napokon

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nisu na igrama od 98-e.Mancini je napisao/la:Zna li neko šta je s našom bob reprezentacijom?
Sigurno od 1998. godine? Pretpostavio sam da se ne takmiče ali da tako dugo nisam.ASD je napisao/la:Nisu na igrama od 98-e.Mancini je napisao/la:Zna li neko šta je s našom bob reprezentacijom?
staza na trebeviću nam je u lošem stanju pa ne treniramoMancini je napisao/la:Zna li neko šta je s našom bob reprezentacijom?
Koristio ga kao lijek protiv astme, a zaboravio prijaviti.branimir85 je napisao/la:novi slučaj doping na ZOI,Žiga Jeglic slovenski hokejaš pozitivan na Fenotreol,odmah je izabčen s igara ,dok njegove kolege trenutno vode protiv Norveške.
kako su brzi i učinkoviti na ZOI što se tiče dopinga,dok jedan iz meni jako dragog sporta neometano vozi iako se zna da je apsolutno krivASD je napisao/la:Koristio ga kao lijek protiv astme, a zaboravio prijaviti.branimir85 je napisao/la:novi slučaj doping na ZOI,Žiga Jeglic slovenski hokejaš pozitivan na Fenotreol,odmah je izabčen s igara ,dok njegove kolege trenutno vode protiv Norveške.
po meni ništa neočekivano,još je mlad ovaj način bodovanjario_Ferdy88 je napisao/la:Najbolji opis umj klizanja za sad "world records, world records everywhere"![]()
Prvo Virtue i Moir u kratkom, sad Francuzi u slobodnom i onda opet Virtue i Moir ukupno, a prije toga kod muškaraca Hanyu, žene na kraju kao šlag na tortu, tu će Ruskinje da pokidaju
Smoriše Norvežani gdje god da prebacimrio_Ferdy88 je napisao/la:Ovi glupi Norvežani najgori tim na prvenstvu i prođu dalje, da ih hoće Rusi nabušti jedno deset razlike
Slovenci se izmašili i onda došla kazna, i to imali 4 na 3 u produžetku, onaj okvir gola pred kraj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.