FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 17 feb 2018, 00:50

De vi meni recite je l' još uvijek za žene džaba? Kontam povesti sutra neke raje pa da se ne vrate kad čuju cijenu. :lol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 17 feb 2018, 00:58

Valjda Bunda nije mjenjao pravila.I ja mislim da je za žene i djecu do 10 god besplatno.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 17 feb 2018, 01:07

Ako izgubiim zatvorit ce panonska, zatrpat ce ih, otet ce naam stadion mladi musllmani, kakav sam i sam nekad bio. Otrcase penzioneri i zaokruzise Jaska fijaska, a vi mladi, ko vas ****, pisite po fejsu i forumima :urnebes: . Nego danas 2:0. Bekic i Ignjatovic :njanjanja:
Niko, niko, samo Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 feb 2018, 01:18

solinas je napisao/la: Krpic je sto posto upravu......Taj dokument nazovimo ga tako,da ima ikakvu pravnu vrijednost,ne bi on mogao potpisati za drugi klub.....
I da ti kazem nesto,u medjuvremenu su covjeku ostali duzni dosta para,i onda mu trazili da potpise novi ugovor,umanjen od orginalnog dogovorenog,oprosti dug komplet,mislim buraz ba,ista spika i fazoni.....kao i sa Kosticem....i onda svi krivi,samo oni cvijece......
Razlika je u tme sto je Krpic oprostio dug,ali nije htio potpisati i gotovo......i vala hvala mu do neba,inace bi imali jos slucaja kao Kostic i ekipa....
Jbg mi uvjek krivimo igrace......a trazimo opravdanje upravi......Nema veze,idemo dalje,vidicemo sve akobogda,ko je upravu,ko nije......
Krpa je sve plate dobio u ovom periodu dok je bio u Slobodi, da tu ne bude zablude.

nego frajer je pogazio i pisanu i usmenu rijec. Zasto ? on prica jedno, a na kraju se ispostavilo da je sve slagao. Te nisam ja nista potpisao, nema ugovora nema sporazuma. Na kraju ljudi pokazase, sve izadje u javnost, on se usutio.
on prica svoje, po gradu se prica da se uvalio u belaje ovdje samo takve i da je po sto-po to morao ici po vise para nego sto Sloboda daje, a neki govore cak i generalno iz Tuzle da je morao ici.

tako da vjeruj mi Krpa nista nikome nije halalio.

a sto se tice tih sporazuma, koji za Slobodu sad vaze(kad je oderat klub ko Kostic), sad ne vaze (kad je Krpic u pitanju) izgleda da je savez donio odluku da od naredne sezone svi sporazumi vaze pa ce vlajda i igraci sad paziti sta potpisuju.

oko ovih ugovora, ja licno vjerujem da su se sa svim novim igracima dogovorili 6+6, tj ako se izbori evropa da ostaju iliako se nadje zajednicki jezik.Ako ispadnes u federalnu onda sta ce ti.
a ima tu i ona druga strana, mozda nece da potpisuju sa igracima na period kad oni odu iz kluba, a nikad se ne zna kad ce to biti. Pa da se ne ponove slucajevi Kostic, Fatic itd itd kad imas igrace koji zaradjuju strasne plate na dugorocne ugovore i nema ih ko placati.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 17 feb 2018, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 17 feb 2018, 01:21

katarakta je napisao/la:Ako izgubiim zatvorit ce panonska, zatrpat ce ih, otet ce naam stadion mladi musllmani, kakav sam i sam nekad bio. Otrcase penzioneri i zaokruzise Jaska fijaska, a vi mladi, ko vas ****, pisite po fejsu i forumima :urnebes: . Nego danas 2:0. Bekic i Ignjatovic :njanjanja:
To je već pozitivnija priča. 1:0 a može i 2:0. Samo tri boda da se upise. Da smo malo lagodniji pred nastavak.
Sto se tiče glavnog sponzora kluba i sponzorovog vodje suvišno je komentarisati izjave tipa “ oni nas napadaju mi se nedamo” jer to su političke floskule.
Od svega je važno da je izdvojeno cca 600.000 km.
Neko spomenu da imamo los ili najgori stadion. Pa mi nemamo uopste stadion samo JU stadion bez infrastrukture dostojne trećeligaša. Bruku i sramotu od igrališta i livade gdje te ako nisi IN mogu otjerati visokom kirijom kad požele.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 17 feb 2018, 08:04

