FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ljožebizago
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ljožebizago » 15 sep 2010, 18:45

zaboravio i i pun stadion 8-) Kako ste najavljivali, super je :)
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 15 sep 2010, 18:57

Boze,samo da onaj ode iz kluba...to bi racunao kao TITULU ...sve ce unistiti,i atmosferu i igrace,i SVE....dobar,dobar igrac,veliki pitar ali kao trener....lici mi na papeta :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 sep 2010, 19:14

Nezz bil se smijo ili plako :lol: :( :P

Bolja sloga zivota mi,ljudi znaju igrat,a posebno me odusevio onaj njihov napadac sa brojem 9 koji je i postigao gol,Popovic,izuzetno pokretan i agilan i bas cu ga pratit u buducnosti 8-) 8-) dobar igrac stvarno...

Sarajevo bezidejno,anemicno...jahovic postigao gol glavom nakon lose procjene golmana,hamzagic postigao lijep pogodak iz solo akcije.Slogi na pocetku ponistili gol,mislim opravdano a u 90. min njihov napadac krenuo sam na golmana a pomocnik dize zastavicu,stvarno sumnjivo...

Zao mi je gostiju,fantastican otpor i uz malo srece su mogli napraviti i iznenadjenje.Igru sarajeva necu ni komentarisat,sama cinjenica da su muku mucili sa treceligasem dovoljno govori.Stvarno nezz sta je u glavama igraca nakon 4 vezane pobjede...pretjerana euforija ili sta vec al podhitno se to mora mjenjat.Pitanje je sta bi bilo da se kojim slucajem ovaj mec igrao u Gornjem Vakufu :roll: :roll:

Na kraju tekme sam vido blekica kako odlazi u dzipu,primjetno ljut i nezadovoljan... :| :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 sep 2010, 20:28

Na kraju tekme sam vido blekica kako odlazi u dzipu,primjetno ljut i nezadovoljan..
ocekujem vise nekakvu reakciju, ultimatum, ma ova igra , pa haman nikad gora i bezidejnija :( !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 15 sep 2010, 20:33

johnnyHZ je napisao/la:ODBRANAAAA,MIRZA SVE U ODBRANU ,...STAVI IHTIJAREVICA da uspori igru..i avdica da umrtvi napad!!!!!!! mirza majstore nedaj se ....kakvi osimi,kakvi jovici,kakvi kapelici,murinjici,ti si nas idol...
Nemoj tako moj johnny ima Mirza licencu onti je onaj Bosanski The Special One :roll:

Nedodirljivi i neponovljivi

[youtube][/youtube]
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 15 sep 2010, 20:33

upozorenje !!! Spominjanje politike i političkih ličnosti u bilo kakvom kontekstu su strogo zabranjene na forumu, pogotovo sada pred izbore !
Zadnja izmjena: januar, dana/u 15 sep 2010, 20:42, ukupno mijenjano 2 puta.

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 15 sep 2010, 20:40

samo jedna rijec KATASTROFA .Pa jel ih stid pa shvatite ti ljudi igraci slogee su vecina poluprofesionalci koji sigurno uz igranje za slogu imaju i stalni posao baa dok nase zvijezde citav nzivot su kao posvetile toj igri lafo .aaa sto se tice MV daj bolan nek se pape oprosti ba koji ti jee

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 15 sep 2010, 21:14

boli te briga je napisao/la:Hairlija trajno izbacen :evil: .
Kakav se pokazao Jouninho danas?
nako snaga nula tehnika dobar aa sta je s hairlijom

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 sep 2010, 21:16

hairlija će potražiti forum na kojem može nastaviti diskusije o vođama navijača, postirati njihove slike, kreirati više profila, ignorisati molbe i upozorenja moderatora i baviti se ostalim trolovanjima i oftopičarenjem.

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 15 sep 2010, 22:37

EEHhh ovako

34-Dino Hamzic-Sjajno decko
6-Sedin Torlak-Moze puno bolje
2-Dupovac-Onako
19-Camak-Bezveze
17-Denis Comor-BEZVEZE !!1
24-Juninho Botelho-Dobar je tehnicki,ali nema snage
7-Pape Ihtijarevic-Spor
74-Hamzagic-Dao go,ali mora i moze bolje
23-Almir Pliska-Katastrofa
9-Alen Avdic-Kuku Majko
18-adis Jahovic-Dobar je Jaha,ali mora malo brze igrati
13-Vucina Scepanovic-Lose,jako spor igrac
20-Bane Arsenijevic-Jednostavno lijeva noga mu je MRTVA !!
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 15 sep 2010, 22:50

Dovoljno ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 sep 2010, 23:16

Na Juninhu se vidi da zna igrat lopte,ali nema kuveta,on ce morati dobro dobro da poradi na fizickoj spremi,a stvarno danas kao da su ga izbjegavali da mu daju loptu,pa nemogu da vjerujem da odbrambeni igrac iznosi loptu i nezna sta ce sa njom a slobodan mu Juninho pored njega al jok ko biva ko ga hebe,sta cu mu davat...i zamjenio ga je Mirza na poluvremenu mada mislim da mu je trebo pustiti da igra,mislim da se mi Juninha necemo nagledati skoro nikako bar ovu polusezonu...

