FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- crozzer
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobili pioniri Široki...Ima na ****, Sejmenović dao dva gola
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Na koji to fazon. Moze li korisnik telemacha kupiti tu utakmicu i preko cega se placa?hilmo je napisao/la:Pa ima ona opcija na bhtelecom.ba, kupiš utakmicu da gledaš. Tako je bilo u jesenjem dijelu, valjda će i sad.moj uzor-S.G je napisao/la:Kako?hilmo je napisao/la:Znači sutra lagano 1,99 KM i gledamo tekmu...
Sabrine mi moje!
Gosk vodi
Garant ce 3:1 bit do kraja, al eto
Garant ce 3:1 bit do kraja, al eto
Može na bilo kom operateru, u zemlji ili inostranstvuBosnianKingdom je napisao/la: Na koji to fazon. Moze li korisnik telemacha kupiti tu utakmicu i preko cega se placa?
MojaTV pay per view
http://www.mojatv.ba/pay-per-view.html
Link za registraciju
https://www.bhtelecom.ba/webtv_registracija.html
Link za gledanje
https://www.bhtelecom.ba/webtv.html
Ne radim u BH Telecmu, nažalost.VanBasten je napisao/la: Hilmo brate, si ti to zaposlenik u BHTelecomu?
Ako jesi, jedno hipoteticko pitanje, recimo da imam dug od nekih milju ipo... postoji li nacin da se dokumentacija tog duga negdje zagubi, ili gurne negdje na dno u nekoj latici? Hpoteticki, naravno
Ti možeš zagubiti dokumentaciju o dugu ali oni nikako.

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Samo mi nije jasno kako se s ovakvom Krupom mi patimo. I Vukotić za kojeg se priča da je tako dobar, možda je dobar dok je uz igrača, pravi seljački stoper. Inteligencija i postavljanje 0.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Baš, il' je fakat glup frajer il se opet uvlači konama da ga kupe.SarajevoJeBordo je napisao/la:Samo mi nije jasno kako se s ovakvom Krupom mi patimo. I Vukotić za kojeg se priča da je tako dobar, možda je dobar dok je uz igrača, pravi seljački stoper. Inteligencija i postavljanje 0.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
http://scs port.ba/smajlagic-razocaran-napustio-kosevo-bilo-je-tesko-ali-sarajevo-nije/
Smajlagić razočaran napustio Koševo: Bilo je teško, ali Sarajevo nije sredina za mlade igrače
Semir Smajlagić, 19-godišnji napadač, nedavno je sporazumno raskinuo ugovor sa Sarajevom, a nedugo nakon toga potpisao je ugovor sa slovenskom Goricom.
Semir Smajlagić, 19-godišnji napadač, nedavno je sporazumno raskinuo ugovor sa Sarajevom, a nedugo nakon toga potpisao je ugovor sa slovenskom Goricom.
Mladi napadač ističe da je bilo teško napustiti Koševo, ali ugovor sa Sarajevom raskinut je na njegovu inicijativu.
“Iskreno, teško mi je bilo napustiti Sarajevo. Iz razloga što sam u Sarajevu imao mnogo lijepih trenutaka i stekao sam tu mnogo prijatelja”, rekao je Smajlagić na početku razgovora za ****.ba, te je objasnio zbog čega je napustio tim sa Koševa:
“Sarajevo nije mjesto za jednog mladog igrača i zbog toga sam otišao. Nisam imao dovoljno minutaže”.
Smajlagić kaže da je razočaran što nije dobio minutažu u prvom timu, jer smatra da je to zaslužio. Podsjetimo, mladi napadač igrao je odlično u prijateljskim utakmicama u kojima je često bio strijelac.
“Naravno da sam razočaran. Smatram da sam zaslužio neku minutažu”, rekao je 19-godišnji napadač, čiji je uzor legendarni francuski fudbaler Thierry Henry.
Zadovoljan je prelaskom u Goricu, a već sada je postavio novi cilj.
“Prezadovoljan sam dolaskom u Goricu. Zaista su me lijepo prihvatili. Što je najbitnije, dobri su uslovi za napredovanje”, kazao je Smajlagić, dodavši:
“Volio bih nakon ovoga da odem negdje dalje u Evropu. Liga koju preferiram je Bundesliga”.
Smajlagić je odigrao nekoliko utakmica za juniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a nada se da će i dalje nositi dres našeg nacionalnog tima.
“Nadam se da ću izboriti poziv u mladu reprezentaciju BiH”, rekao je mladi bosanskohercegovački napadač, koji je fan španskog Real Madrida.
Smajlagić razočaran napustio Koševo: Bilo je teško, ali Sarajevo nije sredina za mlade igrače
Mladi napadač ističe da je bilo teško napustiti Koševo, ali ugovor sa Sarajevom raskinut je na njegovu inicijativu.
“Iskreno, teško mi je bilo napustiti Sarajevo. Iz razloga što sam u Sarajevu imao mnogo lijepih trenutaka i stekao sam tu mnogo prijatelja”, rekao je Smajlagić na početku razgovora za ****.ba, te je objasnio zbog čega je napustio tim sa Koševa:
“Sarajevo nije mjesto za jednog mladog igrača i zbog toga sam otišao. Nisam imao dovoljno minutaže”.
Smajlagić kaže da je razočaran što nije dobio minutažu u prvom timu, jer smatra da je to zaslužio. Podsjetimo, mladi napadač igrao je odlično u prijateljskim utakmicama u kojima je često bio strijelac.
“Naravno da sam razočaran. Smatram da sam zaslužio neku minutažu”, rekao je 19-godišnji napadač, čiji je uzor legendarni francuski fudbaler Thierry Henry.
Zadovoljan je prelaskom u Goricu, a već sada je postavio novi cilj.
“Prezadovoljan sam dolaskom u Goricu. Zaista su me lijepo prihvatili. Što je najbitnije, dobri su uslovi za napredovanje”, kazao je Smajlagić, dodavši:
“Volio bih nakon ovoga da odem negdje dalje u Evropu. Liga koju preferiram je Bundesliga”.
Smajlagić je odigrao nekoliko utakmica za juniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a nada se da će i dalje nositi dres našeg nacionalnog tima.
“Nadam se da ću izboriti poziv u mladu reprezentaciju BiH”, rekao je mladi bosanskohercegovački napadač, koji je fan španskog Real Madrida.
Sviraju se penali vise nego obicni prekrsaji
Rustemovic zabi za 1-0 u Tuzli 

