FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 19 feb 2018, 18:52

merak je napisao/la:Ovaj pdf je mjesecima licio vise na cirkus nego mjesto konstruktivne diskusije zahvaljujuci par clanova i ti to dobro znas. Lijecili su se neki licni kompleksi pa se znalo po nekoliko stranica zatrpati spamom. Nikad nisam jednog clana prozvao da to nije zasluzio jer niko nije na forumu ovdje zbog njihovog pokusaja humora, blacenja igraca, Uprave i koga vec ne.
Otkud toliki minus pitas? Za rijec finansijski izvjestaj pojedinci znaju tek ove zadnje dvije Uprave. Ovdje su isti ismijavali Sulju, Karelija sto su trazili finasijski izvjestaj koji Azmir nikad nije komplentno izlozio za svoje vrijeme a sada samo traze mane ovoj Upravi. Jel na svojoj predzadnjoj skupstini Azmir rekao da nije kompetentan izloziti finansijski izvjestaj da ce to na narednoj uciniti ovlasteno lice iz oblasti ekonomije a nije nikad doslo do toga i ovi isti nisu nikada rijec o tome napisali niti su forsirali, tada je Ramiz Salkic zaprijetio i tuzbom pa je i on bio ismijan.
Cuj mene zaboli za minus.
Hvala bogu da treba,i iz ove perspektive to je velika mrlja na Husicu.
Ali opet zasto sada sute...Gdje je sada finansijski izvjestaj....Dobili smo (nismo ni to javno NAPISMENO)referat. ....ko u osnovnoj skoli.
Koliko je novca uslo,odakle...koliko izaslo i gdje kome...koliko od sponzora koliko od UO...
Ja pisem samo u skladu sa statutom. ..Ako je Husic zasrao zasto i oni to isto rade...
Eto grad im placa reprogram...Sta je sada....
Clanovi skupstine se predlazu ko u filmu "kum"...
Kakav je to nacin....Ima more pitanja a ni jednog odgovora. ..Uglavnom se nista ne pitamo a klub je "svih"nas. ...
Gdje je skupstina...istekao im je mjesec dana mandat. .....
Yebes Azmira razmisljati cemo o njemu ako dodje vrijeme...Klub vodi Senad.
Sto sada Suljo ne ustane onako agrrsivno i kaze dje su pare...odakle minus 360 000.
Sto sada UG ne pise gdje su veterani.....haha
Ma hajde.
Drago je meni i sto se ekipa sastavila i sto imamo sa Celom sansu za kup ali bez reorganizacije kluba opet za 6 mjeseci godinu ima da kukamo sta kako ko.....Grad Tuzla drzi klub i citav grad svojim taocem. .Cuj htjeli opet stadion a super-faraon odbranio tuzlanski "staljingrad"...
:rol:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 19 feb 2018, 19:14

Cuj gdje je skupstina i istekao im mandat. Bas je tajming za promjene i talasanje. Fakat jeste
Niko, niko, samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 feb 2018, 19:18

katarakta je napisao/la:Cuj gdje je skupstina i istekao im mandat. Bas je tajming za promjene i talasanje. Fakat jeste
Pa to su oni rekli :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 19 feb 2018, 19:30

ovde puno majstora za napravit negativnu energiju nekima forumasima bi izgleda draze bilo da smo izgubili od mladosti da je ekipa bez veze da ce nam seljo utrpat 5 kom da senad ima rak da ce se sloboda raspast pa kad je toliko nevolite predjite na drugi sport atletiku na primjer vodite forum ko je pljuno vise u dalj dosta je ba vise pljuvanja po slobodi ako ko moze bolje bujrum sazvat cemo skupstinu ko ima pare nek je vodi kako zna i umije
fukare

