Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Koliko su oni placali na Tusnju,zaboravihSariel1987 je napisao/la:8 maraka karta za grbyvicu![]()
mescini 7, ak ogrijesim nek me ispravesolinas je napisao/la:Koliko su oni placali na Tusnju,zaboravihSariel1987 je napisao/la:8 maraka karta za grbyvicu![]()
Bilo je iz 2 u 1 protiv onih iz Bijeljine. Ahmetovic nas tada iscupa zavrsi se 3:2 za nas mensciniHPCompaq je napisao/la:Mi smo imali prelaz iz 1 u 2, protiv Viteza. 1-0 na pol, i onda 1-2 za nas, te u Zvorniku protiv Drine od 1-0 do 1-2. Sezona 2015-2016
Mladost Velika Obarskakatarakta je napisao/la:Čuj mi i Radnik odigrali utakmicu s pet golova. Ma hajte molim vas.
Nabijem ih na onu stvar i njih više.tuzlak1987 je napisao/la:Da hoce samo lazni Mostarci osvojiti titulu. Neka neko kaze nasim igracima da moraju izbiti bodove gurbetiji sa Grbavice.
Mortus je napisao/la:Pa se mi pitamo otkud Azemici tolika lovabenTzley je napisao/la:Europska nogometna federacija (UEFA) zatražila je od vlasti u Bosni i Hercegovini provjeru šest nogometnih utakmica odigranih u ovoj zemlji zbog sumnji da su bile namještene. Potvrdio je to neimenovani dužnosnik Nogometnog saveza BiH. Ovaj je zahtjev dostavljen posredstvom EUROPOL-a te je proslijeđen policijskim tijelima, no nije izvjesno kako će rezultirati opipljivim nalazima. Naime, tijekom prošle godine za šest utakmica odigranih u Premijer ligi, ali i nižim ligaškim natjecanjima, s područja Azije uplaćeni su veliki iznosi novca i za vrlo čudne kladioničarske kombinacije. U nekoliko slučajeva radilo se i o dramatičnim preokretima utakmice, a najveći koeficijenti kod kladioničarskih parova upravo su oni koji se odnose na rezultat na poluvremenu odnosno kraju utakmice “iz dvice u keca”, što može za samo jedan par iznositi i više od 30. Iz ove federacije nisu potvrdili, ali ni demantirali navode o postojanju nove istrage.
Ne citaju detaljno pa se lupa opasno.benTzley je napisao/la:Mortus je napisao/la:Pa se mi pitamo otkud Azemici tolika lovabenTzley je napisao/la:Europska nogometna federacija (UEFA) zatražila je od vlasti u Bosni i Hercegovini provjeru šest nogometnih utakmica odigranih u ovoj zemlji zbog sumnji da su bile namještene. Potvrdio je to neimenovani dužnosnik Nogometnog saveza BiH. Ovaj je zahtjev dostavljen posredstvom EUROPOL-a te je proslijeđen policijskim tijelima, no nije izvjesno kako će rezultirati opipljivim nalazima. Naime, tijekom prošle godine za šest utakmica odigranih u Premijer ligi, ali i nižim ligaškim natjecanjima, s područja Azije uplaćeni su veliki iznosi novca i za vrlo čudne kladioničarske kombinacije. U nekoliko slučajeva radilo se i o dramatičnim preokretima utakmice, a najveći koeficijenti kod kladioničarskih parova upravo su oni koji se odnose na rezultat na poluvremenu odnosno kraju utakmice “iz dvice u keca”, što može za samo jedan par iznositi i više od 30. Iz ove federacije nisu potvrdili, ali ni demantirali navode o postojanju nove istrage.
Ovo je od prosle sezone. Azemica je bio do 8.kola ako se ja dobro sjecam. Cisto sumnjam da ima nasih utakmica ovde.
Ta pobjeda je bila u Slavkinom debiju.Penaltiky je napisao/la:Mećno im ga je cak i Vlado
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.