Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
geronimo je napisao/la:druže sekretaru probaj uočiti grešku koju si napravio na susretu moje ekipe sa tamo nekom.![]()
Ono, umjesto 2:1.....1:2.Reci ako je Ok?
Elegant je napisao/la:Ima jedna mala greska na utakmici "KUP 2.kolo FK Bilder-FK Topnici" konacni rezultat je 1:2 a ne 2:1 kako je napisano.
Samo F.K.S !! je napisao/la:Eh ovako trazim novi klub ne znam sta je sa herojima ali evo vec drugaa tekma ako se ne varam sam igram :S nemam volje za igru uopste pa se nadam da ce neki tim iz druge ili prve lige potpisati ugovor sa mnom recimo na mjesec dana a ako bude kapiten zadovoljan a i ja naravno produzit cemo ga
deyo je napisao/la:sta je sa novinamajel ziv urednik
Samo F.K.S !! je napisao/la:A sta bi bilo kad bi me kapiten otpustio tad sam slobodan igrac ?
Auu odlično me krenulo hattrick ove sedmice.Johnyx95 je napisao/la:Pjetlovi vode na gostovanju kod lidera NK Vukovi Zla.Koliko vidim,njihove utakmice su zavrsene sve,nama ostala jos Milan-Catania,dakle osigurali smo pobjedu u derbiju kola i napravili malo iznenadjenje.Cestitam suigracima,posebno strijelcu odlucujuceg gola,@reds.Ja i Zdena smo drzali odbranu.
Ma jasta,imamo mi dobar scouting,osjetili smo da ce nam valjati ovo pojacanje.I nismo se pokajali.reds je napisao/la:Auu odlično me krenulo hattrick ove sedmice.Johnyx95 je napisao/la:Pjetlovi vode na gostovanju kod lidera NK Vukovi Zla.Koliko vidim,njihove utakmice su zavrsene sve,nama ostala jos Milan-Catania,dakle osigurali smo pobjedu u derbiju kola i napravili malo iznenadjenje.Cestitam suigracima,posebno strijelcu odlucujuceg gola,@reds.Ja i Zdena smo drzali odbranu.
Isplatilo se ovaj trasnfer !
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 3 gosta.