AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ibrahimovic je jedan obicni primitivac i seljacina to pokazuje i ovaj drugi video
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
kad bi ga puko glavom u nos, smrskala bi mu se lobanja odma.Los*Blancos je napisao/la:Ako ga Sacchi pukne celavicom u nos, bice njemuA_d_0 je napisao/la:Dobro si proso moj Sacchi. Nesvidja mi se ovo njegovo prepiranje al dok zabija nebunim se.
Proradili bosanski geni.vuvu_zzz je napisao/la:ibrahimovic je jedan obicni primitivac i seljacina to pokazuje i ovaj drugi video
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Cuvajte se vi seljacine da vam ne bi tresao vase gradjane.vuvu_zzz je napisao/la:ibrahimovic je jedan obicni primitivac i seljacina to pokazuje i ovaj drugi video

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
A_d_0 je napisao/la:Cuvajte se vi seljacine da vam ne bi tresao vase gradjane.vuvu_zzz je napisao/la:ibrahimovic je jedan obicni primitivac i seljacina to pokazuje i ovaj drugi video
ma on je tek u zadnjih godinu dana primitivac i seljačina, prije 2,3,4 godine je on bio isto fin, kulturan, uglađen, vaspitan, kompletan gospodin i najbolji igrač i šta sve ne, ali danas više nije ništa od toga, jbg dešava se.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
udariti gattusa koji je vicekapetan znači dobiti vizu za izlazak iz milana, tako to rade rossoneriFaraon iz Visokog je napisao/la:Što nije Gatusa udario

a moguće je da ibrina žena voli crnog kur*a pa je ibro malo ljubomoran

inače ibra je ispao pravi papak što udara mladog momka, baš je fakin. što ne udari na flaminija koji također ima crni pojas??? ovakvih stvari u milanu nije nikad bilo. i onda na kraju ovo za sacchijem, ovo je sramota. sacchi znači milanu ono što ibra nikad neće ni za jedan klub, sram i stid da ga bude što razgovara sa ovakvom fudbalskom veličinom na ovaj način.
što se utakmice tiče rezultat je odličan ali nije to bila prava igra milana. posebno me dojmio boateng, definitivno materijal za prvi sastav. ronaldinho king, neću trošiti riječi za njega sve se zna. ibra klasa i sa samo nekoliko pravih treninga sa igračima pokazao je da je majstor i odlično sarađuje sa igračima milana samo ponekad ne bi trebao komplikovati pred vlastitim 16-ercom, isto vrijedi i za pirla koji je nekoliko puta sinoć bespotrebno ugrozio abbiatija. prvo poluvrijeme očajno, u drugome milanova fizička sprema došla je na vidjelo i počeo se prostor otvarati a to majstori poput pirla, seedorfa i ronaldinha itekako znaju iskoristiti. dobro je da je milan pobjedio iako nema još prave igre, robinho solidan. lijepo je sinoć bilo vidjeti da je za ponovo povrijeđenog pata postoji dostojna zamjena. to nismo imali prije. zambrotta je pokazao da kada je odmoran da mu abate, antonini i ostali tzv. bekovi u milanu nisu ni do koljena. treba ga čuvati samo za jake utakmice, jednu sedmično i to je to.
za kraj interesantno je da je pirlo pretrčao najviše od svih igrača na terenu, 10.88km.
Il club più titolato al Mondo.
- senad_flamin
- Kontakt:
Pato stvarno nema srece nova povreda za njega...najmanje mjesec dana ga nece biti!!!
covjek stvarno nema srece svake sezone ovako....ali eto barem imamo Robinha za zamjenu

