Safet Sušić - Pape

voltron30
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la voltron30 » 16 sep 2010, 12:40

Ma džaba nama ljudi zamarat se s time koga je Safet trebao pozvat ili koga nije, kad je problem u njemu samom. Čovjek ne zna, nije za trenera. Nisam od onih što jedva čekaju da pljuju po nekome, uvijek želim dati šansu, da vidim šta čovjek zna..međutim ovih 6 utakmica koje nas je on vodio, je dovoljno da se vidi da čovjek ne zna šta radi, ili možda i zna, ali to znanje ne zna prenijeti igračima, jbg..Ja bih od srca volio da se varam, ali mislim da su ove kvalifikacije izgubljene i da nas čeka tmuran period reprezentativnih susreta.

MoSa LjoŽe
Kontakt:

Post Postao/la MoSa LjoŽe » 16 sep 2010, 13:02

Ne napadajte momka,svako ima pravo reci svoje misljenje !
LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 sep 2010, 13:21

Jao komentara kaze Vladavic nije igrao u Salzburgu godinu dana ne treba ga zvati.
Halo to trener Salzburga ispade neki guru za procjene igraca. Mozda ljudi imaju brzih igraca pa im jos jedan nije mogao igrati , mozda ima milion razloga zato.
Uostalom nije mali broj slucajeva gdje su treneri repke "pomogli" igracima da steknu izgubljeno povjerenje i u klubu gdje igraju.

Vlada spada sigurno u onu grupu igraca SRIJEDA VECE JEDEM KOKICE GLEDAM LIGU SAMPIONA I UGLEDAH SVJETLO koju Susic nije ni poznavao ..

Druga stvar ne radi se o nekom igracu koji je neisproban pa sada opet treba
Kaze netko gore Vlada los u defanzivi ... Sjecam se one tekme sa Spanijom (jedna od najboljih tekmi nase repke) i znam da je Vlada bio u toj utakmici daleko bolji od nekih nasih zvijezda i odigrao sjajno.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 sep 2010, 13:28

voltron30 je napisao/la:Ma džaba nama ljudi zamarat se s time koga je Safet trebao pozvat ili koga nije, kad je problem u njemu samom. Čovjek ne zna, nije za trenera. Nisam od onih što jedva čekaju da pljuju po nekome, uvijek želim dati šansu, da vidim šta čovjek zna..međutim ovih 6 utakmica koje nas je on vodio, je dovoljno da se vidi da čovjek ne zna šta radi, ili možda i zna, ali to znanje ne zna prenijeti igračima, jbg..Ja bih od srca volio da se varam, ali mislim da su ove kvalifikacije izgubljene i da nas čeka tmuran period reprezentativnih susreta.
@poltrone Vladavic je bio pozivan i od strane Safeta.za informaciju u koju ocito nisi upucen.
Poslije sjajne igre i poraza od Spanije,Vlada je odmah nakon toga poceo grijati klupu i to zestoko.
Nikakve logike ako je utakmica mu bila izvrsna.Da nebi opet @poltron uletio tada je vodio ciro)
Ili mozda da kazemo da ga ni jedan trener ne benda osim Slovackog po vasoj logici
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 sep 2010, 13:39

Treba zamolit BHT da prenose Zilinu sljedeci put, pa mozda i Susic sazna ko je taj Vladavic. Valjalo bi i Panionios i Teplice jednom prenosti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 16 sep 2010, 13:43

Cartman je napisao/la:Treba zamolit BHT da prenose Zilinu sljedeci put, pa mozda i Susic sazna ko je taj Vladavic. Valjalo bi i Panionios i Teplice jednom prenosti.
trebalo bi i Jeunesse Esch :mrgreen: ne prenose utakmice nasih klubova u Europi a trebalo bi utakmice nekih ceskih i grckih :? nema druge nego da BHT svake sedmice prenosi po 4-5 utakmica koje ce zadovoljiti nase forumase, nakon Panionisa, Ziline i Teplica mozda da probaju sa Sturmom, Senicom, Slaskom, a ako skontaju gdje mladi Damir Coric igra mozda i tu neku malonogometnu :mrgreen:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 sep 2010, 13:48

