Hvala bogu da treba,i iz ove perspektive to je velika mrlja na Husicu.merak je napisao/la:Ovaj pdf je mjesecima licio vise na cirkus nego mjesto konstruktivne diskusije zahvaljujuci par clanova i ti to dobro znas. Lijecili su se neki licni kompleksi pa se znalo po nekoliko stranica zatrpati spamom. Nikad nisam jednog clana prozvao da to nije zasluzio jer niko nije na forumu ovdje zbog njihovog pokusaja humora, blacenja igraca, Uprave i koga vec ne.
Otkud toliki minus pitas? Za rijec finansijski izvjestaj pojedinci znaju tek ove zadnje dvije Uprave. Ovdje su isti ismijavali Sulju, Karelija sto su trazili finasijski izvjestaj koji Azmir nikad nije komplentno izlozio za svoje vrijeme a sada samo traze mane ovoj Upravi. Jel na svojoj predzadnjoj skupstini Azmir rekao da nije kompetentan izloziti finansijski izvjestaj da ce to na narednoj uciniti ovlasteno lice iz oblasti ekonomije a nije nikad doslo do toga i ovi isti nisu nikada rijec o tome napisali niti su forsirali, tada je Ramiz Salkic zaprijetio i tuzbom pa je i on bio ismijan.
Cuj mene zaboli za minus.
Ali opet zasto sada sute...Gdje je sada finansijski izvjestaj....Dobili smo (nismo ni to javno NAPISMENO)referat. ....ko u osnovnoj skoli.
Koliko je novca uslo,odakle...koliko izaslo i gdje kome...koliko od sponzora koliko od UO...
Ja pisem samo u skladu sa statutom. ..Ako je Husic zasrao zasto i oni to isto rade...
Eto grad im placa reprogram...Sta je sada....
Clanovi skupstine se predlazu ko u filmu "kum"...
Kakav je to nacin....Ima more pitanja a ni jednog odgovora. ..Uglavnom se nista ne pitamo a klub je "svih"nas. ...
Gdje je skupstina...istekao im je mjesec dana mandat. .....
Yebes Azmira razmisljati cemo o njemu ako dodje vrijeme...Klub vodi Senad.
Sto sada Suljo ne ustane onako agrrsivno i kaze dje su pare...odakle minus 360 000.
Sto sada UG ne pise gdje su veterani.....haha
Ma hajde.
Drago je meni i sto se ekipa sastavila i sto imamo sa Celom sansu za kup ali bez reorganizacije kluba opet za 6 mjeseci godinu ima da kukamo sta kako ko.....Grad Tuzla drzi klub i citav grad svojim taocem. .Cuj htjeli opet stadion a super-faraon odbranio tuzlanski "staljingrad"...