubio propuh
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Joj koliko sam se ja ismijao @analiticaru.Tarpi do bagro je napisao/la:Najjaci post jest kad je analiticar napiso da je ahmu ubio propuh

- Megamon
- Kontakt:
Samo da znate,da vas Analiticar sve pozdravljaOTNYS_YNWA je napisao/la:Joj koliko sam se ja ismijao @analiticaru.Tarpi do bagro je napisao/la:Najjaci post jest kad je analiticar napiso da je ahmu ubio propuh

Administracija

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
e nek si mi vratiodrH je napisao/la:@EdinTM87 Ti si mene jucer provalio evo da ti vratim malo![]()
Odkad to Prijedor pripada kantonu!
EdinTM87 je napisao/la:Prosla sezona: Mensud Basic i Nihad Baljak
Ova sezona: Zijad Blekic
Rudaru trebaju pare, cuo sam da im kanton neda ili tako nesto, jednostavno se moze desiti ono sto je bilo u Banovicima KAZEM MOZE SE DESITI.

i oni me koridasi iznervirali

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:
ja sam upo sa stolice kad sam procitao ovo za adua![]()
![]()
Hahahah kako ces upast sa stolice

nick je napisao/la:ne brini se nece ni mozdanivojnik srece je napisao/la:ne pitara HORDASAA KOSPICARU JEDAN ja sam vojnik srece mene noz nece hahahaha![]()
![]()
![]()

Mes Que Un Club
- Megamon
- Kontakt:
mujoisuljo je napisao/la:
Kako drukčije da nazove **** koje su se klele zakletvom Velež do groba a u sebi su mislili "Velež do rata".Uostalom šta se ti koji **** javljaš, do rata ste u Lištici igrali fudbal loptom od odbojke, niste znali kako pravi fudbal izgleda a i mekša je bila za vaše kockaste glave, i u opanci vam se nisu puno derali od nje.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
TomoACM je napisao/la:Lishche je napisao/la:Kako pretjeruju ti novinari sa Vahom, pa to je van pameti...
X a lik koristi istu momcad i istu taktku kao i zajec

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Megamon je napisao/la:mujoisuljo je napisao/la:
Kako drukčije da nazove **** koje su se klele zakletvom Velež do groba a u sebi su mislili "Velež do rata".Uostalom šta se ti koji **** javljaš, do rata ste u Lištici igrali fudbal loptom od odbojke, niste znali kako pravi fudbal izgleda a i mekša je bila za vaše kockaste glave, i u opanci vam se nisu puno derali od nje.![]()
![]()
Oplakah
![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Megamon
- Kontakt:
Meni najjace isfuravanje na forumuCartman je napisao/la:Megamon je napisao/la:mujoisuljo je napisao/la:
Kako drukčije da nazove **** koje su se klele zakletvom Velež do groba a u sebi su mislili "Velež do rata".Uostalom šta se ti koji **** javljaš, do rata ste u Lištici igrali fudbal loptom od odbojke, niste znali kako pravi fudbal izgleda a i mekša je bila za vaše kockaste glave, i u opanci vam se nisu puno derali od nje.![]()
![]()
Oplakah
![]()

-
- Kontakt:
Pa imali neko jaciMegamon je napisao/la:mujoisuljo je napisao/la:
![]()
Oplakah
![]()

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ovaj je najjaci
Neprilagodjen je napisao/la:Sloboda iz Novog Grada je pobjedila beogradski Partizan prije 10 dana,koji nije ništa slabiji od Sarajeva.

Neprilagodjen je napisao/la:Sloboda iz Novog Grada je pobjedila beogradski Partizan prije 10 dana,koji nije ništa slabiji od Sarajeva.

Za zivot cijeli!
I ja sam htio ovo da postavim !soggy_mcfc je napisao/la:Monolog je napisao/la:Preko 5 miliona ljudi je odgledalo klip "Kuća pos'o", pa to ne znači da je isti kvalitetan.Keane_Roy je napisao/la:Ovu ekipu je izabralo 260000 ljudi sto znaci da je lista sasvim realna.

FK Pjetlovi
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Sexmachineboy je napisao/la:Ej ljudi ako neko voli dobro zabavu ia ako moze doci bilo bi stvarno dobro..naime u nedelju 26.ovog mjeseca se na Ravnom Rostovu(prostor izmedju Bugojna i Novog Travnika)odrzava teferic sa koridom..trebalo bi bit stvarno dobro da se malo napijemoproso je ramazan..et ko voli nek izvoli
...btw.sto vas vise dodje meni veca zarada...ovaj marketing ce me izvuc za citavu godinu

Rođen s tobom da budem
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Amar TM'87 je napisao/la:
isao ja ljetos u Albaniju ne treba viza.
Also, @Sogy i @Reds:"Nemojte me ofirati".neko_iz_mase je napisao/la:Ma da. I maksuz si registrovao ponovo,da nam sa drugog nicka to kažeš. Jako cijenim
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Nail for Real
- Kontakt:
Pogledajte mu potpis, a onda ovaj dio o ramazanu, sve vam je jasno
a cini mi se da je barcin navijac, i to kompletira sliku 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
@Faraon iz Visokog
sam ti mene za*ebaji...neka neka...moram malo love zaraditi,sta cu

sam ti mene za*ebaji...neka neka...moram malo love zaraditi,sta cu

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Sexmachineboy je napisao/la:Meni stvarno nesto nijejasno..nisam neki ovisnik o face-u mada imam 7-8 profila...ali kad zelim nesto staviti na zid jednostavno nece da mi objavi cijeli text..recimo stavim npr."sportsport.ba"na zid....ono mi samo objavi "sportsp"i tako za sve...znal neko do cega je to???
btw.to za dodavanje prijatelja se i meni cesto dogadjam..kad hocu da dodam neku dobru zensku..a ono me zahebaje dodje mi da comp.razbijem

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Arsenalisation je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Meni stvarno nesto nijejasno..nisam neki ovisnik o face-u mada imam 7-8 profila...ali kad zelim nesto staviti na zid jednostavno nece da mi objavi cijeli text..recimo stavim npr."sportsport.ba"na zid....ono mi samo objavi "sportsp"i tako za sve...znal neko do cega je to???
btw.to za dodavanje prijatelja se i meni cesto dogadjam..kad hocu da dodam neku dobru zensku..a ono me zahebaje dodje mi da comp.razbijem

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Haha, konacno da dobijemo jednu novu legendu. Postajalo je dosadno nakon banova Paje, Analiticara i Bota.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.