AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

neko_iz_mase
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la neko_iz_mase » 15 sep 2010, 22:46

Taće Ibro :D
Definitivno,nadam se da Ambrosiniju nije ništa ozbiljno,ali neka ga malo nek odmara. Ima ga ko zamijeniti.
Hvala mu za sve,al mogu slobodno reći da smo sa Boatengom više dobili nego sa Robinjom. Strašan strašan igrač koji MORA igrati u startnih 11
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 sep 2010, 22:49

neko_iz_mase je napisao/la:Taće Ibro :D
Definitivno,nadam se da Ambrosiniju nije ništa ozbiljno,ali neka ga malo nek odmara. Ima ga ko zamijeniti.
Hvala mu za sve,al mogu slobodno reći da smo sa Boatengom više dobili nego sa Robinjom. Strašan strašan igrač koji MORA igrati u startnih 11
ma dobar je i robinjo, danas pata stvarno nije išlo, jbg desi se svima da nemaju svoj dan i robinjo ga je sasvim korektno zamjenio, za ibru svi znamo da je top klasa, ali stvarno me boateng iznenadio odličnom igrom, pratio sam ga nešto malo u portsmoutu i sad na svjetskom, al sve nešto uspu, njega moraju dogodine otkupiti od genoe, ima 23. godine i na njega treba računati dugoročno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 sep 2010, 22:50

Boateng jak,brz,okretan,dobar tehnicar,zna sa loptom uglavnom bas sto nam treba da nadomjesti Pirla koji po meni u zadnje vrijeme nista efikasno ne radi osim sto usporava svaki napad. Mucenje ga je gledati kako se okrece sam oko sebe.
Al kako Ibra opsova mater na bosanskom onom frajeru sto je simuliro. Lik se usro. Odmah izmjenu trazi.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 sep 2010, 23:09

slika

slika

IBRACADABRA vrhunski napadač ma koliko neki pričali suprotno

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 15 sep 2010, 23:13

@tony-mortale da mi bi ovu sliku :// pogledaj Zvijeri s 2-jicom se gura http://www.milannews.it/?action=foto&id ... 81&start=0 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 sep 2010, 23:14

meni je bolji nego Džeko 8-)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 15 sep 2010, 23:27

Cekaj dok dodje Mourinho na tzv.San Siro slika CR,Ozil, raja :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 sep 2010, 23:31

@robovi
a što nebi moglo ;)

slika

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 15 sep 2010, 23:48

tony-mortale je napisao/la:slika

slika

IBRACADABRA vrhunski napadač ma koliko neki pričali suprotno
Vidi Silje :mrgreen: :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 sep 2010, 23:59

kaže siljo da nema jačeg na svijetu :)

slika

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 sep 2010, 00:05

tony-mortale je napisao/la:kaže siljo da nema jačeg na svijetu :)

slika
Jeli ovo Dusko iza njega :mrgreen: :mrgreen:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 16 sep 2010, 01:23

Chelsea F.C.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 sep 2010, 01:26

Blue_He4rt je napisao/la:Nek mi ovo objasne navijaci milana http://www.youtube.com/watch?v=HaE4d3nA ... re=popular
Vrati par stranica unazad,ispricana prica :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 16 sep 2010, 01:28

Blue_He4rt je napisao/la:Nek mi ovo objasne navijaci milana http://www.youtube.com/watch?v=HaE4d3nA ... re=popular
Ne pitaj ih to, reci ce ti da je sala xD

Dok su ovako ufurani, zabio dva gola Auxerreu, napalili se ko onaj CRNI_SA koji je Ibrahimovica nazivao najboljim igracem svijeta :lol:

takve rijetko ko salje na posudbu :lol:
@blancos - nasmija me za duska :D

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 16 sep 2010, 08:44

Cestitke na pobjedi protiv velesile Auxerea. :mrgreen: Salu na stranu. Ibra sila naravno, jedan od najboljih napadaca svijeta definitivno i o tome se ne treba uopste raspravljati. Jos uvijek ne kontam zasto su Robinha doveli ali eto nek se uklapa polako. Ono sto sam mogao primijetiti jeste da Milan ima definitivno najjaci napad na svijetu ali odbrana im je katastrofa. Mozete vi pricati Nesta ovo ono ali kad vam Auxere stvori 3 stopostotne sanse (jednu upropastio onaj celavi crnac kad je osutao iskosa a dvojica suigraca sami na drugoj stativi) onda se zaista treba zabrinuti. Sve pocinje od jake odbrane. Mislim da se sad postavlja isto ono pitanje koje se postavljalo za Real prosle godine. HOce li Milan moci dati vise nego sto ce primiti? Ne znam sta da kazem, cestitke na pobjedi, drago mi je sto je Ibra uvalio 2 komada mada mi je malo pao u ocima zbog onog incidenta sa Strasserom.

P.S. Cekamo vas na Bernabeu 8-)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 16 sep 2010, 08:45

Evo bodova na fantasyu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 16 sep 2010, 08:55

ja se samo nadam da ce Ambrosini biti duze povrijedjen kako bi KPB igrao...jos samo da se Flamini vrati i bit ce dobar vezni red....a odbrana bez Thiaga Silve je stvarno losa...vise nije Nesta nas kljucni igrac u odbrani kao sto je do sad bio....nezz zasto nije Sokratisa pozvao ako je pogrijesio kod gola protic Cessene nije nista strasno...sjecam se da je i Thiago Silva isto pogrijesio u svojoj prvoj utakmici kad smo primili gol zbog njega ali eto kasnije se pokazao kao meta jednog REALA MADRIDA!!! :) :)
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 sep 2010, 09:12

ma sokratisu tek 22 godine, za stopera je vrlo mlad, ima vremena za njega, protiv cesene nije bio ništa lošiji od ostalih, al odigrao je prije i 2 utakmice za grčku po 90 minuta,protiv hrvatske bio jedan od najboljih i valjda hoće alegri da ga odmori malo.
a po meni je i yepes bolje rješenje od bonere, jest da je star, al ko prati seriju a, njega je sigurno primjetio u dresu letećih magaraca, prošle godine protiv milana neprelazan bio, a bonera ništa specijalno a forsira ga i na beku i stoperu :roll: .
Prince je pravo pojačanje, kad se flamini oporavi volio bi da pokuša s njima 2 i pirlom u vezi(kojeg može mjenjati sedorf), a ambrosiniju, abateu i gatuzu davati šansu sa klupe i to ovim redom.
ne spominju uopšte onog urugvajca što je došao iz rivera, nije u sastavu za LP, računaju li na njega uopšte u seriji a, valjda igra po desnoj strani i beka a i na veznog može

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 sep 2010, 09:15

Bogami ovaj Milan izgleda ozbiljan :D
Vas je scudeto,jer inter ne mozes nista pod vodstvom Beniteza,sta reci za Juventus uvjek mrka kapa.

A i u LP bi se trebali dugo zadrzati ako budete zdravi(Ibra,Ronaldinho,Robinho)

Je li igrao Robinho sinoc?Kako je odigrao?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 sep 2010, 10:37

[youtube][/youtube]

WTF
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.