Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ništa bez Ljeljka!Za_raju je napisao/la:Mozda ce moci kod tebe kuhar poraditi zenu umjesto ginekologa...harishp je napisao/la:@Za rajkana a gdje ce mu Ljevakovic,mozda umjesto Pjanica?
Sta ima veze obojica nose bjele mantile!
Pamet
Hajde Zinedin i nekako, on je 98 godiste ali Civic...Vucevich je napisao/la:Civic i Mustedanagic prebačeni u U21 tim Sparte
dug nam je spisak takvih, uglavnom trenutno je u Angersu ligue 1 standardan, bore se za opstanakmuhamedhulk je napisao/la:kakav crni pavlovic. ni u werderu se nije proslavio...
Ni ja, cak i da u Barcelni igraju, a ne da se bore za opstanak u francuskoj ligiDrFilgud je napisao/la:Ne znam, nisam neki ljuti patriota, ali ove sto su igrali za nasa i napustili nas, vala ne bi zvao.
Ovo je reprezentacija a ne klub ili skup placenika, vec je momak jednom hladno odbio BiH iako je vec igrao za nas. Ne hvala. Bolje je da naturalizovamo nekog Brazilca u tom slucajuThrillerHz je napisao/la:Ne treba izigravat nikakav ponos, nismo Njemacka da na svakoj poziciji imamo po 10 jednako kvalitetnih fudbalera. Ukoliko nam neko moze pomoci i spreman je dat 100% svojih mogucnosti na terenu, onda je dobrodosao. Kratko i jasno
Samo mi nije jasno koga je on cuvao u onoj situaciji.Vucevich je napisao/la:Simunovic krivac za gol Zenita (1-0).
Ma dobro ne govorim konkretno za ovog Pavlovica, vec onako globalno gledano, ako nam neko moze pomoci, ne treba gledat sta je bilo. Jbg cinjenica je da smo rezervna opcija svima, al doslovno svakom igracu koji ima vise nacija u opciji...Vucevich je napisao/la:Ovo je reprezentacija a ne klub ili skup placenika, vec je momak jednom hladno odbio BiH iako je vec igrao za nas. Ne hvala. Bolje je da naturalizovamo nekog Brazilca u tom slucajuThrillerHz je napisao/la:Ne treba izigravat nikakav ponos, nismo Njemacka da na svakoj poziciji imamo po 10 jednako kvalitetnih fudbalera. Ukoliko nam neko moze pomoci i spreman je dat 100% svojih mogucnosti na terenu, onda je dobrodosao. Kratko i jasnoako vec svako moze igrati za nas
Dobro, da je neki dobar igrac dalo bi se razmisliti, ali mislim da su Vranjes, Zukanovic, Bicakcic, Simunovic, Sunjic i Memisevic bolji od ovog propaliteta.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Homelander, Proximic, Sheyi i 52 gosta.