FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bravo momci, yebe nam se za druge, riješit ćemo to u međusobnom sukobu!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
ko sto rekohirfo je napisao/la:mozete kucu ulozit da zrinjski postize gol do kraja meca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jesi li se ti opario?irfo je napisao/la:ko sto rekohirfo je napisao/la:mozete kucu ulozit da zrinjski postize gol do kraja meca

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo momciii, sjajna 3 boda! PLAVO PROLJEĆE!
Slušajući radio prijenos i uključenja, kaže kod drugog gola Zrinjskog i domaći navijači protestuju što je svirao..

Slušajući radio prijenos i uključenja, kaže kod drugog gola Zrinjskog i domaći navijači protestuju što je svirao..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Vojo ubleho
Kakav Vojo
Joj ko sve pise na PDF-u
E ublehasi
Stojan bez loseg pasa,dr.sci.mr
Zivjeli!!!

Kakav Vojo

Joj ko sve pise na PDF-u
E ublehasi
Stojan bez loseg pasa,dr.sci.mr
Zivjeli!!!
Mi imamo jednog Boga,a na klupi sina Njegovoga
KRAJ PRIČE
KRAJ PRIČE
normalnoRaonffa je napisao/la:Jesi li se ti opario?irfo je napisao/la:ko sto rekohirfo je napisao/la:mozete kucu ulozit da zrinjski postize gol do kraja meca

vjeruj da sam imo vremena da dignem kredit na kucu i ulozim te pare da bi to i uradio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Aferimirfo je napisao/la: normalno![]()
vjeruj da sam imo vremena da dignem kredit na kucu i ulozim te pare da bi to i uradio

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa nije sedmo svjetsko cudo sto je Zrinjski preokrenuo, nisu igrali s Realom. Mozda se nama desi da za par kola isto pobjedimo.
Vojo dva puta u stilu Ivana Lendrica. Bravo decko.
Mehremic nesto novo u nasoj igri, ne boji se, ima muda ono sto je najbitnije. Bravo decko.
Vranjes nista ni s cim, trckara u krugu 5x5. Prvom do sebe ala Markovic.
Mehremic nesto novo u nasoj igri, ne boji se, ima muda ono sto je najbitnije. Bravo decko.
Bravo momci,bravo Adžeme ! Slažem se za Vranješa,ili će igrati kako zna i umije ili klupa.
ajjj kakocemooderatpickeumostaruuuboze
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
windows1 je napisao/la:Pa nije sedmo svjetsko cudo sto je Zrinjski preokrenuo, nisu igrali s Realom. Mozda se nama desi da za par kola isto pobjedimo.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kadeti mlatnuli Krupu 4:0, pioniri slavili sa 4:3.
Sve po 4
Sve po 4

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- domorocki1921
- Kontakt:
Slicna sezona kao prosla, jedina razlika sto bolje igramo. Mislim da necemo ispustiti titulu ako bude kao prosle sezone situacija. Kao sto rekoh pustite pripreme, idemo u premijer ligu. Jedna jako vazna i teska utakmica apsolvirana.
Ono sto uprava mora uraditi a i navijaci s njom napraviti pritisak na ove kriminalce u savezu. Dosta je navlacenja hercegovackog lobija. Ako treba parola sljedecu utakmicu, saopstenje kluba ovu. Dosta je vise njih i sudijske organizacije sve im.......
Ono sto uprava mora uraditi a i navijaci s njom napraviti pritisak na ove kriminalce u savezu. Dosta je navlacenja hercegovackog lobija. Ako treba parola sljedecu utakmicu, saopstenje kluba ovu. Dosta je vise njih i sudijske organizacije sve im.......
- plavousrcu
- Kontakt:
Lakse nego sam ocekivao. Vrijedne bobe u borbi za titulu. Zbog ovog sam tokom priprema govorio da ne panicimo i ne napadamo. Najbitnije je biti najbolji kad je najbitnije.
Tokom ove sad sedmice kisa i snijeg.
Valjda nece sjebat teren i da bude ruzno za naredni vikend, da napunimo dolinu protiv slanih.

Valjda nece sjebat teren i da bude ruzno za naredni vikend, da napunimo dolinu protiv slanih.
- Zeljeznicar -
doći ću i ja nakon dugo vremena u ložuZenzo je napisao/la:Tokom ove sad sedmice kisa i snijeg.![]()
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Kao sto sam reko,kakve ba frljoke mi smo Zeljo.
Bravo, Željo!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
+1mavi je napisao/la:Bravo, Željo!!!
Igrač utakmice Vojo Ubiparip. Bravo majstore.
Pored njega Hajdarević i Mehremic za mene vrlo dobre partije.
Ostali solidno, neko malo bolji neko losiji ali kao tim sveukupno zadovoljavajuće uz opasku da su nam defanzivci Krupe valjali pravo i hvala im na tome.
Još jednom, bravo Vojo samo nastavi ovako!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.