FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 17 feb 2018, 16:24

Ma ocekivana pobjeda gurbeta, realno i jesu bolja ekipa , samo ih ustase sjebase malo ovim golom u 90+
Po meni nama tekma sa Listicom nije mogla doci u boljem trenutku, pobjeda donosi euforiju i borbu za titulu, ako izgubimo grcevita borba za evropa i bar znamo na cemu smo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 feb 2018, 16:28

Očekivani rezultati, yebiga, mislio sam da Krupa može do boda ali ništa...za svinjski sam znao na poluvremenu da je prelaz, šta će jadni gošk, teško da se mogu udarati protiv Čelika i Slobode, pa ovako da se uzme koja kinta..

Mi sutra ako hoćemo se tući za titulu do kraja, moramo igrati muški i ići na pobjedu, ako tako budemo igrali, imamo dobre šanse. Bod nam nikako ne odgovara, ovaj Široki na kraju neće biti ispred nas da me yebeš.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 17 feb 2018, 16:35

Serha je napisao/la: “Sarajevo nije mjesto za jednog mladog igrača i zbog toga sam otišao. Nisam imao dovoljno minutaže”.

Smajlagić kaže da je razočaran što nije dobio minutažu u prvom timu, jer smatra da je to zaslužio. Podsjetimo, mladi napadač igrao je odlično u prijateljskim utakmicama u kojima je često bio strijelac.
Papak mali. Jedino što je zaslužio da ranije napusti FK SARAJEVO.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 feb 2018, 16:41

Neka nasi papci sute samo, vidjet cemo sutra sudjenja protiv nas.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 feb 2018, 17:00

BordoSarajevo je napisao/la:Očekivani rezultati, yebiga, mislio sam da Krupa može do boda ali ništa...za svinjski sam znao na poluvremenu da je prelaz, šta će jadni gošk, teško da se mogu udarati protiv Čelika i Slobode, pa ovako da se uzme koja kinta..

Mi sutra ako hoćemo se tući za titulu do kraja, moramo igrati muški i ići na pobjedu, ako tako budemo igrali, imamo dobre šanse. Bod nam nikako ne odgovara, ovaj Široki na kraju neće biti ispred nas da me yebeš.
Ako ne možemo pobijediti, bolje ne izgubiti, bar nam se Široki neće odvojiti na +3. A mislim da smo bliže pobjedi nego oni
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 feb 2018, 17:05

Sutra jedna ili obe ekipe idu u golemi zaostatak.

High

Post Postao/la High » 17 feb 2018, 17:14

Morto je već u Lištici. Kandžija fašte.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2018, 17:15

miky_hz je napisao/la:Rustemovic zabi za 1-0 u Tuzli :rol:
Naravno. To je zapisano. Cim mi nekog otjeramo i ispljujemo i kad je kriv i kad nije, kvota je 1.20 da ce u sljedecem klubu odigrati sezonu zivota. S golmanima je obrnuta situacija. Jesmol nekog hvaili i radovali se njegovom dolasku ko da nam je prvorodjence taj ograjise cim stane na nas gol
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 feb 2018, 17:15

Konj zvani vukotic, skoro u svakoj utakmici protiv vase miskina bar jedan go im pokloni.

Sjebade ziva danas, ocekivo sam da ce se neko okliznut danas a sad smo mi u najvecem riziku.

Nadam se da ce Husref pripremit ekipu na rat, a ne naku prestavu kao protiv tresnjevke niko u duel nesmije.

Pobjeda bi jedino popravila ovaj vikend posto je danas vec poprilicno sjeban.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 feb 2018, 17:21

Da ovako dođe neki stranac i čita komentare, rekao bi čovjek da igramo s Barcelonom iz vremena Guardiole, a ne s Širokim. Pred sutrašnju tekmu, nama jedino na ruku ne ide tradicija, ali meni je to glupost. Ako imaš kvalitet, ako imaš igru, ako imaš dobar igrački kadar, dobrog trenera, ako si odradio dobre pripreme, nema straha nikakvog, a nama su svi ovi segmenti ispunjeni.

Čemu strah? Pa mi smo bili bolji od Širokog na Pecari pod Čalinom palicom, kad smo zijanili na penale. I tada je ŠB igrao blago rečeno katastrofa, tri pasa nisu mogli sastaviti. Pa onda smo ih dobili i prošli meč na Koševu s pole snage i to su mogli dobiti još koji komad, ali je bilo dosta promašenih šansi.