-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
senad_flamin je napisao/la:Pato stvarno nema srece nova povreda za njega...najmanje mjesec dana ga nece biti!!!![]()
covjek stvarno nema srece svake sezone ovako....ali eto barem imamo Robinha za zamjenu
ja čitao jutros da ga nema 2-3 sedmice, a ambrosinija 3 sedmice, za kapitena imamo puno boljeg KPB je tu, a pata može solidno mjenjati robinjo, taman mu je to razlog da se još više trudi i dokaže, silva se vraća redovnim treninzima za koji dan
- senad_flamin
- Kontakt:
Alexandre Pato ponovno mjesec dana izvan terena
Problemi sa ozljedama mladog Brazilca Alexandrea Pata ne prestaju ni ove sezone, pa ga ponovno čeka stanka od najmanje mjesec dana nakon što je u jučerašnjoj utakmici prvog kola Lige prvaka protiv Auxerrea zaradio ozljedu lijevog aduktora.
Bazilac će se tako u liječničkim prostorijama Milana priključiti svom sunarodnjaku Thiagu Silvi, kojeg ipak čeka nešto kraća stanka.
U međuvremenu, trener Massimiliano Allegri je poručio Filippu Inzaghiju da se smiri nakon što je iskusni napadač pred kraj sinoćnje utakmice odjurio u svlačionicu kada je shvatio kako neće dobiti priliku za igru. Inzaghi se nada kako može dostići rekord Gerda Műllera po broju postignutih golova u Europi.
"Pippo mora biti miran, jer ima još puno utakmica za odigrati. U redu je da bude ljut, jer je i meni draže da reagira na takav način. Ako ste sretni jer ste ostali na klupi, to znači da nemate ništa za dati." rekao je Allegri.
Problemi sa ozljedama mladog Brazilca Alexandrea Pata ne prestaju ni ove sezone, pa ga ponovno čeka stanka od najmanje mjesec dana nakon što je u jučerašnjoj utakmici prvog kola Lige prvaka protiv Auxerrea zaradio ozljedu lijevog aduktora.
Bazilac će se tako u liječničkim prostorijama Milana priključiti svom sunarodnjaku Thiagu Silvi, kojeg ipak čeka nešto kraća stanka.
U međuvremenu, trener Massimiliano Allegri je poručio Filippu Inzaghiju da se smiri nakon što je iskusni napadač pred kraj sinoćnje utakmice odjurio u svlačionicu kada je shvatio kako neće dobiti priliku za igru. Inzaghi se nada kako može dostići rekord Gerda Műllera po broju postignutih golova u Europi.
"Pippo mora biti miran, jer ima još puno utakmica za odigrati. U redu je da bude ljut, jer je i meni draže da reagira na takav način. Ako ste sretni jer ste ostali na klupi, to znači da nemate ništa za dati." rekao je Allegri.
-RIVALDO-
ibr ibra,dok si valjao kod nas si bio,sada kad si ostario i bilan ti je mio...AC_Milan4ever je napisao/la:bravoo IBRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

oplakah

Aj sto se raja usrala. Pa sta vam je ne cita on ovo dzaba vrijedjate. Ma dobro nece on bas svakom po 2 komada zabijat. Nekom ce i po 1.
A_d_0 je napisao/la:Aj sto se raja usrala. Pa sta vam je ne cita on ovo dzaba vrijedjate. Ma dobro nece on bas svakom po 2 komada zabijat. Nekom ce i po 1.

Cuj ufuraju. Ne vidim nijedan drugi razlog sem straha da dolazite ovdje i pisete kretenske komentare.
- tony-mortale
- Kontakt:
bez da gledam na kojoj temi piše(u) i za koga navija(ju) 99% sam siguran da ovi što sad pljuju po ibri su navijači intera ili barse, svršavali na njega godinama i sad odjednom cigan, seljak primitivac, a do juče bio bog, mađioničar, car, šah, king, najbolji, najveći i sl.
jbg puno se toga promjenilo izgleda u ovih par dana
jbg puno se toga promjenilo izgleda u ovih par dana
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 17 sep 2010, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
evo usro sam seA_d_0 je napisao/la:Cuj ufuraju. Ne vidim nijedan drugi razlog sem straha da dolazite ovdje i pisete kretenske komentare.

Vjerujem ti. Poslike Nou Campa i golcine za pobjedu i ja bih se prepao na samu pomisao da ce mi doci u goste jedna igracina poput ove.Brnjoo je napisao/la:evo usro sam seA_d_0 je napisao/la:Cuj ufuraju. Ne vidim nijedan drugi razlog sem straha da dolazite ovdje i pisete kretenske komentare.
-
- Kontakt:
haha vidi koje doso ha jeli to ti dosadno na interovom forumu amele ha?amell je napisao/la:ibr ibra,dok si valjao kod nas si bio,sada kad si ostario i bilan ti je mio...AC_Milan4ever je napisao/la:bravoo IBRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma jasta nego dosadno,ipak mi nenamo "atomski napad" "fantasticnu cetvorku" kao vi pa da imamo o cemu pisati i nadat se boljim danimaAC_Milan4ever je napisao/la:haha vidi koje doso ha jeli to ti dosadno na interovom forumu amele ha?amell je napisao/la:ibr ibra,dok si valjao kod nas si bio,sada kad si ostario i bilan ti je mio...AC_Milan4ever je napisao/la:bravoo IBRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Veceras protiv Catanie. Nece biti jednostavno. Bice tesko probiti granitnu odbranu. U tim se vraca Silva. Moguci sastav:
------------Abbiati------------------
Zambrotta---Nesta---Silva---Antonini
-----------------Pirlo---------------------
-----------Seedorf---------Boateng-------
Robinho----------------------------Madzionicar
----------------Ibrahimovic--------------
U timu nece biti povrijedjenih Pata i Ambrossinija.
------------Abbiati------------------
Zambrotta---Nesta---Silva---Antonini
-----------------Pirlo---------------------
-----------Seedorf---------Boateng-------
Robinho----------------------------Madzionicar
----------------Ibrahimovic--------------
U timu nece biti povrijedjenih Pata i Ambrossinija.