ultrasstyle_tz je napisao/la:
solinas je napisao/la: Krpic je sto posto upravu......Taj dokument nazovimo ga tako,da ima ikakvu pravnu vrijednost,ne bi on mogao potpisati za drugi klub.....
I da ti kazem nesto,u medjuvremenu su covjeku ostali duzni dosta para,i onda mu trazili da potpise novi ugovor,umanjen od orginalnog dogovorenog,oprosti dug komplet,mislim buraz ba,ista spika i fazoni.....kao i sa Kosticem....i onda svi krivi,samo oni cvijece......
Razlika je u tme sto je Krpic oprostio dug,ali nije htio potpisati i gotovo......i vala hvala mu do neba,inace bi imali jos slucaja kao Kostic i ekipa....
Jbg mi uvjek krivimo igrace......a trazimo opravdanje upravi......Nema veze,idemo dalje,vidicemo sve akobogda,ko je upravu,ko nije......
Krpa je sve plate dobio u ovom periodu dok je bio u Slobodi, da tu ne bude zablude.

nego frajer je pogazio i pisanu i usmenu rijec. Zasto ? on prica jedno, a na kraju se ispostavilo da je sve slagao. Te nisam ja nista potpisao, nema ugovora nema sporazuma. Na kraju ljudi pokazase, sve izadje u javnost, on se usutio.
on prica svoje, po gradu se prica da se uvalio u belaje ovdje samo takve i da je po sto-po to morao ici po vise para nego sto Sloboda daje, a neki govore cak i generalno iz Tuzle da je morao ici.

tako da vjeruj mi Krpa nista nikome nije halalio.

a sto se tice tih sporazuma, koji za Slobodu sad vaze(kad je oderat klub ko Kostic), sad ne vaze (kad je Krpic u pitanju) izgleda da je savez donio odluku da od naredne sezone svi sporazumi vaze pa ce vlajda i igraci sad paziti sta potpisuju.

oko ovih ugovora, ja licno vjerujem da su se sa svim novim igracima dogovorili 6+6, tj ako se izbori evropa da ostaju iliako se nadje zajednicki jezik.Ako ispadnes u federalnu onda sta ce ti.
a ima tu i ona druga strana, mozda nece da potpisuju sa igracima na period kad oni odu iz kluba, a nikad se ne zna kad ce to biti. Pa da se ne ponove slucajevi Kostic, Fatic itd itd kad imas igrace koji zaradjuju strasne plate na dugorocne ugovore i nema ih ko placati.
a ne mogu da vjerujem.razumijem razliku u misljenju, i postujem al sto bi ti vjerovali. daj sliku s vibera... :mrgreen:
uostalom sam krpa je rekao, njegova na sencinu ,rijec naravno i bi kako krpa rece.
nema dalje ko i uvijek sto se ovih tice.
samo mi nije jasno sto ih branite??

SALT
Kontakt:

Post Postao/la SALT » 17 feb 2018, 08:07

Imal ko kakve informacije,kako prodje donatorsko vecer sinoc,jel bilo kakvih para?ko je najvise?

