Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Druze,mene sto se tice ti mozes biti i pokojni arenabp a on mi je bas isao na zivce ...Feldmarschall je napisao/la:Ako se dokaže da nisam Duke, Blejzer i madridist idu s foruma i ne vraćaju se pod drugim nickovima. Ako jesam, ja ću sam razotkriti svoju prevaru i otići. Poštena ponuda?

Ovo mi već liči na DukeaFeldmarschall je napisao/la:Nebitno, svakako me više interesuje ova druga pič.kica koja koristi svaku priliku da me blati iz samo njemu poznatih razloga. Frajčiću ako si toliko siguran u to što pišeš, bujrum.

...rekoh ja da cu te navest da opsujesFeldmarschall je napisao/la:Nebitno, svakako me više interesuje ova druga pič.kica koja koristi svaku priliku da me blati iz samo njemu poznatih razloga. Frajčiću ako si toliko siguran u to što pišeš, bujrum.

kazu katalonci da je on Duke of WellingtonBarbarossa je napisao/la:Ko Felda optužuje za šta
wtf
Blejzer10 je napisao/la:Nisam upratio onda dobro, nek mi mandrax oprosti ako je živ i zdrav.
a ti pič.kice mala, trebalo mi je samo 5 postova da ti skinem masku kulturnog i pismenog pametnjakovića i otkrijem neotasanog kompleksaša koji se krije ispod.

čudno da mi je to prošlo ispod radara , obzirom da spavam na forumuMElloo je napisao/la:kazu katalonci da je on Duke of WellingtonBarbarossa je napisao/la:Ko Felda optužuje za šta
wtf
a ja cijelo vrijeme kontam da je Rajaz ustvari Mandraxlet3 je napisao/la:Ja ne kontam potrebu Blejzera da ofira ljude po starim nickovima, cemu sve to
kao to je je neki opasan šuk
Kakva pogreska,drug MandraX je institucija.MElloo je napisao/la:a ja cijelo vrijeme kontam da je Rajaz ustvari Mandraxlet3 je napisao/la:Ja ne kontam potrebu Blejzera da ofira ljude po starim nickovima, cemu sve to
kao to je je neki opasan šuk
 Nije to on.
 Nije to on.Isto tkao bi branio frooma od dopingasljivo je napisao/la:Vojvoda navija za Rendžerse, a pošto ga moji Sensi deru redovno, javio bi se da se požali.Nije to on.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.