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 feb 2018, 16:00, ukupno mijenjano 3 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Rustem ga zavuče za Slobodanku haha
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ovako nesto izjavit moze samo dusman, kad igraju juniori protiv ubica?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Brat je kriv za sva 4 gola, boze sacuvaj...skoroalen je napisao/la:Baš, il' je fakat glup frajer il se opet uvlači konama da ga kupe.SarajevoJeBordo je napisao/la:Samo mi nije jasno kako se s ovakvom Krupom mi patimo. I Vukotić za kojeg se priča da je tako dobar, možda je dobar dok je uz igrača, pravi seljački stoper. Inteligencija i postavljanje 0.

- ElCartel11
- Kontakt:
Jbg kod nas ako igrac ima u sebi dva metra, odmah je stopercinaskoroalen je napisao/la:Baš, il' je fakat glup frajer il se opet uvlači konama da ga kupe.SarajevoJeBordo je napisao/la:Samo mi nije jasno kako se s ovakvom Krupom mi patimo. I Vukotić za kojeg se priča da je tako dobar, možda je dobar dok je uz igrača, pravi seljački stoper. Inteligencija i postavljanje 0.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja jbt, i ja sam se ibretio. Znači dvojica drže Zakarića, on se provuče između njih i zabi gol.SarajevoJeBordo je napisao/la:Brat je kriv za sva 4 gola, boze sacuvaj...skoroalen je napisao/la:Baš, il' je fakat glup frajer il se opet uvlači konama da ga kupe.SarajevoJeBordo je napisao/la:Samo mi nije jasno kako se s ovakvom Krupom mi patimo. I Vukotić za kojeg se priča da je tako dobar, možda je dobar dok je uz igrača, pravi seljački stoper. Inteligencija i postavljanje 0.

"Dupli" pritisak na nasima sutra. Ono moras da dobijes da bi zadrzao -6 . Tacno ruzno i vidjeti.Ono gubis sve ti se rusi,pobjedis nemas neku dobit. J.ebena situacija.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Najbolja smo gostujuća ekipa, samo 7 bodova izgubili na strani. Možemo uzet sutra, nisu Real Madrid jbt, zadnjih nekoliko gostovanja dole dobro igramo. Ako Bog da 0:2.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mozda i sutra za HDZ prčiju bude penal, ovi danas su 2 dobili i evo zabise ga šugavci za 3:2skoroalen je napisao/la:Najbolja smo gostujuća ekipa, samo 7 bodova izgubili na strani. Možemo uzet sutra, nisu Real Madrid jbt, zadnjih nekoliko gostovanja dole dobro igramo. Ako Bog da 0:2.
-
- Kontakt:
Ma nista se nece zavrsiti s sutrasnjom utakmicom ,naravno da bi bili lijepo da pobjedimo .
Samo nek nama ne sviraju, bolje slobodnjak s 20 metara.SarajevoJeBordo je napisao/la:Mozda i sutra za HDZ prčiju bude penal, ovi danas su 2 dobili i evo zabise ga šugavci za 3:2skoroalen je napisao/la:Najbolja smo gostujuća ekipa, samo 7 bodova izgubili na strani. Možemo uzet sutra, nisu Real Madrid jbt, zadnjih nekoliko gostovanja dole dobro igramo. Ako Bog da 0:2.

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, fks74, Fouzi1, gh0stHZ, Hajdeee, johntravolta123, napoleon72 i 50 gostiju.