Sutra će naši biti našpanovani 100%, tu je Husref majstor. Igra je odlična bila na pripremama i ako se uspotave neki elementi poput presinga, trke, agresivnosti, mirnoće, strpljive gradnje napada, uz malo bolju realizaciju, to će biti ekstra. Mi samo sebe možemo zaebati ako uđemo strašljivo (mišljenja sam da nećemo) i ako nas zakinu. Ja sam optimističan i zašto da se ne nadam pobjedi? Upiskili se kao da idu Realu, a ne Širokom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 feb 2018, 17:30

AlfredNobel je napisao/la:Da ovako dođe neki stranac i čita komentare, rekao bi čovjek da igramo s Barcelonom iz vremena Guardiole, a ne s Širokim. Pred sutrašnju tekmu, nama jedino na ruku ne ide tradicija, ali meni je to glupost. Ako imaš kvalitet, ako imaš igru, ako imaš dobar igrački kadar, dobrog trenera, ako si odradio dobre pripreme, nema straha nikakvog, a nama su svi ovi segmenti ispunjeni.

Čemu strah? Pa mi smo bili bolji od Širokog na Pecari pod Čalinom palicom, kad smo zijanili na penale. I tada je ŠB igrao blago rečeno katastrofa, tri pasa nisu mogli sastaviti. Pa onda smo ih dobili i prošli meč na Koševu s pole snage i to su mogli dobiti još koji komad, ali je bilo dosta promašenih šansi.

Sutra će naši biti našpanovani 100%, tu je Husref majstor. Igra je odlična bila na pripremama i ako se uspotave neki elementi poput presinga, trke, agresivnosti, mirnoće, strpljive gradnje napada, uz malo bolju realizaciju, to će biti ekstra. Mi samo sebe možemo zaebati ako uđemo strašljivo (mišljenja sam da nećemo) i ako nas zakinu. Ja sam optimističan i zašto da se ne nadam pobjedi? Upiskili se kao da idu Realu, a ne Širokom.
Slazem se, uz malo srece( tu mislim na to da Hebib zabije jednu od 3 100% sanse koje ce imati) i koliko toliko posteno sudjenje vrlo moguce je da uzmemo
E sad ako nasi bude na onom nivou ko na derbiju onda jbg
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2018, 17:45

Opusteno braco. Nema razloga za paniku. Bolja smo ekipa. Teren je dole uvijek dobar. Sudjenje posljednjih sezona korektno. Idemo uzeti dole najmane 3 bobe.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 17 feb 2018, 18:01

Zna li neko kako se zove i prezive frajer sa Istoka, dugu kosu ima, vazda se zaje*ava i raspoložen?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 feb 2018, 18:52

Sutra ući muški i istući ih dobro na sredini terena na samom početku!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 feb 2018, 18:53

Benkara21 je napisao/la:Zna li neko kako se zove i prezive frajer sa Istoka, dugu kosu ima, vazda se zaje*ava i raspoložen?
Pise vec ovdje, i to cesto.
hilmo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 feb 2018, 19:05

Zribjskom da je trebalo danas mogo je Gosk do zore davat golove ovima bi sudija sviro 20 penala,nek i listici sutra svirne jedan ko pp staroj navici,i nek nas sudije nagrde sutra ko i zadnjih godina protiv njih

Kipembe
Kontakt:

Post Postao/la Kipembe » 17 feb 2018, 19:29

Ja tepiha na Pecari. Imamo sve uslove da igramo svoju igru sutra.

1:3

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 feb 2018, 19:36

Nadam se da nasi nece dole otic kao mi smo divovi i ocekivat da ce listica se sklonut. Mi moramo svatit da mi dole nikad nista nismo napravili (osim pirove pobjede u kupu).

Atmosvera ce bit nabrijana a posebno zato sto ce bit dole nasi navijaci. Moramo bit hladne glave i cvrste kite i dobrog raspolozenja.

Nk ustase vs FK SARAJEVO 1:2

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 feb 2018, 19:59

Sabinho je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:Zna li neko kako se zove i prezive frajer sa Istoka, dugu kosu ima, vazda se zaje*ava i raspoložen?
Pise vec ovdje, i to cesto.
hilmo
Nema dugu kosu.. :mrgreen:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 feb 2018, 20:18

Pitar6785 je napisao/la:Nadam se da nasi nece dole otic kao mi smo divovi i ocekivat da ce listica se sklonut. Mi moramo svatit da mi dole nikad nista nismo napravili (osim pirove pobjede u kupu).

Atmosvera ce bit nabrijana a posebno zato sto ce bit dole nasi navijaci. Moramo bit hladne glave i cvrste kite i dobrog raspolozenja.

Nk ustase vs FK SARAJEVO 1:2
Zadbje tekme sa njima smo pokradebi,crveni,penali itd al to nije vadiona sto Crnkic fula sa metar,al zato su nas sudije unistile

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, riki46, Vanja8 i 42 gosta.