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 feb 2018, 19:32

fukaroni je napisao/la:ovde puno majstora za napravit negativnu energiju nekima forumasima bi izgleda draze bilo da smo izgubili od mladosti da je ekipa bez veze da ce nam seljo utrpat 5 kom da senad ima rak da ce se sloboda raspast pa kad je toliko nevolite predjite na drugi sport atletiku na primjer vodite forum ko je pljuno vise u dalj dosta je ba vise pljuvanja po slobodi ako ko moze bolje bujrum sazvat cemo skupstinu ko ima pare nek je vodi kako zna i umije
Cudo nisi rekao da idemo navijat za Slogu...ponavljate se ko papagaji

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 19 feb 2018, 19:38

staragarda je napisao/la:
fukaroni je napisao/la:ovde puno majstora za napravit negativnu energiju nekima forumasima bi izgleda draze bilo da smo izgubili od mladosti da je ekipa bez veze da ce nam seljo utrpat 5 kom da senad ima rak da ce se sloboda raspast pa kad je toliko nevolite predjite na drugi sport atletiku na primjer vodite forum ko je pljuno vise u dalj dosta je ba vise pljuvanja po slobodi ako ko moze bolje bujrum sazvat cemo skupstinu ko ima pare nek je vodi kako zna i umije
Cudo nisi rekao da idemo navijat za Slogu...ponavljate se ko papagaji
ne bi me cudilo mada sam te vidio na C TRIBINI samo mi ne ide u glavu odkud vam tolika negativna energija prema klubu ovo je forum voljenom klubu cijim se navijacem smatras iznesi koji pametan prijedlog za poboljsat stanje u klubu a spinovat na svaku svi mi znamo
fukare

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 feb 2018, 19:40

Neka organizuju bar skupstinu kako su rekli da ce organizovati i neka produze Senadu mandat da zvanicno ima klub nekog pod mandatom. A ne cekati sta ce biti pa ako ispadnes iz lige nije niko imao mandat, ako ostanes preuzimas zasluge.
Znali smo svi da je finta i da Senad ostaje, nema potrebe lagati kada se odmah znalo kako ce biti i da ce ostati do kraja sezone.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 feb 2018, 19:43

Nema tu ko ima pare bujrum.Nije niko pare na cesti nasao niti ih sere po potrebi.
Uredis statut,clanske ,pogodnosti kao clan kazes koje su,stavis u statut koliko predsjednik mora dati godisnje koliko svaki clan UO (bez pozajmica)koliko svaki clan skupstine (najmanje milja )pa stavis (barem u pocetku)da svaki clan skupstine mora biti i clan kluba,posjedovati neku VIP sezonsku...blabla....
Pa koji su zahtjevi i uslovi potencijalnim investitorima,sta njima klub daje nazad. ..
Evo recimo ko kaze da mora se privatizovat....
Od svakog transfera dadnes investitoru (predsjedniku UO)25 posto ....
Ima mogucnosti more.......
Ali sto bi to radili...kada je njima ovako lijepo.
A imaju i vas. ...sve je dobro samo nek ne puca. ...A mi smo najveci dusmani kluba...izgleda..... :rol:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 19 feb 2018, 19:45

Stvarno salu na stranu jel ima kandidata za predsjednika. Mjesec dana je istekao od zadnje skupštine. Treba naći predsjednika. Ovaj prelazni rok je fino prošao imamo ok ekipu i sad nam treba nekad skupština i UO. Ako nema nikoga neka produže ovima mandat ili odbor za hitnost, samo neka nije cirkus neki.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 feb 2018, 19:50

