Ima koga interesuje oci moje lijepe,nista se ti ne brinijestamaji je napisao/la:ja znam jednu iz prošle sezone koja sigurno nije bila regularna, ostalo me ne interesuje!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ima koga interesuje oci moje lijepe,nista se ti ne brinijestamaji je napisao/la:ja znam jednu iz prošle sezone koja sigurno nije bila regularna, ostalo me ne interesuje!
mma_hz je napisao/la:Ima koga interesuje oci moje lijepe,nista se ti ne brinijestamaji je napisao/la:ja znam jednu iz prošle sezone koja sigurno nije bila regularna, ostalo me ne interesuje!
Imaš ih koliko hoćeš iz sezone 2014/15, najneregularija sezona u istoriji fudbala u BiH, jedan tim je uvukao bar pet ekipa u svoje malverzacije, ali je zataškano kao i uvijek.jestamaji je napisao/la:ja znam jednu iz prošle sezone koja sigurno nije bila regularna, ostalo me ne interesuje!
Imam ja negdje tiket na kojem je Leotar - Željezničar 1, pa su kasnije blokirali, tačna dojava i Sloboda u cvajti.Neandertalac je napisao/la:Sarajvo Gošk dva puta. Kažem, sam dajem primjer da ne pomislite kako ima nekakav menager iz vip_a koji je pokazivao dobitne listiće.
Da. Što je najgore, to se u potpunosti zaboravilo.Penaltiky je napisao/la:Pa Metalehe je prosle sezone zario i palio, covjek ih **** snimio kako mu nude pare.
Da bas svi su negativci samo vi ste posteni. Ako niste prosle sezone isli na to da zavrsite titulu zasto ste onda slali neke politicare i ljude Azmiru i zvali ga da uzme bodove Sarajevu kada je bilo zadnje kolo one tamo sezone? Covjek vas samo odebao.TeaM87 je napisao/la: sto se tice ove aktuelne istrage, njeni rezultati ce pokazati da smo najposteniji klub u drzavi, pa nama je nudjeno prosle godine da se preko raznih veza zavrsi titula, nasi odbili, pokusali sve korektno, pa smo vidjeli kako je zavrsilo, zivi bili pa vidjeli, pozz
Ova utakmica ako nije bila namjestena, ne znam koja jesteSuki46 je napisao/la:Evo prelaza sezona 2015/16
Utakmice se:
Sarajevo-Široki Brijeg (0:1) 2:1 ,
Radnik-Čelik (0:1) 2:1 ,
Drina-Sloboda (1:0) 1:2,
Zrinjski-Željeznicar (0:1) 2:1 ,
Radnik-Slavija (0:1) 2:1,
Široki-Zrinjski (1:2) 3:4,
Vitez-Sloboda (1:0) 1:2,
Travnik-Velež (0:1) 7:1,![]()
Travnik-Drina (0:1) 4:2
Debilu, nije Gušo branio.mma_hz je napisao/la:Treba opet aktivirati slucaj "Leotar",kad se Guso sklanjao sa gola.
hajde budi konkretniji ako vec znas, ja za to prvi put cujem, a vjeruj mi upucen sam u klupska desavanja, nisam bezveze rekao zivi bili pa vidjeli, da se htjela zavrsit titula preko veza i zavrsila bi se, barem je to kod nas laganotuzlak1987 je napisao/la:Da bas svi su negativci samo vi ste posteni. Ako niste prosle sezone isli na to da zavrsite titulu zasto ste onda slali neke politicare i ljude Azmiru i zvali ga da uzme bodove Sarajevu kada je bilo zadnje kolo one tamo sezone?TeaM87 je napisao/la: sto se tice ove aktuelne istrage, njeni rezultati ce pokazati da smo najposteniji klub u drzavi, pa nama je nudjeno prosle godine da se preko raznih veza zavrsi titula, nasi odbili, pokusali sve korektno, pa smo vidjeli kako je zavrsilo, zivi bili pa vidjeli, pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.