giannini je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Treba zamolit BHT da prenose Zilinu sljedeci put, pa mozda i Susic sazna ko je taj Vladavic. Valjalo bi i Panionios i Teplice jednom prenosti.
trebalo bi i Jeunesse Esch :mrgreen: ne prenose utakmice nasih klubova u Europi a trebalo bi utakmice nekih ceskih i grckih :? nema druge nego da BHT svake sedmice prenosi po 4-5 utakmica koje ce zadovoljiti nase forumase, nakon Panionisa, Ziline i Teplica mozda da probaju sa Sturmom, Senicom, Slaskom, a ako skontaju gdje mladi Damir Coric igra mozda i tu neku malonogometnu :mrgreen:
FK Teplice polako postaje naš klub :mrgreen:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 sep 2010, 13:48

giannini je napisao/la:
Hehe jarane nisam ja bio ozbiljan, nego Susic ocito ne zna za pola potencijalnih reprezentativaca nego ih otkrije jedino kad igraju na TV-u (na primjer Lulic).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 16 sep 2010, 15:12

bitno je da se pljuje.....samo me interesuje kako bi vi sve vase zvijezde poredali u reprezentaciji????sigurno rahimic van a ljevakovic unutra, ibisevic van vladavic unutra......e moji jadnicitek onda bi shvatili koliko vrijede rahimic i ibisevic P.S.ovu dvojicu sam samo naveo kao primjer, znam ja da vi za svakog naseg zmaja imate idealnu zamjenu u teplicama,cetvrtoj uzbekistanskoj,osmoj kazahstanskoj...panionisu da ne zaboravim cocalica ili mozda najbolje bekrica umjesto misimovica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 sep 2010, 16:59

molim bez politike i slika politicara na forumu.
hvala.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 16 sep 2010, 17:24

admin je napisao/la:molim bez politike i slika politicara na forumu.
hvala.
Dakle smijemo stavljati slike Tihica, Dodika, Covica i ostalih ?
Oni su lopovi, nisu politicari.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 sep 2010, 18:19

:lol: :roll: Cuj ovog pacijenta.Pa Vladavic je davnih dana pozivan kod Susica. :roll:
Jedan hoce da se isproba Merzic iako je ovaj drapao utakmica i utakmica u repci.
Ovaj sad izvaljuje bankinu sa provalom godine."da sazna ko je Vladavic a cova ga vec i zvao''
Boze sacuvaj i sakloni. :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 sep 2010, 20:34

harishp je napisao/la:
:lol: :roll: Cuj ovog pacijenta.Pa Vladavic je davnih dana pozivan kod Susica. :roll:
Jedan hoce da se isproba Merzic iako je ovaj drapao utakmica i utakmica u repci.
Ovaj sad izvaljuje bankinu sa provalom godine."da sazna ko je Vladavic a cova ga vec i zvao''
Boze sacuvaj i sakloni. :shock:
Ma trebao ga je zvati još kad je Vladavić grijao stolice na tribinama... mogao se raspitati kod vidovite Džemile u kakvoj će formi Vladavić biti kasnije.
100% sportski i krajnje opušten potpis

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 sep 2010, 21:33

Nadam se da je Pape danas opet gledao evropske kupove. U utakmici Dinama mogao je stosta nauciti posmatrajuci Vahu ... Safete lozi se i kopiraj Vahu a ne osobenjaka Domeneka :D :D
Ali to je za njega vjerovatno malo VISI KURS ne moze on to ukapirati ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 17 sep 2010, 09:46

harishp je napisao/la:Tip Vladavic je onaj koji u ofanzivi pravi dar mar,ali ga zato u defazivi mozes komotno za.......boraviti.
Ne da imamo takvih vec ih vrije.
Bas sam sebe pobijas sa tim gomilanjem,kad bi se sa Vladavicem bas ofanziva nagomilala do bola.
Pa jel iko na ovom svijetu konta da je odbrana jaka ili defanziva kljuc pobijede.A kod nas na prste jedne ruke takve mozes nabrojati.
Haman niko.
Ali bola Hare, Vladavic je igrac kojeg moramo imati u repci...Moramo imati prodornog igraca koji moze nesto probiti i napraviti...Bez igraca takvog tipa, protiv iole kvalitetnijeg protivnika mozemo imati samo ono sto smo imali protiv francuza nedavno...duplo nista....
I na kraju krajeva ovaj Vladavic je 100 posto Vladavic, a to je duplo vise od 20posto Misimovica, Ibisievica i ostalih zvijezda kad igraju u repci...Za tebe nevazno, ali je tako....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 sep 2010, 11:44

