mozda neki velezovac da zaluta ovdje i da zna tacan odgovor

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da,da...Interista je napisao/la:muhamed mujic
Jesu li oba priznata?dema je napisao/la:jeli se iko sjetio moze li se u fudbalu dat 2 gola da druga ekipa ne dirne loptu nijednom ajde nije zar da niko ne zna
Nemoze to tako. Ako i da gol iz penala na kraju poluvremena,lopta opet mora krenuti s centra prije nego sto se svira poluvrijeme.dema je napisao/la:tacno tako poluvrijeme i kraj onda ti imas opet loptu tesko se moze desit ali moguce je
mislim da si upravu, mora lopta ponovo krenuti sa centramajestic24 je napisao/la:Nemoze to tako. Ako i da gol iz penala na kraju poluvremena,lopta opet mora krenuti s centra prije nego sto se svira poluvrijeme.dema je napisao/la:tacno tako poluvrijeme i kraj onda ti imas opet loptu tesko se moze desit ali moguce je
ryan babelnevjernik je napisao/la:mislim da si upravu, mora lopta ponovo krenuti sa centramajestic24 je napisao/la:Nemoze to tako. Ako i da gol iz penala na kraju poluvremena,lopta opet mora krenuti s centra prije nego sto se svira poluvrijeme.dema je napisao/la:tacno tako poluvrijeme i kraj onda ti imas opet loptu tesko se moze desit ali moguce je
evo pitanje: Koji poznati sportista ja nedavno na svom twitter profilu objavio: "Mrzio sam kupovinu odjece pred pocetak nove skolske godine kad sam bio klinac. Sve stvari bih prerastao vec do Bozica"![]()
ko cita srbijansko izdanje Bravo sporta, ovo bi trebao znati
To je koliko se secam bilo najbolje mesto ikada za Jordan,ali nisam siguran za poziciju 6 ili 7.amerosm je napisao/la:Moze jedna ekipa dati dva gola, a da druga ekipa ne dodirne loptu, jedino ako jedna ekipa sebi da dva autogola.
Evo jedno pitanje od mene. Michael Schumacher je svoju F1 karijeru poceo u sezoni 1992, na utrci za VN Belgije. Na kojoj je poziciji zavrsio u kvalifikacijama, odnosno s koje je pozicije krenuo u utrku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.