FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako na zvaničnoj stranici piše da jeste, onda jeste
Valjda je to jasno...

- kosewsko hill
- Kontakt:
Stole iz Bora je napisao/la:Gdje si procitao ovo? Ni na jednom forumu nisam vidio da neko govori o slavi i kvalitetu (vjerovatno si mislio velikom) Lazara Popovica. Mi nemamo kvalitetnog napadaca vec godinama ...kosewsko hill je napisao/la:Svi vi koji branite Lazara i govorite o nekoj njegovoj slavi i kvalitetu poprilično slabo znate onda o fudbalu !!!
"Ako i ti mislis da je Lazo moze vratiti na stare staze slave uclani se u ovu grupu i bodrimo ga do novih pobjeda."
Na ovakve sam izjave replicirao.
A za nekvalitetnog igrača je apsolutno tačno.
Željo - My first love!!!
Hoće li biti išta od izgradnje ili rekonstrukcije stadiona ???
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
danas sam bio u prolazu na kosve i bezveze da vidim ko trenira tamo, kad' Zeljo protiv Sarajeva igrao. Igrala nasa druga ekipa sa par juniora, sto je meni bilo zanimljivo crac na livom beku, oni koji su medu onima sto igraju bili su Kerla,Visca, Perak, Beslija H. bio je jos tu Pehilj, Odovic , Karic .... Visca nije nikako u formi, Perak katastrofa ima je par suteva al puno grijesio, Beslija je nesto pokusavao kao i Pehis od Karca sam vise ocekivao Crnac tu i tamo... Golman iz junioraa nije los imao je par odbrana al lose izbija kao i Sehica i odbranio je penal. Samo cu da spomenem KERLU covjek domirina fizicki pre pree spreman jak niko ga danas nije mogao proci fkt je momak odigrao za 10.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
i kolko zavrsi ?patkica je napisao/la:danas sam bio u prolazu na kosve i bezveze da vidim ko trenira tamo, kad' Zeljo protiv Sarajeva igrao. Igrala nasa druga ekipa sa par juniora, sto je meni bilo zanimljivo crac na livom beku, oni koji su medu onima sto igraju bili su Kerla,Visca, Perak, Beslija H. bio je jos tu Pehilj, Odovic , Karic .... Visca nije nikako u formi, Perak katastrofa ima je par suteva al puno grijesio, Beslija je nesto pokusavao kao i Pehis od Karca sam vise ocekivao Crnac tu i tamo... Golman iz junioraa nije los imao je par odbrana al lose izbija kao i Sehica i odbranio je penal. Samo cu da spomenem KERLU covjek domirina fizicki pre pree spreman jak niko ga danas nije mogao proci fkt je momak odigrao za 10.

svoj ti pos'o !
Hoće, u januaru kreće izgradnja, 30.000 kapacitet, sa sve hotelima,restoranima,klubovima..Švabama smo dali koncesiju na 75 godina.Zeba'93 je napisao/la:Hoće li biti išta od izgradnje ili rekonstrukcije stadiona ???

Potpis ti ne valja!

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
evo valja mojtanzla je napisao/la:Hoće, u januaru kreće izgradnja, 30.000 kapacitet, sa sve hotelima,restoranima,klubovima..Švabama smo dali koncesiju na 75 godina.Zeba'93 je napisao/la:Hoće li biti išta od izgradnje ili rekonstrukcije stadiona ???![]()
Potpis ti ne valja!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
hahah sto mi je poznatopile87 je napisao/la:evo valja mojtanzla je napisao/la:Hoće, u januaru kreće izgradnja, 30.000 kapacitet, sa sve hotelima,restoranima,klubovima..Švabama smo dali koncesiju na 75 godina.Zeba'93 je napisao/la:Hoće li biti išta od izgradnje ili rekonstrukcije stadiona ???![]()
Potpis ti ne valja!

