Mauri umjesto Kesija, dobre izmjene Gattusa.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Joj prošlog četvrtka kad su se uključivali na tekmu Nice-Lokomotiv, jedan od one dvojice kad god je prilika za Nicu i kad neko tamnoput ima loptu vazda kaže "Ide Balotelli", kaže mu ovaj drugi "Pa tebi svaki igrač Balotelli"LegendKiller je napisao/la:Kakva dva komentatora na areni, nisu normalni. Slobodan udarac za Milan, kaže jedan "volio bi vidjeti Borinia kako suta", ovaj drugi dodaje "ja ne bi". Borini napucaje živi zid, kaže drugi "rekao sam ti".
Čitavu tekmu se navalili na Silvu, ništa ne valja. Izgubi loptu Kalinić, onaj prvi opet krivi Silvu loš pas, kaže ovaj drugi "A dobro Kalinić je slabo reagirao ne možemo sve na Silvu svaliti".![]()
![]()
![]()
I je.bo ih kinezi opet se raspricali od dugovima i prodaji kluba.
Ma nasa klupa je odlicna, vidis kako dobar posao su odradili. Drago mi da je Mauri dobio pola sahata, mada je komotno mogao igrati cijelu umjesto Montoliva.rope11 je napisao/la:na ovom forumu ne smiješ napisati da nam je klupa tanka i da nam treba par igrača, inače će te koraj naružiti![]()
ma ok, B tim rutinski završio utakmicu i nisam ništa senzacionalno ni očekivao od ovih igrača, jedino je bitno da je sve prošlo bez povreda i da se čitava prva postava (osim rodrigeza) odmorila pred vrlo bitnu utakmicu.
jedino je bespotreban bio bonucijev ulazak, ionako je prošlu utakmicu čitavu igrao povrijeđen, a mogao se sam bezveze pošteno skršiti kod onog faula.
šta bi onaj curtonov izlazak mogao značiti, da počinje protiv rome ili pak daje kaliniću šansu da osjeti teren pred romu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.