jasko_juve je napisao/la:Svi mi znamo ko je Slavko i koja je to neznalica a kako se predstavljao svima. Nikakve taktike nit kojeg vraga. Samo spremi ko konje igrace, a igre nikakve. Nakupilo se sigurno svasta i kod Bekrica pa je reagovao tako, ali jel sad treba i zbog te izjave da se govori toliko losih stvari o momku koji je dao puno Zelji, da budemo iskreni..
Ipak Slavko kao takav, je uvijek biranim riječim govorio o Željezničaru a imao je veće pravo od Bekrića da prljav veš iznosi u javnost, iako su ga svi provocirali kao Bekrić i izazivali njegovu reakciju.
Naravno da ne opravdavam uvrede prema Bekriću, ali veličati ga kao da je on Želji da nešto ogromno? To mi ne pada na pamet. On je u Želji odigrao jednu, maksimalno dvije dobre sezone i ništa više, njegov odnos prema Željinom dresu u Mulalićevom, Kostićevom i Petrovićevom mandatu je bio katastrofalan a bio je ubjedljivo najplaćeniji igrač.
Od svih koji su se oglašavali u medijima i provocirali, on je imao najmanje pravo na to, ponašao se kao rekreativac, nije htio popustiti u pregovorima, i novac koji je njemu isplaćivan sve ove godine je bačen novac. Nije samo on kriv naravno, kriv je onaj ko mu je sve to dozvolio, ali ruku na srce svi bi mi potpisali Bekrićev povratak tako da ih toliko i ne krivim.