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ti si me nadahnuoSeyo_TM je napisao/la:hahah sto mi je poznato

Pazi se redara!pile87 je napisao/la:evo valja mojtanzla je napisao/la:Hoće, u januaru kreće izgradnja, 30.000 kapacitet, sa sve hotelima,restoranima,klubovima..Švabama smo dali koncesiju na 75 godina.Zeba'93 je napisao/la:Hoće li biti išta od izgradnje ili rekonstrukcije stadiona ???![]()
Potpis ti ne valja!

Onaj redar bio je nastanzla je napisao/la:Pazi se redara!

pile87 je napisao/la:Onaj redar bio je nastanzla je napisao/la:Pazi se redara!nego ova stranica je puna virusa

A i mene jebu virusi cijeli dan, upozoravao, al' niko od glavešina da reaguje. Mogu mislit koliko je raje zaraženo.
tanzla je napisao/la:pile87 je napisao/la:Onaj redar bio je nastanzla je napisao/la:Pazi se redara!nego ova stranica je puna virusa
![]()
![]()
![]()
A i mene jebu virusi cijeli dan, upozoravao, al' niko od glavešina da reaguje. Mogu mislit koliko je raje zaraženo.
mogu mislit koliko je meni los antivirus pa nista ne izbacuje

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Danas sam prosao kroz ulicu koja nosi naziv brace Begica i ne mogu da se ne sjetim!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
pile87 je napisao/la:evo valja mojtanzla je napisao/la:Hoće, u januaru kreće izgradnja, 30.000 kapacitet, sa sve hotelima,restoranima,klubovima..Švabama smo dali koncesiju na 75 godina.Zeba'93 je napisao/la:Hoće li biti išta od izgradnje ili rekonstrukcije stadiona ???![]()
Potpis ti ne valja!
aL' je pile u tebe lokacija savrsenstvo hehehe!
Osim - drugo ime za Želju !
- tuborg_na_mozgu
- Kontakt:
meni samo nije jasno kako neko moze da siri ovakve dezinformacije.prvo odakle to da izgradnja pocinje u januarum ni novine ni portali ni niko to vise ni ne spominje i govorilo se da ce nam se tribina siriti i nista i od toga.
drugo, ljudi ajmo malo strpljenja, sve ce polako doci na svoje.samo treba pustiti amara da radi svoje i opet cemo na proljece aBd da haramo.jer sjecate se prosle jeseni, kiksali smo dvije zaredom na grbavici (zrinjski i rudar), pa smo opet uspjeli uzet titulu.sramota je sto na jednu utakmicu dodje oko 1000 navijaca, znaci nocni termin....
drugo, ljudi ajmo malo strpljenja, sve ce polako doci na svoje.samo treba pustiti amara da radi svoje i opet cemo na proljece aBd da haramo.jer sjecate se prosle jeseni, kiksali smo dvije zaredom na grbavici (zrinjski i rudar), pa smo opet uspjeli uzet titulu.sramota je sto na jednu utakmicu dodje oko 1000 navijaca, znaci nocni termin....
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!
hahahahhhahahhatuborg_na_mozgu je napisao/la:meni samo nije jasno kako neko moze da siri ovakve dezinformacije.prvo odakle to da izgradnja pocinje u januarum ni novine ni portali ni niko to vise ni ne spominje i govorilo se da ce nam se tribina siriti i nista i od toga.

Ipak je doslo do zaokreta u slucaju Kerla, ipak nije produzio i prekomandovan je u drugi tim!
Sta vise on hoce koji k*****!!!pile87 je napisao/la:Ipak je doslo do zaokreta u slucaju Kerla, ipak nije produzio i prekomandovan je u drugi tim!
Prvo sto je otiso na probu Kaiserslauterna kad je bio najpotrebniji i sad on hoce nekakve specijalne uslove za ugovor!!
Svaka cast Amare tako se to radi
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
Drugi put i opet kad nam je najpotrebniji!
Momak ima opasnih psihickih problema, jednom smo oprostili drugi put to ide malo teze.
Momak ima opasnih psihickih problema, jednom smo oprostili drugi put to ide malo teze.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.