Dominira lik

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
tri prve i najbolja druga su QF a ovi ostali osam igraju tekmu za još 4 mjesta u QFjestamaji je napisao/la:jel može neko objasniti sistem u hokeju, ja ovo ne kontam
baš takojestamaji je napisao/la:niko ne ispada poslije grupne faze?
Bas nevjerovatno zvuči da tako dugo nemaju zlata. Ko je osvajao onda od torina do sochija? Ja se iskreno bez gugla ne sjećam ( puno više se sjećam detalja od prije 15+ godina nego ovih novijih, valjda se sad brže zivi)branimir85 je napisao/la:ubila je Marit tempom,jer da je taktizirala izgubila bi,izvuče se Jacobsentillman je napisao/la:Svaka cast Marit na strpljenju...branimir85 je napisao/la:Marit![]()
![]()
Haga
![]()
![]()
Haga im donijela zlato sjajnom izmjenom...
Sutra bi trebali muski isto uzeti, valjda ce Sundby trcati klasicni dio?..![]()
a sutra kod muški ako ne uzmu zlato nek se ugase jer nitko nema širinu koju oni imaju,nevažno tko trčao jer zlata u štafeti nisu vidjeli od Salt Lake city-a, vjerovatno Sundby ,Krogh,Kleabo i Holund.
, de ukratko šta se dešava na hokeju, ništa upratio nisam.branimir85 je napisao/la:...
henrik je jednostavno bio loš u prvoj, nije izabrao pravi recept. staza je bila brza i trebalo je brzo završavati krivinu i prebacivati težinu, on je to kasno radio. skijaši taj tip greške zovu “vožnja uzbrdo“branimir85 je napisao/la:zamisli kad na stazi od 1min. zaostaneš 30 sekundiChoe M. G
edit;sjajna druga vožnja Henrika,ali me zanima šta je se desilo u prvoj pošto nisam gledao,ima neko da je gledao
Hiršonjašteta za Kranjeca drvena medalja
ravnopravna tekma ništa nisu Česi bili bolji ,samo ova dva gola na empty net kvare dojamASD je napisao/la:Svicarci pokazuju da nisu tako bezazlen protivnik kao na startu.
to je se znalo pred početak ZOIjestamaji je napisao/la:upravo sam pročitao da hiršer neće voziti timsku trku, elem odustaje od jedne medalje dobrovoljno
naravno, ta timska trka je besmislena i to treba ukinuti. sada je pitanje da li on time hoće na to da ukaže ili mu je fakat to prekasno (nevedeni razlog)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.