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 feb 2018, 08:27

Ima li ko da danas nece na tekmu :mrgreen:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 feb 2018, 08:29

Chinaglia je napisao/la:batje ce nas Mladost 1-2 :salut:
Ne dipr canglija. 2:0 za nas :kafa: :bih:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 17 feb 2018, 08:31

Danas je dan za pobjedu :salut:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 17 feb 2018, 08:58

katarakta je napisao/la:Ako izgubiim zatvorit ce panonska, zatrpat ce ih, otet ce naam stadion mladi musllmani, kakav sam i sam nekad bio. Otrcase penzioneri i zaokruzise Jaska fijaska, a vi mladi, ko vas ****, pisite po fejsu i forumima :urnebes: . Nego danas 2:0. Bekic i Ignjatovic :njanjanja:
Cojk je super heroj, kolko nas je samo puta spasio, i nasu Tuzlu. Malo je takvih gradonacelnika na koje se vrse ataci na dnevnoj bazi u kojima hoce da nam uzmu Tuzlu, stadion itd. Jedan je Faraonman :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Napokon dan za utakmicu :D. Uzbudjenje na nivou, ocekujem jedno 3k ljudi minimalno, mislim da su se zazeljeli ljudi pa cemo vidit kolko sam fulao :D

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 17 feb 2018, 09:07

Kako je krenulo sa Tusnjem, velika je vjerovatnoca da cemo igrat u Podrinju tj. Simin hanu euro utakmice. ( zezam se,da se nepalite dzaba)
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 17 feb 2018, 09:09

Izgradnja Tusnja se nastavlja i ove godine, vjerovatno tamo iza aprila maja..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 feb 2018, 10:10

SALT je napisao/la:Imal ko kakve informacije,kako prodje donatorsko vecer sinoc,jel bilo kakvih para?ko je najvise?
U redovima ljudi stojali da bace SVOJE pare u rupu bez dna....bacio je ko je MORAO.... nase pare, naravno.... vozio sam sinoć u hotel Tuzlu par eminentnih budjetlija...kazu,treba pomoći Slobodi...j e b o majku koji su to licemjeri
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 feb 2018, 10:17

Pitaju ljudi jel Bunda poskupio ulaznice zbog poskupljenja goriva?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 17 feb 2018, 10:36

SALT je napisao/la:Imal ko kakve informacije,kako prodje donatorsko vecer sinoc,jel bilo kakvih para?ko je najvise?
Danas 1:0 za nas.
samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 feb 2018, 10:55

meecko je napisao/la:Kako je krenulo sa Tusnjem, velika je vjerovatnoca da cemo igrat u Podrinju tj. Simin hanu euro utakmice. ( zezam se,da se nepalite dzaba)
Pa necemo igrati bas u Podrinju ali hocemo kod Stanisica jer je grad nalickao Tusanj toliko da ne ispunjava ni norme za prvo pretkolo Evropa lige.
(naravno ako ikada budemo vise igrali Evropu).

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 feb 2018, 11:14

Mladost nije nikako naivna ekipa, pojacali su se i oni u odnosu na jesen tu imaju sada Sadikovica, D.Pandzu.

Spoj cvrstine nazad u vidu iskustva i mesarluka (Isakovic, Regoje, Benovic, Comor), te rusilaca protivnicke igre u vezi (Secerovic i Zahirovic), a u napadu nezgodnih igraca kao sto su (Aladin Sisic, Pandza, Lazic, Mujagic) uz fizicki jace napadace (Dilaver i Aganspahic).
Nista slabiji od nas kada uzmemo u obzir da njima fali Arezina nama nema 3 projektovana prvotimca ovu utakmicu.

Oni jucer na emisiji Poluvrijeme tipuju dvicu na Mladost. Biti ce zestoko, nama je odlicno i 1:0 samo da se bodovi uzmu :thumbup:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 feb 2018, 11:31

Danas ko plitak potok!

Samo da ova kiša prestane...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 feb 2018, 11:38

wobly92 je napisao/la:Danas ko plitak potok!

Samo da ova kiša prestane...
fobli ides li na Tusanj gledat Sencinu Slobodu :cool:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.