kimbo je napisao/la:Nadam se da je Pape danas opet gledao evropske kupove. U utakmici Dinama mogao je stosta nauciti posmatrajuci Vahu ... Safete lozi se i kopiraj Vahu a ne osobenjaka Domeneka :D :D
Ali to je za njega vjerovatno malo VISI KURS ne moze on to ukapirati ....
Cuj ba Vaha je bio i igrac kompletniji od Papeta! Imao je inteligenciju, a ne samo tehniku!
Kao trenere ne treba ih ni dodirnuti. Tu je Vaha velicina.
Sto se tice igranja nogometa po meni je Vaha bio bolji i igrac! Rekao sam inteligentniji!
Pape je nema toliko ni da reprezentaciju spasi od neuspjeha! Na nacin da ode ili pobjegne! :?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 17 sep 2010, 11:54

još ne mogu sa sebe otresti sramotu sa koševa, ima li neko link da skinem tekmu tek da smirim svoj mazohizam. vladavic nikada nije bio standardan u repki i malo je glupo ga sad hvaliti kao da je ribery (kad nije). Niti mi je ikada bio neki igrac. protiv spanije je bilo lako krenuti kad su spanci vodili 5-0 i to zadnjih pet minuta. imamo mi dobru ekipu ali nazalost loseg trenera.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 17 sep 2010, 12:06

Pa moj Dzakalibu, kad vec spominjes Vladavica i Spaniju, onda se i vrati malo unatrag, kad su nas ti isti Spanci dobili na ciganluk...One prosle kvalifikacije....Pa kad pogledas snimak, vidices sta je taj Vladavic....I onda je bio aninomis naspram Dzeke, Misketa i ekipe, ali je bio JEDINA prijetnja spancima...Dva prolaza kroz Puyola, sa loptom, za 90 minuta nemaju ni mnogo zvucnija imena od covjeka koji grije klupe, kako ga vi tretirate.....
To su cinjenice, a stvari koje kod nas prolaze i koje se broje, ne zavise od igre i volje, nego do onoga sta kazu oni koji nas vode, sa npr; Papetom na celu, kojeg ga od pocetka i ne brojim kao trenera, jer nikad trener nije ni bio, nego samo "neko zvucno fudbalsko ime" koje je popunjavalo prazna mjesta u Prcajlisporima i Guzisporima....
Da te imalo interesuje zasto je taj Vladavic grijao klupu, pogledao bi ko je trener Salzburga, i ko je zauzeo njegovo mjesto u prvom sastavu....
Nazalost, Vlada jos uvijek nema extra ljude koji ga trebaju gurati, ali bit ce to ok...Repka ga i ne treba zanimati, jer kakva je sad, ni mene nesto puno ne zanima....

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 17 sep 2010, 12:13

carina je napisao/la:Pa moj Dzakalibu, kad vec spominjes Vladavica i Spaniju, onda se i vrati malo unatrag, kad su nas ti isti Spanci dobili na ciganluk...One prosle kvalifikacije....Pa kad pogledas snimak, vidices sta je taj Vladavic....I onda je bio aninomis naspram Dzeke, Misketa i ekipe, ali je bio JEDINA prijetnja spancima...Dva prolaza kroz Puyola, sa loptom, za 90 minuta nemaju ni mnogo zvucnija imena od covjeka koji grije klupe, kako ga vi tretirate.....
To su cinjenice, a stvari koje kod nas prolaze i koje se broje, ne zavise od igre i volje, nego do onoga sta kazu oni koji nas vode, sa npr; Papetom na celu, kojeg ga od pocetka i ne brojim kao trenera, jer nikad trener nije ni bio, nego samo "neko zvucno fudbalsko ime" koje je popunjavalo prazna mjesta u Prcajlisporima i Guzisporima....
Da te imalo interesuje zasto je taj Vladavic grijao klupu, pogledao bi ko je trener Salzburga, i ko je zauzeo njegovo mjesto u prvom sastavu....
Nazalost, Vlada jos uvijek nema extra ljude koji ga trebaju gurati, ali bit ce to ok...Repka ga i ne treba zanimati, jer kakva je sad, ni mene nesto puno ne zanima....
to tebe reprezentacija zanima samo kad dobro igra, znaci ti jedne sezone navijas za Barcu, druge za Inter, trece za Milan, pa za Real... pretpostavljam da od proslog kola navijas za Borac... kakvi smo mi ljudi, nikad nista od nas...sto nas onda handris na forumu kad te ne zanima

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 17 sep 2010, 12:15

Safet Susic nije nista drugo osim Raymond Domenech
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.