Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemoj tako moj johnny ima Mirza licencu onti je onaj Bosanski The Special OnejohnnyHZ je napisao/la:ODBRANAAAA,MIRZA SVE U ODBRANU ,...STAVI IHTIJAREVICA da uspori igru..i avdica da umrtvi napad!!!!!!! mirza majstore nedaj se ....kakvi osimi,kakvi jovici,kakvi kapelici,murinjici,ti si nas idol...
nako snaga nula tehnika dobar aa sta je s hairlijomboli te briga je napisao/la:Hairlija trajno izbacen.
Kakav se pokazao Jouninho danas?
to sto ne dodaju Juninhu sam i ja primjetio,shvatili da je on bolji od njih pa hajmo ga sad pokopatmiky_hz je napisao/la:Na Juninhu se vidi da zna igrat lopte,ali nema kuveta,on ce morati dobro dobro da poradi na fizickoj spremi,a stvarno danas kao da su ga izbjegavali da mu daju loptu,pa nemogu da vjerujem da odbrambeni igrac iznosi loptu i nezna sta ce sa njom a slobodan mu Juninho pored njega al jok ko biva ko ga hebe,sta cu mu davat...i zamjenio ga je Mirza na poluvremenu mada mislim da mu je trebo pustiti da igra,mislim da se mi Juninha necemo nagledati skoro nikako bar ovu polusezonu...
Igra je smjesna bila,realno sve sto smo uradili su bili sutevi Hamzagica izdaleka,neznaju dodati jbt,ove pripreme u Medjugorju sad u pauzi su izgleda otisle u krivom smjeru,kao da se druga ekipa vratila odozdo...i da su nas dobili nebi bilo nezasuluzeno u Prijedoru nek nam je bog na pomoci sa ovom igrom trica nam ne gine
zato sto je prosla uprava njega dovela i pzi sad IMA UGOVOR NA 4 GODINE!UPS je napisao/la:Kako ce Juninho imati snage kad ne igra??? Onaj preksinoc L. Lopeza ubacuje od prve minute i drzi ga do kraja i kaze da ce igrati sve naredne utakmice tako kako bi stekao potrebnu snagu a kod nas se snaga stice ne igranjem!?!?
Mirza je veliki strucnjak za unistavanje kluba i na dobrom je putu da strovali sve sto su BP do sada uradili.
Zasto ga jos drze meni je fakat velika misterija?! Tal, 'oktobar', reketi....... nesto jeste sigurno
Trenutno korisnika/ca: N3R3D, NazorUso, rimljanin90, skoJaa i 50 gostiju.