solinas je napisao/la:
Nema tu ko ima pare bujrum.Nije niko pare na cesti nasao niti ih sere po potrebi.
Uredis statut,clanske ,pogodnosti kao clan kazes koje su,stavis u statut koliko predsjednik mora dati godisnje koliko svaki clan UO (bez pozajmica)koliko svaki clan skupstine (najmanje milja )pa stavis (barem u pocetku)da svaki clan skupstine mora biti i clan kluba,posjedovati neku VIP sezonsku...blabla....
Pa koji su zahtjevi i uslovi potencijalnim investitorima,sta njima klub daje nazad. ..
Evo recimo ko kaze da mora se privatizovat....
Od svakog transfera dadnes investitoru (predsjedniku UO)25 posto ....
Ima mogucnosti more.......
Ali sto bi to radili...kada je njima ovako lijepo.
A imaju i vas. ...sve je dobro samo nek ne puca. ...A mi smo najveci dusmani kluba...izgleda..... :rol:
Ubjedljivo najsmješnija je ta nebuloza "ko ima pare,bujrum"..... hahahhaha.... bujrum senci pare pa da ih on rasporedi ko i ove gradske.... ovo kao što Macak vodi klub moze svako.... prebaci ti grad milion,ti malo podijelis malo klepis i opet ponovo...ako nekoga tusnes dobro i jest

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 feb 2018, 19:54

Hitman22 je napisao/la:Stvarno salu na stranu jel ima kandidata za predsjednika. Mjesec dana je istekao od zadnje skupštine. Treba naći predsjednika. Ovaj prelazni rok je fino prošao imamo ok ekipu i sad nam treba nekad skupština i UO. Ako nema nikoga neka produže ovima mandat ili odbor za hitnost, samo neka nije cirkus neki.
Ma ko ce ti bolan bit kandidat...de budi pametan....ja sam vec pisao da oni tjeranjem Husica nisu samo njemu pokazali da im ne može ništa nego su poslali poruku svim budućim potencijalnim investitorima da ce se oni uvijek pitati i da je njihova zadnja.... kakvi crni kandidati....pa i ovi su tu po službenoj dužnosti

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 19 feb 2018, 19:56

:salut: :salut:
ja se nacito tvojih nebuloza svakako ce skupstina biti ubrzo pa sta mislis da te predlozim umjesto sence i meni se on ne svidja mozda ti imas puno boljih ideja za vodjenje kluba svakako na zadnjoj skupstini nije bilo protu kandidata a dobro bi nam dosla svjeza krv da razbijemo monotoniju
fukare

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 feb 2018, 20:00

fukaroni je napisao/la::salut: :salut:
ja se nacito tvojih nebuloza svakako ce skupstina biti ubrzo pa sta mislis da te predlozim umjesto sence i meni se on ne svidja mozda ti imas puno boljih ideja za vodjenje kluba svakako na zadnjoj skupstini nije bilo protu kandidata a dobro bi nam dosla svjeza krv da razbijemo monotoniju
Ja kakvu god nebulozu ovdje da napisem trebalo bi mi makar 20 godina da Macka stignem u njegovim glupostima....a sto se tice da me predlozis.....ako Ce mi grad godisnje milion prebacivati moze sutra da preuzmem klub... igrali bi Evropu u Zenici svake sezone

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 feb 2018, 20:02

Pohvalio sam momke koji su dobili Mladost. Pobjeda nam je itekako potrebna. I Celi pohvale.
Ovo sto radi NJUO u ostavci je lakrdija. Laz i samo laz. Laz je i Tusanj i kradja stadiona, laz je i skupstina, i pravnik, i ugovori.
Nije jedino laz da mi i dalje idemo na utakmice unatoc svemu sto se desava u klubu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 feb 2018, 20:03

Od rata je u FK Sloboda samo jedan kandidat za predsjednika, to je vec problem funkcionisanja kluba. Sto nema 2 ili 3 kandidata sa programom? Jer se uplela politika pa je izbor samo formalnost, predsjednik se ne privlaci vec se dovlaci i sve tako. Ko ce dovesti predsjednika? Nece niko, zna se da klub funkcionise tako sto gradonacelnik dovede predsjednika, a ostali dignu ruke. Ako zelimo da neko dodje sa zeljom da vodi Slobodu bujrum promjena statuta i prilagodi klub.

