30. septembra izlazi.EdinTM87 je napisao/la:Jel ba, znal iko kad izlazi za xbox 360EdinTM87 je napisao/la:kad izlazi za tristosezdesetiksboksova ?
Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2011
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
tyrob do bagro je napisao/la:30. septembra izlazi.EdinTM87 je napisao/la:Jel ba, znal iko kad izlazi za xbox 360EdinTM87 je napisao/la:kad izlazi za tristosezdesetiksboksova ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Naravno da ce biti... pa ne prave oni ugovore na 6 mjeseci kao kod nas za bilo sta...Los*Blancos je napisao/la:Nema Cire...nema ni BIH na PESAulleTa je napisao/la:NeToMaTo je napisao/la:oce bosna bit na pes 11 ?![]()
Meni stari neda 60 'arakaUrban Batalion je napisao/la:Isti problem i kod mene.Uskoro u SHOP pa 512 grafiku za 60 "araka".sikirica je napisao/la:Meni ne moze PES 2011.Nije mi mogo ni PES 2010.![]()
![]()

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Evo jos jednom pitam znali iko hoceli izlazit za PS2 pes 11
svoj ti pos'o !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovaj put je fifa nadmasila pes, sto je je
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
po cemuQUARESMA 18<<< je napisao/la:ovaj put je fifa nadmasila pes, sto je je

Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Ako pricas o PC-u hoces mi objasniti pojam "i ovaj put" ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:ovaj put je fifa nadmasila pes, sto je je
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Upravu je momak, ja sam danas skinuo FIFU demo i stvarno sramota je uopste porediti te dvije igre, FIFA je bila, ostala i ostace kralj sto se tice fudbalskih simulacija ! 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
izlazi za ps2Grbavica moj zivot je napisao/la:Evo jos jednom pitam znali iko hoceli izlazit za PS2 pes 11
siroki 4ever
fifa za pc je veliko sranje,da nema veceg sranjadrpitar je napisao/la:Ova igrica je smece, samo se igra jos u BIH i u Japanu. Fifa 11 ce je da pomete kao sto je 9 i 10 do sada sve to NAZALOST nemoj te se uvrijediti.
siroki 4ever
- rob do bagro
- Kontakt:
Jednostavno ovako receno
Fifa je dobra na konzolama, dok je PES na pc-u neprevazidjen po nekom mom misljenju.
Fifa je dobra na konzolama, dok je PES na pc-u neprevazidjen po nekom mom misljenju.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Za konzole ne znam, za pc se slazem u potpunostirob do bagro je napisao/la:Jednostavno ovako receno

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
guber_90 je napisao/la:Ako pricas o PC-u hoces mi objasniti pojam "i ovaj put" ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:ovaj put je fifa nadmasila pes, sto je je
lal, procitaj ponovo, ako ne ukapiras opet tako dok ne skapiras sta sam napisao
OVAJ put je fifa nadmasila pes gdje ti vidis da pise i ovakj put
ne zelim sa vama da se raspravljam, skinite pes i fifu 11 i uporedite, a naravno, kome je krivo sto je pes slabiji ovaj put od fife, govorit ce u inat da je pes bolji. jos kakva ce biti na konzolama, ne smijem ni pomisliti
Aha my badQUARESMA 18<<< je napisao/la:guber_90 je napisao/la:Ako pricas o PC-u hoces mi objasniti pojam "i ovaj put" ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:ovaj put je fifa nadmasila pes, sto je je
lal, procitaj ponovo, ako ne ukapiras opet tako dok ne skapiras sta sam napisao
OVAJ put je fifa nadmasila pes gdje ti vidis da pise i ovakj put
ne zelim sa vama da se raspravljam, skinite pes i fifu 11 i uporedite, a naravno, kome je krivo sto je pes slabiji ovaj put od fife, govorit ce u inat da je pes bolji. jos kakva ce biti na konzolama, ne smijem ni pomisliti

Nije meni nista vala krivo, ja sam fifu branio jedno vrijeme ko lud, al kako koja godina sve mi padali u ocima i onda sam preso na PES, a FIFU nisam igrao, tacnije instalirao sam svaku i probao i svaka taraba bila

Ma kakva FIFA. Ni na konzolama (PS) ni na PC-u nemoze se porediti sa PES-om nijednim. Pa udji nedje u neki Play station klub ljudi uopste nemaju CD od FIFA-e, zato sto svi igraju samo PES-a. Jedino neznam kakvo je stanje na Xbox-u
Da pitam ko je igrao PES 2011 i FIFU 11 i kakve su igrice ? 

FK Pjetlovi
http://www.screenfun.rs/fifa-i-pes-demoi-nasi-utisci/reds je napisao/la:Da pitam ko je igrao PES 2011 i FIFU 11 i kakve su igrice ?
U fifi ima dobrih promjena po ovom sto sam citao, ali ovaj teren je ruzan do boga milog

Hmmm prema ovome FIFA je više napredovala i drago mi je zbog toga.Hvala !guber_90 je napisao/la:http://www.screenfun.rs/fifa-i-pes-demoi-nasi-utisci/reds je napisao/la:Da pitam ko je igrao PES 2011 i FIFU 11 i kakve su igrice ?
U fifi ima dobrih promjena po ovom sto sam citao, ali ovaj teren je ruzan do boga milogbarem meni nikako ne lici na travu nego vise na zeleni komad plastike.

FK Pjetlovi
Da ti kazem pravo i meni je drago, ali sa onog nivoa na kojem su bili bilo je dosta vise prostora za napredak nego sto ga je PES imao, pa s tim dok ja to u svoje ruke ne uzmem nista ne zelim da konstatujemreds je napisao/la:Hmmm prema ovome FIFA je više napredovala i drago mi je zbog toga.Hvala !guber_90 je napisao/la:http://www.screenfun.rs/fifa-i-pes-demoi-nasi-utisci/reds je napisao/la:Da pitam ko je igrao PES 2011 i FIFU 11 i kakve su igrice ?
U fifi ima dobrih promjena po ovom sto sam citao, ali ovaj teren je ruzan do boga milogbarem meni nikako ne lici na travu nego vise na zeleni komad plastike.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.