Igra je smjesna bila,realno sve sto smo uradili su bili sutevi Hamzagica izdaleka,neznaju dodati jbt,ove pripreme u Medjugorju sad u pauzi su izgleda otisle u krivom smjeru,kao da se druga ekipa vratila odozdo...i da su nas dobili nebi bilo nezasuluzeno u Prijedoru nek nam je bog na pomoci sa ovom igrom trica nam ne gine
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 15 sep 2010, 23:42

miky_hz je napisao/la:Na Juninhu se vidi da zna igrat lopte,ali nema kuveta,on ce morati dobro dobro da poradi na fizickoj spremi,a stvarno danas kao da su ga izbjegavali da mu daju loptu,pa nemogu da vjerujem da odbrambeni igrac iznosi loptu i nezna sta ce sa njom a slobodan mu Juninho pored njega al jok ko biva ko ga hebe,sta cu mu davat...i zamjenio ga je Mirza na poluvremenu mada mislim da mu je trebo pustiti da igra,mislim da se mi Juninha necemo nagledati skoro nikako bar ovu polusezonu...

Igra je smjesna bila,realno sve sto smo uradili su bili sutevi Hamzagica izdaleka,neznaju dodati jbt,ove pripreme u Medjugorju sad u pauzi su izgleda otisle u krivom smjeru,kao da se druga ekipa vratila odozdo...i da su nas dobili nebi bilo nezasuluzeno u Prijedoru nek nam je bog na pomoci sa ovom igrom trica nam ne gine
to sto ne dodaju Juninhu sam i ja primjetio,shvatili da je on bolji od njih pa hajmo ga sad pokopat
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 15 sep 2010, 23:44

Sta je vec trener ne valja? Takav smo narod,daj samo da se mjenja. Danas se dizemo,2 lose partije pa niko neljava.
Samo predsjednik dobar,sto li....

MoSa LjoŽe
Kontakt:

Post Postao/la MoSa LjoŽe » 15 sep 2010, 23:45

Kako to da prije 2 kola svi govorite da ste prvaci a sada ovo ? :lol:
LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 16 sep 2010, 02:09

Kod vas je situacija sa Ihtijarevicem otprilike kao s Jandricem prosle sezone u Borcu. Covjek zna, ali mislim da je vrijeme za oprostaj. Dosta je bilo.
Juniori vam prosle sezone prvaci postadose, ali igracima se ne daje sansa u ligaskim utakmicama, sa izuzetkom Handzica. Opcenito u nasoj ligi treneri nemaju hrabrosti dati sansu mladjima. Seko golove zabijao skoro kad god je htio, ali ode u Radnik.
Usporedbe radi, prve postave Dinama i Hajduka pune njihove djece koja ih uvedose u Evropsku ligu. Morat ce se i kod nas nesto mijenjati na tom planu, jer ovako nece moci.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Mrkva_i_Cevapi
Kontakt:

Post Postao/la Mrkva_i_Cevapi » 16 sep 2010, 03:28

Pozdrav raja,

Evo jedan covjek iz Amerike,
Stvarno ima smisla!

-Mrvka
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 16 sep 2010, 08:59

Mirza odlazi molim te, uništićeš c

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 16 sep 2010, 10:33

Kako ce Juninho imati snage kad ne igra??? Onaj preksinoc L. Lopeza ubacuje od prve minute i drzi ga do kraja i kaze da ce igrati sve naredne utakmice tako kako bi stekao potrebnu snagu a kod nas se snaga stice ne igranjem!?!?

Mirza je veliki strucnjak za unistavanje kluba i na dobrom je putu da strovali sve sto su BP do sada uradili.
Zasto ga jos drze meni je fakat velika misterija?! Tal, 'oktobar', reketi....... nesto jeste sigurno

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 sep 2010, 10:43

UPS je napisao/la:Kako ce Juninho imati snage kad ne igra??? Onaj preksinoc L. Lopeza ubacuje od prve minute i drzi ga do kraja i kaze da ce igrati sve naredne utakmice tako kako bi stekao potrebnu snagu a kod nas se snaga stice ne igranjem!?!?

Mirza je veliki strucnjak za unistavanje kluba i na dobrom je putu da strovali sve sto su BP do sada uradili.
Zasto ga jos drze meni je fakat velika misterija?! Tal, 'oktobar', reketi....... nesto jeste sigurno
zato sto je prosla uprava njega dovela i pzi sad IMA UGOVOR NA 4 GODINE!
ako mu neko da otkaz mora ga placati 4 godine redovno ili mu islatiti ugovor
tako da on mora sam otici!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bosnas_, Google Adsense [Bot], mikimaus, mosarajvosa83, riki46, rimljanin90, samoFKS, Vanja8 i 53 gosta.