Husicu su isto svi imali zamjerke pa ga dva puta izabrase? Pa sto su to radili ako su imali uvid u mane. Zar je trebalo cekati da se sve zavrsi pa onda reci to nije bilo dobro. Mogli su mu dati ne i traziti novog, sto su to radili bio dobar kada je davao pare, pa hajde ne treba ni finansijski. A sada ako on to nije radio jer su mu pustali tako onda znaci da moze svako naredni kako hoce?
Sada neka naprave skupstinu pa pruzi Mujkanovicu mandat od godinu ili pola godine pa onda se zna ko je i pruzio, ko je nadzirao i ko je bio na vrhu kluba.
Eto onaj Sabovic je sam sebe doveo, on jedini krivac. Ocito je da je samo problem u funkcionisanju kluba jer je njemu neko dopustio da bude predsjednik.

Statut nam je prevelika lakrdija s obzirom koje pare kruze kroz Slobodu. Pa nije cudo sto u 10 godina nema nikakve promjene, pa bar da stolica kosta 100 KM, nece niko da prepusti stolice. A milioni prosli kroz klub, nema izvjestaja 15 godina i sve za to dizu ruke ljudi koji ne znaju iscitati dokument ili su nekompetentni.

Ili bi kao u Zenici promjenom statuta odmah grad okrenuo ledja klubu sa finansijske strane. :think:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 feb 2018, 20:07

Neka meni grad prebacuje milion godisnje ja cu voditi klub i davati vam izvjestaj svake polusezone.Nesto slicno ko Velez a ne Sencin referat.
I garantujem u 4 godine barem dva trofeja.
I da cu kao predsjednik kluba obezbijediti generalnog sponzora koji ce godisnje barem 200 000 davat. Ja cu ga naci.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 feb 2018, 20:11

Kada bi dosao neko ko nije odobren od svih u gradu bilo bi mu kao Kovacevicu, samo bi rekli on to ne radi dobro ne mozemo mi njemu prebacivati novac.
I eto ti krompir. Dobro se to sjecam kada je covjek govorio u medije da je prevaren i da su mu slagali, kada mu je isto familija po FB pisala da se borio ali da nije on sve kriv. A nasi ljudi samo po njemu opleli, a Islamovac ga preveslao sve on kriv bio.
Nije realizovan dogovor sa Općinom Tuzla i Tuzlanskim kantonom. Obećana nam je izdašnija finansijska pomoć, ali je sve ostalo na 7.500 KM mjesečno, koje dobijamo od općine. Od Vlade TK nismo dobili ni feninga. Ovako ne može dalje, jer nama za normalno funkcionisanje treba 30.000 KM mjesečno, a ako hoćemo u Premijer ligu BiH 50.000 KM. Zbog tih činjenica sam predsjedniku Skupštine Mirsadu Muhamremagiću dostavio ostavku, a na njima je da se očituju šta i kako dalje", kazao je za Klix.ba Mersed Kovačević.
Ovo je sada dobro za Slobodu, nikada vise novca nije dolazilo od grada. Mora se jbg opravdati tjeranje Azmira, a to kosta. Sada kada bi Azmir otisao iz Sloge i sporta generalno odmah bi to palo sa 700 hiljada na 200.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 feb 2018, 20:34

solinas je napisao/la:
Neka meni grad prebacuje milion godisnje ja cu voditi klub i davati vam izvjestaj svake polusezone.Nesto slicno ko Velez a ne Sencin referat.
I da cu kao predsjednik kluba obezbijediti generalnog sponzora koji ce godisnje barem 200 000 davat. Ja cu ga naci.
Ne mozes ti biti predcjednik......nisi podoban i gdje si bio kad je bilo najteze...kad je trebalo braniti stadion..... :bih:
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 feb 2018, 20:37

Skver je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Ne mozes ti biti predcjednik......nisi podoban i
gdje si bio kad je bilo najteze...kad je trebalo braniti stadion..... :bih:
Nema potrebe za branjenjem. Sipovi su sigurni.
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 feb 2018, 20:40

Probisvjet je napisao/la: slika
Ovo veterani sto su poslali mail da stadion nece nikada pasti u ruke neprijatelja?
Edit: Ne mogu da prepoznam ni jednog, ybg. zamaskirali se.
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.